رفتن به مطلب

کیس مودینگ کیس ونگارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان

با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری نمایشگاه کامپیوتر امسال ( الکاپ 2009 ) قصد مود کردن 2 کیس رو دارم که این 2 کیس در غرفه گرین به نمایش گذاشته خواهند شد که یکی کیس ونگارد vanguard و دیگری کیس Infinity میباشد که در این تاپیک به کیس مودینگ کیس vanguard پرداخته میشود و برای کیس مودینگ کیس Infinity هم تاپیک جدا گانه زده خواهد شد امیدوارم که برای شما راضی کنند باشه .

در سال پیش همون طور که اطلاع دارین یک کیس دست ساز درست کردم که روی اون تقریبا 6 ماه فکر کرده بود که چه بلایی سرش بیارم و بعد از نمایشگاه سال پیش با توجه به دیدن کیس ونگارد در نمایشگاه به این نتیجه رسیده بودم که ایستگاه بعدی مودینگ این کیس رو انجام بدم اما با توجه به لا موجد بودن هزینه هیچ اقدامی صورت نگرفت تا این که برای امسال با هماهنگی هایی که با شرکت محترم آینده سیما ( گرین ) شد قرار شد با توجه به این نکته که سال پیش دوستان از ساخت یک کیس امتناع میکردن ، 2 کیس برای امسال مود بشه که یکی همین ونگارد بود .

با توجه به این که وقت کمی باقی مونده من زیاد وقت نمیکنم که به تاپیک سر بزنم اما شما رو در جریان کار قرار خواهم داد . فعلا تا حدودی کار پیش رفته که برای شما عکسها رو خواهم گزاشت .

7efabfea9d5908e755b236fabc653d76.JPG

78391a37eafd1dfa0d0d3a0484b3a5ac.JPG

0a46a72c52ef12b47a190171ca9607f6.jpg

0a46a72c52ef12b47a190171ca9607f6.jpg

5b91341014cf27dfdc68bfc732b922b9.jpg

aa87a798a6be79a8ce9c056801cce9ec.jpg

ویرایش شده توسط AL! REZA
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینارو تو نمایشگاه واسه فروش میزاری یا فقط نمایش؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز کلا توی نمایشگاه الکامپ چیزی به نام فروش وجود نداره و فقط نمایش هست . بنده هم توی نمایشگاه در خدمت شما دوستان هستم تا اندک اطلعاتی که دارم رو به شما منتقل کنم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز کلا توی نمایشگاه الکامپ چیزی به نام فروش وجود نداره و فقط نمایش هست . بنده هم توی نمایشگاه در خدمت شما دوستان هستم تا اندک اطلعاتی که دارم رو به شما منتقل کنم

موفق باشید

جدا چیزی برای فروش نیست ؟ اخه من شنیدم میفروشن! واسه همین میخوام بیام اونجا قطعاته سیستمه جدیدمو بخرم. حالا شما کدوم قسمت هستین ما خدمت برسیم؟

لینک به دیدگاه

با سلام

من در غرفه گرین در خدمت شما هستم

سال پیش و سالهای پیش که چیزی برای فروش نبود ( ممنوع هست ) مگر بعضی از غرفها مثل کرسی بیان کارت تخفیف بدن و بعدا ازشون خرید کنید .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

جدا چیزی برای فروش نیست ؟ اخه من شنیدم میفروشن! واسه همین میخوام بیام اونجا قطعاته سیستمه جدیدمو بخرم. حالا شما کدوم قسمت هستین ما خدمت برسیم؟

دوست گلم تمامیه کالاهایی که در نمایشگاه هستش به راحتی میشه در بازار تهیه کردش . با قیمت مناسب

لینک به دیدگاه

دوست گلم تمامیه کالاهایی که در نمایشگاه هستش به راحتی میشه در بازار تهیه کردش . با قیمت مناسب

خیلی ممنون. حالا اگه تو نمایشگاه سفارش بدم که بعدا برام بفرستن بازم ممنوعه؟

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون. حالا اگه تو نمایشگاه سفارش بدم که بعدا برام بفرستن بازم ممنوعه؟

حالا شما چه گیری دادی که از نمایشگاه خرید کنی biggrin.gif

میتونید قطعاتتون از آقای حسینی به قیمت مناسب بخرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...