رفتن به مطلب

ايا نرم افزار ها ، بازى ها ، اهنگ ها ، فيلم ها و ... را به صورت اصل تهيه مي كنيد ؟

Dr.Mac
 اشتراک گذاری

ايا نرم افزار ها ، بازى ها ، اهنگ ها ، فيلم ها و ... را به صورت اصل تهيه مي كنيد ؟  

5 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ايا نرم افزار ها ، بازى ها ، اهنگ ها ، فيلم ها و ... را به صورت اصل تهيه مي كنيد ؟

• بله
      0
    • خير

Recommended Posts

سلام دوستان. هر كشورى يكسرى فرهنگ هاى خوب داره و يك سرى فرهنگ هاى غلط.

به نظر شما تهيه ى اثار فرهنگى هنرى به صورت كپى و غير اصل كار درستى هست ؟ چرا ؟

من ١٩ سالم هست. من به شخصه ٣-٤ سال هست كه سعى مى كنم از محصولات اصل استفاده كنم. تا قبل از اون هم خوب به طبع يه بچه ى ١٦ ساله تابع فرهنگ خانواده اش هست و من هم محصولات كپى استفاده مى كردم. الان هم سريال ها رو به صورت كپى دانلود مى كنم.

بيشتر دوست داشتم نظرتون رو راجع به اين موضوع بدونم و با هم راجع به اين موضوع گفت و گو كنيم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. هر كشورى يكسرى فرهنگ هاى خوب داره و يك سرى فرهنگ هاى غلط.

به نظر شما تهيه ى اثار فرهنگى هنرى به صورت كپى و غير اصل كار درستى هست ؟ چرا ؟

من ١٩ سالم هست. من به شخصه ٣-٤ سال هست كه سعى مى كنم از محصولات اصل استفاده كنم. تا قبل از اون هم خوب به طبع يه بچه ى ١٦ ساله تابع فرهنگ خانواده اش هست و من هم محصولات كپى استفاده مى كردم. الان هم سريال ها رو به صورت كپى دانلود مى كنم.

بيشتر دوست داشتم نظرتون رو راجع به اين موضوع بدونم و با هم راجع به اين موضوع گفت و گو كنيم.

من به شخصه قلبا با کپی مخالفم ولی کپی استفاوه می کنم و به نظرم هیچ مشکلی نداره! چراکه وضعیت مملکت ما متفاوت هست برای مثال شما اگر یه نوجوان کانادایی باشی هر ماه 300 دلار درامد داری که میتونی باهاش 4 عنوان بازی اصل بخری! در حالی اینجا قشر عظیمی از مردم به سختی نون شبشون رو در میارن، ولی اگر کسی پول و قابلیت خرید محصولات مجازی رو داشته باشه و نده نا مردی هست!

مثلا اگر شما یه فرد خارجی باشی دو بار در ماه پا میشی میری سینما عنوان دلخواهتو با بهترین کیفیت میبینی و حالشو میبری در حالی من به شخصه هر دفعه رفتم سینما حالم از فیلم های ایرانی به هم خورده و تک و توک توشون عناوین خوب پیدا میشه!پول و امکان خرید فیلم رو از خارج هم ندارم...

در مورد نرم افزارم بگم که من به شخصه حدود 180 گیگ محتوای اموزشی دانلود کردم که اگر میخواستم پولشو بدم باید کلیه هامو می فروختم! ولی چون استفاده تجاری ندارم مشکلی نداره

در واقع دلیل وجود کرک و کپی اینکه کسی از امکانات محروم نشه و اگر کسی در زمینه ای استعداد و علاقه ای داره بتونه بهش برسه و بعد از اون از درامدش پول برنامه هایی که داره رو بده.

اینطوری کار ها تخصصی میشه و کسی تو خارج برای ساخت پستر خودش نمیره فتوشاپ دانلود کنه بلکه میره پیش کسی که علاقه داشته یاد گرفته و بعد هم برای استفاده ی تجاری خریدتش!

من سایتی رو میشناسم که منبع مجانی تمام محتوای مربوط به کار های سه بعدی و دو بعدی و کلا گرافیک هست و شعارش اینکه این محتوا فقط برای استفاده ی غیر تجاریه وگرنه باید پولشو به سازندش بدید. و سایت های ایرانی مثل سی جی تولز رو میشناسم که محتوای مجانی اون سایت رو می فروشه و بسیار هم موفقه در این دزدی بزرگ!

لینک به دیدگاه

اول از همه سپاس از شما دوست گلم كه شركت كرديد. اميدوارم در ادامه ي بحث به نتايج خوبي برسيم.

من خيلي ها رو ديدم كه استدلال شما رو مي كنند ولي ايا وقتي من يه محصولي رو استفاده مي كنم كه سازندش اجازه ي استفاده رايگان اون محصول رو به من نمي ده اين اسمش دزدي نيست ؟ حرف شما درست هست شرايط اقتصادي ايران با ديگر كشور ها فرق داره ولي اين كار هيچ فرقي با دزدي نداره. نمي دونم چرا تو ايران با اين كه بيشتر مردم دينشون اسلام هست و به مال حلال اعتقاد دارند ولي از كنار اين كار ساده مي گذرند.

هدف من از اين تاپيك تشخيص درست يا غلط بودن اين كار و از همه مهم تر پيدا كردن راه هاي مغابله با ان هست. ( خودم هم راه هايي كه ميدونم رو براي مغابله با ان ميگم )

دوستان اگر مي بينيد نرم افزاري گرون هست براي همه گرون هست.چه ايراني و چه كشور هاي ديگر. چطور سخت افزار كه همه جا به يه قيمت عرضه مي شه براي ما گرون نيست ؟ مشكل ما ونه تنها ما بلكه جامعه ى زيادي كه از نرم افزار هاي كپي استفاده مي كنند اينه كه فكر مي كنيم براي نرم افزار به اندازه ي پولي كه مي ديدم زحمت كشيده نشده. در صورتي كه مثلا ٦٠ دلار براي بازي واچ داگ واقعا به قيمت هست. شما انصاف مي دونيد كه محصول كساني كه بعضا ٥-٦ سال براي يه اثر زحمت كشيدند رو رايگان بازي كنيد ؟ بعضي از اپليكيشن ها واقعا الگوريتم هاي سختي درونشون بكار رفته كه شايد فقط ١٠٠ دلار اون الگوريتم ارزش داشته باشه. باور كنيد مفت ترين چيز ها خدمات اين دولت و كشور ايران هست كه ما داريم براي پول زياد مي ديم. نمونش اينترنت.

به نظرتون اگر قانون ، دزدي رو جرم حساب نمي كرد مردم دزدي مي كردند ؟

ليون يكي از معدود فروم هاي با فرهنگي هست كه من تا به حال ديدم. و به شخصه تنها فرومي هست كه من توش اندكي فعاليت دارم. اين جو سالم و خوب رو بايد مديون اقاي حسيني باشيم كه به قول خودشون مثل يه پدر از اين سايت مراقبت كردن ( حتما قضيه هايي كه تو سايت اتفاق افتاد رو خوب مي دونيد ). تو پرانتز مي خواستم از اقا حسيني تشكر كنم. هدف فروم بحث و تبادل نظر هست. تو خيلي از فروم ها امتياز جاي اين هدف رو گرفته.

دوستان به نظر من وضعيت فرهنگ تو كشور ما خيلي خراب هست. يه سال پيش كه دوستام فهميدن من اهنگ اصل گوش مي دم بر گشتند به من گفتند : مگه اسكلي ؟ نمي دونم عمق فاجعه رو درك كردين ؟ البته عمق فاجعه زماني مشخص مي شه كه بدونيد اين دوستم الان داره پزشكي تهران درس مي خونه.

لینک به دیدگاه

درآمد منم ماهی 1000$ بود تمام نرم افزار ها حتی ویندوز و آنتی ویروس سیستم رو اصلی تهیه میکردم (200$ ماهی برای نرم افزار اضافه هم میاد)

یه مدت بازار کار خوب بود جیبم میرسوند سکیوریتی و انتی ویروس اصلی بخرم ویندوز هم میخواستم بخرم منتها یه پک کپی داشتم که بدون نیاز اینترنت خودش تمام پیش نیاز NET تا آخرین نسخه رو داشت و نیازمو برطرف میکرد و همین الان هم نصبه و مشکلی نداشته!

مشکل ما اولا فرهنگ جا افتاده ضد کپی رایته دوما درآمد ناکافی و سوما نبود استور های معتبر و پشتیبان خوب برای نرم افزاره @};- 

لینک به دیدگاه

درآمد منم ماهی 1000$ بود تمام نرم افزار ها حتی ویندوز و آنتی ویروس سیستم رو اصلی تهیه میکردم (200$ ماهی برای نرم افزار اضافه هم میاد)

یه مدت بازار کار خوب بود جیبم میرسوند سکیوریتی و انتی ویروس اصلی بخرم ویندوز هم میخواستم بخرم منتها یه پک کپی داشتم که بدون نیاز اینترنت خودش تمام پیش نیاز NET تا آخرین نسخه رو داشت و نیازمو برطرف میکرد و همین الان هم نصبه و مشکلی نداشته!

مشکل ما اولا فرهنگ جا افتاده ضد کپی رایته دوما درآمد ناکافی و سوما نبود استور های معتبر و پشتیبان خوب برای نرم افزاره @};- 

سپاس از شما دوست گلم كه شركت كرديد. ظهرت بخير :)

درامد ناكافي توجيحي بيش نيست. درامد ناكافي يعني من نوعي اگر درامدم به هر شكلي طوري باشه كه خرج خوراك خودم رو نتونم بدم برم از بغالي ها دزدي. پشتيباني رو از نظر من هم درست هست ولي باز هم دليل دزدي نمي شه. خيلي ساده بگم كساني اون ور هستند كه ساختن اين بازي اي شما اين ور از فلان سايت راحت دانلود مي كنيد شغلشون هست. شغل مي دونيد يعني چي ؟ يعني راهي كه خرج زن و بچش رو در بياره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...