رفتن به مطلب

آپدیت داریور ها

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

من یک سال پیش لپ تاپ خریدم و از اون زمان تا حالا هم ویندوزش رو عوض نکردم و موقع خرید هم دی وی دی درایور هاش باهاش نبود

حالا  امروز ویندوزش رو عوض کردم و نمیدونم کدوم درایور ها رو باید از سایت ایسوس بگیرم

اگر فقط با ویندوز آپدیت درایور هام رو آپدیت کنم کافی هست؟ یعنی ویدوز آپدیت همه درایور های لازم  و مهم رو برام پیدا میکنه؟

در ضمن الان وقتی با ویندوز آپدیت چک میکنم چهار تا درایور که برای گرافیک و وایرلس هست رو پیدا میکه!

ممنون میشم راهنماییم کنید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دوست عزیز خب مدل لپاپت رو بزن تو سایت ایسوز و با توجه به مدلش دانلود کن.... سرچ هم که همون بالا سایت داره تا بزنی برات میاره راحت... بعد میری قسمت ساپورت و درایو بعد ویندزتو مشخص می کنی درایور می گیری اگه برا 8 نداشت 7 هم بگیری ممکنه کار کنه البته فکر کنم لپتاپ شما چون پارسال خریدی داره برا 8...!

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز مدل دقیق لپ تاپ بگو تا لینک دانلود درایور بهت بدم.

لینک به دیدگاه

دوستان از توجه و پاسخ گویی شما متشکرم @};- @};-

مدل لپ تاپ من asus k45vj هست

در سایت ایسوس  درایورهاش برای ویندوز 8.1 هم هست ولی من میخوام با ویندوز آپدیت درایور هام رو آپدیت کنم چون در سایت تقریبا 100 درایور مختلف برای سخت افزار های مختلف لپتابم موجود هست و من نمیدونم کدومش لازمه که نصب بشه

آیا ویندوزآپدیت درایور های لازم و ضروری رو نصب میکنه و مشکلی پیش نمیاد؟

متشکرم

لینک به دیدگاه

از تمامی متخصصان لیون کامپیوتر خواهشمندم که برای راهنمایی به لینک زبر بروند

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=30508

لینک به دیدگاه

اینم لینک دانلود درایور تو قسمت OS ویندوز مورد نظرت انتخاب کن وآخرین نسخه از درایور دانلود ونصب کن

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K45VJ/HelpDesk_Download/

لینک به دیدگاه

سلام

عزیز این برنامه Driver Booster  رو دانلود کنید با 2 3 کلیک خودش میکرده جدید ترین هارو پیدا میکنه و نصب میکنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...