رفتن به مطلب

معرفی یک کلاه بردار

Recommended Posts

جالبیش اینجاست که توی این 7 سال خرید و فروشی که تونت داشتم یک مورد از این خریداران گرامی به تور ما نیافتاده! که بی سوال و جواب و پیگیری پول بریزند! اونم 1.700.000 تومان!!! ما یه قطعه ای رو 100 تا عکس گذاشتیم 100 تا اعتماد سازی و سوابق به طرف میدیم! تلفن و آدرس خودمون رو میدیم! میگیم بیا حضوری بخر! باز طرف میگه اول بفرست بعد پولش رو میدم :| فکر می کنم اینقدر که کلاه این بنده خداها رو برداشند به پیش ما میرسند همشون دنبال اول ارسال و بعد واریزند! البته تو این انجمن فقط یک مورد بوده ولی تو پرشین تولز ماشالله زیاده!

لینک به دیدگاه

شماره کارت پیگیری کن مشکل حل میشه داداش گل اصلا نگران نباش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام troy عزیز

هستند کسانی هم که تاپیک میزنن میگن فروش حضوری نداریم

در ضمن نه بی امتیازها کلاهبردار هستند که نشه بهشون اعتماد کرد و نه امتیاز دارها واقعا مورد اطمینان هستند

بوده کلاهبردارهایی که چندتا خرید و فروش درست انجام دادن و امتیاز جمع کردن بعد یهو کلاه بزرگ برداشتند

معامله یا حضوری یا با واسطه

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

دست اقاي حسيني درد نكنه كه به شما كمك كردن و پيگير هستند.

دوستان معامله كردن ربطي به كاربر جديد و قديمي بودن نداره. دانيال جلودار كه ٥٠٠ من رو خورد فروشنده ي معتبر بود و سابقه ي فروش داشت. تو تاپيكش ١٠٠ نفر ازش تعريف كرده بودن. كسي كه معامله مي كنه بايد حواست جمع باشه.

اين كلاه بردار هم كه تاپيك رو دنبال مي كنه بدونه اين قدر هم مملكت بي قانون نيست.

لینک به دیدگاه

دوستان من هم  یک یوزر جدید هستم و حدود 2-3 هفته  پیش برای اولین باراز یکی از کاربران اینجا که یک شیرازی گل بود معامله کردم , اون بنده خدا من رو نمیشناخت و من هم ایشون رو

خیلی بی دردسر و محترمانه معامله انجام شد. منظور هر چند که دوستان حق انتخاب دارند ولی صحت و درستکاری طرفین معامله به قدیم و جدید بودنشون نیست .جنس آدم که خراب باشه کاریش نمیشه کرد

ولی اگر من جای این عزیز باشم اگه از مراجع قانونی به نتیجه رسیدم که هیچ ,اگر نه خودم شخصا میرفتم سراغ اون جنس خراب هر جای ایران هم که باشه .

ویرایش شده توسط li_com
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

من هم واقعا از این بابت ناراحت شدم.

من هم همراه دوستان امیدوارم که هرچه زودتر مشکلتون حل و فصل بشه.

امید و توکلتون به خدا باشه.اینو فراموش نکنین.

لینک به دیدگاه

داداش اصلا نمیشه به کسی اعتمادکرد من از سایت همسایه خرید کردم از یک کاربر امتیاز بالا سرم کلاه گذاشت بهش بعدا امتیاز منفی دادم مدیرای عزیز پاکش کردن ودوباره بهش منفی دادم منو بن کردن وطرف داره راحت کلاهبرداری میکنه وهمه مدیرای اون سایتم ازش حمایت میکنن حتی بهم اس داد قبلش که به بچها میگم بنت کن اصلا نمیشه به کسی اعتماد کرد اینجا ایرانه داداش

لینک به دیدگاه

واقعاً یه همچین افرادی باعث از بین رفتن اعتماد دو طرفه وایجاد جو بی اعتمادی میشن واقعاً براشون متاسفم

دوست عزیز شما هم پیگیر باش انشالا که به حق خودتون میرسید

لینک به دیدگاه

کاش ما آدما یادمون بمونه که یه روزی باید تمام مادیات دنیا رو بزاریم و دست خالی از این دنیا بریم دقیقا مثل زمانی که بدنیا اومدیم ... حالا بعضی افراد میان تمام چیزی رو که ما انسانها رو اشرف مخلوقات کرده زیر پا میزارن واینطوری باعث آزار دیگران میشن ...توی این دنیا دزدی کردی و گیر هم نیوفتادی ...اون دنیا رو چطوری میخوای بگذرونی ....!!!!!! 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام یه نفر کار اشتباهی کرده و قطعا تاوانش رو میده اما دیگه بحث رو علم نکنید.

هر روز ده ها معامله میشه و چنین موردی کم پیش میاد. اطلاع رسانی مفیده اما وظیفه مدیران انجمنه. باورکنید چنین همدردی هایی پالس منفی القا میکنه. فضای دوستانه انجمن رو با کینه توزی و انتقام خراب نکنیم-اگه حق کسی نقض شد پیگیری کنه.دیگه لازم نیست14785 کاربر لعن و نفرین بفرستن. موفق باشید

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

لیون واقای حسینی رسیدگی میکنه مثل پرشین ... بی در پیکر نیست  :) به امنیت فرم اهمیت میدن  @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اَی جون میداد گیرش می اوردن همه بچه های لیون رو هم صدا میکردن صف وای میستادیم یکی یه کشیده میزدیم  :D

لینک به دیدگاه

امیدوارم هر چه سریعتر به نتیجه برسی  و بتونی حق ات رو بگیری 

چه جور آدمهای بی وجدان هستن که باعث سلب بی اعتمادی  میشن   خیالت راحت باشه که تو فروم لیون حساب و کتاب در کار هست  ومدیران و اساتید صد درصد پیگیر این ماجرا میشن و نمیذارن کسی آذرده خاطر بشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز امیدوارم گیرش بیاری. خودمم میخواستم اینجا یه معامله کنم

حدود یه میلیون به طرف بدم با اینکار بعضیا دیگه بیخیال شدم :)  :D

به قول قدیمیا سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندیم !

ویرایش شده توسط Ragner
لینک به دیدگاه

دوست عزیز امیدوارم گیرش بیاری. خودمم میخواستم اینجا یه معامله کنم

حدود یه میلیون به طرف بدم با اینکار بعضیا دیگه بیخیال شدم :)  :D

به قول قدیمیا سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندیم !

:D

agrimaz bashina SAQKIZ vrma =))(baglama):D

ویرایش شده توسط kakamoon
لینک به دیدگاه

ولی عجب آدمایی پیدا مشه 

من هم یک بار به نله محمود خرسند گیر افتادم 

255 تومن ناقابل بنده رو بالا کشید 

روز های اول خواب نداشتم داشتم دیونه میشدم 

با خودم می گفتم آخه یعنی چی من مگه چه هیزم تری به این فروختم که این آدم این کارو با من کرد 

ولی رفتم پلیس فتا طرف تو شمال بود از تهران پلیس پیگیر شد و فکر کنم 35 ملیون کلاه برداری کرده بود و تا حالا گرفته نشده بود :)

من که این رو شنیدم دیگه نامید شدم گفتم 35 ملیون کلاه برداری کرده 255 تومن هم روش 

حدود 1 سال بعد تقریبا دو ماه مونده به عید پول به حسابم ریخته شد 

ولی شاید این مصلحت خدا بود که دیدم به معامله های اینترنتی باز بشه 

امیدوارم شما هم به پولتون برسید 

و از این به بعد با دقت بیشتری معامله کنید

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

سلام..... ایشالا که به حقتون برسید

عجب روزگاری شده

از اطلاع رسانی دوستان هم ممنون.

لینک به دیدگاه

داداش اصلا نمیشه به کسی اعتمادکرد من از سایت همسایه خرید کردم از یک کاربر امتیاز بالا سرم کلاه گذاشت بهش بعدا امتیاز منفی دادم مدیرای عزیز پاکش کردن ودوباره بهش منفی دادم منو بن کردن وطرف داره راحت کلاهبرداری میکنه وهمه مدیرای اون سایتم ازش حمایت میکنن حتی بهم اس داد قبلش که به بچها میگم بنت کن اصلا نمیشه به کسی اعتماد کرد اینجا ایرانه داداش

داداش اون کسی که بود میشه اسمش رو بگی و تو کدوم فروم بود؟ حداقل به توره ما نخوره یا اگه یکی پرسید بتونم بهش بگم.. لطف میکنی

لینک به دیدگاه

من واقعا متوجه نمیشم !

وقتی شخصی شماره منزل و حساب خودش رو اعلام میکنه  یا خیلی چیز های دیگر

خب چرا بعدش کلاهبرداری می کند که تنها ظرف چند روز اطلاعاتش روی میز هست!

هدفشون چی هست؟!

امید وارم مشکل شما هم زودتر حل بشه

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

من واقعا متوجه نمیشم !

وقتی شخصی شماره منزل و حساب خودش رو اعلام میکنه  یا خیلی چیز های دیگر

خب چرا بعدش کلاهبرداری می کند که تنها ظرف چند روز اطلاعاتش روی میز هست!

هدفشون چی هست؟!

امید وارم مشکل شما هم زودتر حل بشه

شماره تماس منزل که می گه کسی پاسخ گو نیس احتمالا الکی داده

شماره همراه هم که ایرانسل هست که هنوزم شماره هایی که مالکشون کس دیگس تو بازار زیاده و یا حتی دزدی

شماره کارتم می رن شماره کارت یکیو می گیرن می کن می خوایم خرید کنیم تلفنی اونم

بعد انقد این پولو اینور اونور می کنن تا ردشون گم بشه اخرم یه جور می کشن بیرون مثلا یه کالا سفارش می دن تلفنی به یه ادرس الکی

اگه اینجور نباشه خیلی احمق بوده یارو

تو همه این موارد اگه بخوان می تونن ردو بگیرن اما به خودشون اکثرا زحمت نمی دن مگه اینکه خیلی کار بالا بگیره

نمی خوام بدبین باشم اما متاسفانه .... (یک سری مسائل هست نمی شه اینجا بازش کرد)

ایشالا که این دوستمون به حقش می رسه

لینک به دیدگاه

شماره همراه هم که ایرانسل هست که هنوزم شماره هایی که مالکشون کس دیگس تو بازار زیاده و یا حتی دزدی

بعد انقد این پولو اینور اونور می کنن تا ردشون گم بشه اخرم یه جور می کشن بیرون مثلا یه کالا سفارش می دن تلفنی به یه ادرس الکی

تو همه این موارد اگه بخوان می تونن ردو بگیرن اما به خودشون اکثرا زحمت نمی دن مگه اینکه خیلی کار بالا بگیره

اتفاقا دوستان بعضیاشون خ حرفه ای هستن.ازشماره کارت اصلا مطمئن نباشید.بعضیاشون میرن یه مغازه خرید میکنن به بهونه اینکه کارتم یادم رفته یا کارتم روی کارتخوان جواب نمیده شماره کارت فروشنده رو میگیرن+ اسمش که برن واریز کنن فیششو بیارن.ازاونطرف این شماره واسم دراختیار شما میذارن .شما پول میریزی بحساب.طرف میره همون مغازه که جنساشو انتخاب کرده حالا یا میگه رسید گم کردم یا عابر بانک رسید نداد یا... فروشنده چک میکنه میببینه اره مبلغ واریز شده.جنسارو میده اقا دزده.شما هم چند روز بعد شکایت وپیگیری از روی شماره کارت....

ولی چه فایده؟

لینک به دیدگاه

خب طرف میگه با شماره تلفن منزل چند بار صحبت کرده

در خصوص شماره کارت هم هر کسی که تو خیابون ببینن بهش شماره کارت رو نمی دن

مطمئنن از یک دوست و یا یک فامیل و یا یک شخص اشنا گرفته میشه که بعدا در دسترسی به کارت هم ازاد باشن

اما خب قبول دارم همیشه راهی واس رد گم کردن هست اما با پیگیری همه چی ممکن هست

اتفاقا دوستان بعضیاشون خ حرفه ای هستن.ازشماره کارت اصلا مطمئن نباشید.بعضیاشون میرن یه مغازه خرید میکنن به بهونه اینکه کارتم یادم رفته یا کارتم روی کارتخوان جواب نمیده شماره کارت فروشنده رو میگیرن+ اسمش که برن واریز کنن فیششو بیارن.ازاونطرف این شماره واسم دراختیار شما میذارن .شما پول میریزی بحساب.طرف میره همون مغازه که جنساشو انتخاب کرده حالا یا میگه رسید گم کردم یا عابر بانک رسید نداد یا... فروشنده چک میکنه میببینه اره مبلغ واریز شده.جنسارو میده اقا دزده.شما هم چند روز بعد شکایت وپیگیری از روی شماره کارت....

ولی چه فایده؟

خب اون مغازه دار هم باید یک مغازه دار اشنا باشه

وگرنه کمتر کسی رو میشه دید که به این شکل خرید و فروش کالا در مغازه اجازه بده

اون هم در این جامعه که همه تقریبا میشناسن وضعیت تشو

لینک به دیدگاه

بنده کاملا با استارتر عزیز همدردی میکنم.خودمن تو این سایت دو بار سرم کلاه رفته.البته امنیت این سایت بسیار نسبت به سایتای دیگه عالی وخوبه.اونم بخاطر نظارت شایسته ی مدیرانشه.از این 5 صفحه اون پست کوتاه جناب حسینی واقعا منو به وجد اورد که با وجود اینکه دقیقا و بطور واضح عنوان شده معامله درفروم به مدیریت ارتباطی نداره <کاملا منطقیه چون کسی سود میکنه کسی نمیاد سراغ مدیریت فقط اینموقه ها یادش میوفته> ولی با اینحال از سر دلسوزی ولطف اینکار میکنه.همونطور که بارها شاهد بودیم جناب حسینی شخصا ورود کرده وحق رو به حقدار رسونده همونطور که واسه خود من اینکار انجام داد وهمینجا باز هم ازشون تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

خب اون مغازه دار هم باید یک مغازه دار اشنا باشه

وگرنه کمتر کسی رو میشه دید که به این شکل خرید و فروش کالا در مغازه اجازه بده

اون هم در این جامعه که همه تقریبا میشناسن وضعیت تشو

نخیر اصلا اینطور نیست.بعضیاشون اینقدر تمیز فیلم بازی میکنن که اصلا فروشنده شک نمیکنه.اگه این استعداد رو توی سینما تلویزیون میذاشتن اسکار میبردن.در هرصورت من تجربه شخصی خودم رو گفتم وبه دوستان هشدار دادم. باشد که پند بگیرند

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...