رفتن به مطلب

تجربه شما از مانیتور های 144hz پنل IPS و غول های 27 اینچی

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

در حال حاظر شاید خیلی از دوستان مانیتور های 1080p پنل قدیمی رو دارند و تصمیم دارند با یه مانیتور پنل ips عوضش کنن ، از طرفی هم  یک مقداری صبر کنیم فکر میکنم قیمت مانیتور های ips 4k و 144hz معقول تر بشه .

حالا از دوستانی که تجربه استفاده از مانیتور با یکی یا چندتا یا همه ویژگی های زیر :

ریفریش ریت 144hz

پنل IPS

رزولیشن 4k

اندازه 27 اینچ

رو داشتند بیان و میزان تفاوت رو بازگو کنن ببینم آیا ارزش داره هرچه سریعتر به تعویض مانیتورمون اقدام کنیم .

هرکدام از ویژگی های :

توی خستگی چشم چقدر تغییر احساس کردند ؟

وضوح تصویر و کنتراست با پنل های قدیمی چقدر تفاوت داره ؟

چقدر ( مثلا بزرگ بودن مانیتور )  به راحتی کار کردن با محیط برنامه کمک کرده ؟

چقدر به اعصاب و روان کمک کرده ؟

و هر تفاوت دیگه ای که احساس میکنید محسوس بوده .

ممنون .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

دوستانی که همچنین ال ای دی هایی دارن بیان و نظر بدن میتونه کمک خوبی به دوستانی باشه که قصد خرید مانیتور های بالای 24 اینچ باشه.از جمله خود من  :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خرید ماینیتور 4K کلا غلطه . چون فونت ویندوز توش ریز میشه چون فاصله از چشم کمه + گیم های که باهاش مچ بشن به 10 تا نمیرسه اونایی هم که میشن پرفرمنس و VRAM بالا میخوان در حد دوتا تایتان .

بزرگ بودن مانیتور به کاربر تو راحت کار کردن هیچ کمکی نمیکنه اگه اینجور بود تو اتلیه ها و استدیو های فیلم سازی و بازی سازی به جای مانیتور TV هشتاد اینچ میزاشتن . چیزی که به کاربر کمک میکنه رزولیشن بالا هست مثلا دوتا مانیتور 27 اینچ 1080×1920 و 1440×2560 خیلی فرق دارن و دو مانیتور 1080×1920 با دو سایز 21 و 27 تفاوتی با هم ندارن . فقط زمانی مانیتور 27 اینچ با رزولیشن یکسان به داد آدم میرسه که فاصلش از کاربر زیاد بشه . من خودم با این مانیتورم و MX279 کارکردم واقعا چیزی ندیدم ، شاید یکم رنگ MX279 بهتر بود ولی لتنسی داشت و 5msـش رو نتونستم تحمل کنم . بدرد بازی استاتژیک میخورد تا FPS .

خستگی چشم هم باز بر میگرده به پنل ، درسته 144 هرتز از 60 تو این زمینه جلو تره ولی تکنولوژی استفاده شده مهمه . مثلا BenQ اومده نور آبی رو تو مانیتور های خودش کم کرده که به قول خودش به چشم کمتر اسیب برسه .

من دوتا چیز به شما دو دوست عزیز میگم .

اول اینکه ما تو ایران زندگی میکنیم و حتی اگه اونور دنیا هم مانیتور معجزه بسازن تا زمانی که تو کشور نباشه ما نمیتونیم ازش استفاده کنیم ، مخصوصا که مانیتور هایی که الان موجود هستن همه از دم آشغالن یا تموم شدن یا قیمت فضایی دارن . مورد بعد اینکه برای کارای رنگی پنگی پنل فقط PLS و برای گیم و صحنه های سریع فقط G-Sync حتی اگه 60 هرتز باشه چون 144 هرتز خالی تا زمانی که تصویرو بریده بریده اسکن میکنه یا لگ داره جز سردرد چیز خاصی نیست .

لینک به دیدگاه

تا کارتون با مانیتور چی باشه ؟ برای هر رشته فرق میکنه تو فروم مطالب و تاپیک فراونه یه سرچ بکنین مطالب مفیدی هست

لینک به دیدگاه

بنده به تازگى مدل VX239H خريدم ولى با اينكه هنوز كار حرفه اى باهاش انجام ندادم و بيشتر مد نظرم مدل MX بود كه وسعم نرسيد و تو بازار كم ياب شد وقيمت فضايى پيدا كرد ولى تا الانش ازش راضيم منتظرم سيستمم كامل بشه بزنم تو خط گيم و... ببينم در چه حدى جواب ميده...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...