رفتن به مطلب

مشکل وایفای با تبلت Asus me175cg

ace
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من چند روز پیش از لیون واسه یکی از دوستان یه تبلت Asus  مدل me 175cg سفارش دادم.

بعد از اینکه به دست ما رسید و به دوستم تحویل دادم باهام تماس گرفت و گفت که وایفای کار نمی کنه

منم گفتم شاید بلد نیست خلاصه امروز آورد و دیدم که وای فای کار نمی کنه یعنی روشن می شه و شبکه ها رو شناسایی نمی کنه.

یه جستجو توی اینترنت انجام دادم و متوجه شدم که یه تعدادی این مشکل من رو داشتن و عده ای هم گفتن که از طریق آپدیت حل می شه

از اونجایی که وای فای روشن نمی شه به طبع قضیه آپدیت ota منتفی هست.

بعد از مراجعه به سایت ایسوس و صفحه پشتیبانی این تبلت ظاهرا ایسوی فایل آپدیت رو برای بروزرسانی manual  روی سایت قرار داده خلاصه ما هم این فایل رو دانلود کردیم حدود 650 مگابایته .

از اونجایی که اطلاعی از نحوه آپدیت دستی این تبلت ندارم تو اینترنت یه سرچی زدم و به این سایت بر خوردم که نحوه آپدیت رو واسه مدل me 371 توضیح داده.

من هم طبق همین دستور فایل دانلود شده رو اکسترکت کردم و داخل یه رم ریختم و گوشی رو بوت کردم که از بشه از اون طریق این فایل آپدیت رو روش نصب کرد ولی متاسفانه با خطای

unable to mount the sd card partition مواجه شدم-. به چند شیوه دیگه هم اقدام کردم از جمله فایل رو کامل اکسترکت کردم - فایل زیب رو به جای رم داخل حافظه گوشی ریختم

ولی در همه موارد فوق با خطای یکسانی مواجه شدم .

خلاصه از دوستان اگه کسی بلده که چه طور می شه این فایل آپدیت رو روی این تبلت نصب کرد یا راهکاری واسه حل مشکل وای فای داره ممنون می شم کمک کنه.

با تشکر

لینک به دیدگاه

دوستان علی الحساب اون راهکار رو نگه دارید واسه کسایی که این مشکل رو دارن ظاهرا با این راهکار حل می شه :

ولی در صورتی که کسی اون راهکار رو هم بلده واسه استفاده دوستان بزاره ثواب کرده.

ممنون آقا مهدی بابت پ خ اون رو نخوندم ولی ظاهرا یه چیزی تو همین مایه ها باشه.

در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر عدم فعال شدن شبکه بیسیم پس از اتصال سیم کارت در دستگاه  ASUS fonepad 7 ME175CG، مکاتبات متعددی از طرف تیم فنی شرکت زیگورات تکنولوژی با شرکت ASUS صورت گرفت که منجر به انتشار Update Patch جدیدی برای این دستگاه گردید.
جهت برطرف ساختن ایراد فوق، می بایست مراحل زیر را انجام دهید:

1. سیم کارت را از دستگاه خارج نمایید.
از طریق منوی Settings، گزینه Backup & reset  را انتخاب نموده و توسط Factory data reset و انتخاب Reset tablet، دستگاه را به تنظیمات کارخانه برگردانید.
پس از روشن شدن مجدد دستگاه، از طریق Wi-Fi به اینترنت بی سیم متصل شده، از طریق منوی Settings گزینه About و سپس System Update را انتخاب نمایید. در پنجره جدید، گزینه Check Update را انتخاب نمایید. پس از بررسی نسخه نرم افزار، پیغامی مبنی بر دریافت آپدیت جدید به حجم ۱۳۵٫۲۱ MB ظاهر می شود که می بایست آن را دریافت نمایید و پس اتمام دریافت، پیغام نصب را OK نمایید.
*
سیستم پس از نصب فایل بروزرسانی، خاموش و روشن شده و مجدداً راه اندازی می شود. پس از آن، مجدداً مرحله ۳ را انجام دهید و این بار پس از Check Update فایل جدید به حجم ۵ MB را دریافت نموده و نصب نمایید.
**
پس از راه اندازی مجدد می توانید دستگاه را خاموش نموده، سیم کارت را داخل دستگاه گذاشته و از سیم کارت و شبکه Wi-Fi بصورت همزمان استفاده نمایید.

*
در صورتی که قبلا این به روز رسانی را دریافت کرده باشید، دوباره دانلود نخواهد شد.

**
در مواردی مشاهده شد که پس از به روز رسانی ۱۳۵٫۲۱ مگابایتی پس از Check Update فایلی دریافت نگردید و پیغام your system is up-to-date نمایش داده شد. در این حالت دستگاه خود را ریست کنید، و در notification bar گزینه به روز رسانی را انتخاب کنید.

منبع: زیگورات

لینک به دیدگاه

بله

روش فوق درسته

من هم یه دونه از این دستگاه ها داشتم

منتهاش من به جای اینکه آپدیت 135 مگی رو دانلود کنم، اول فایل 600 مگابایتی رو دانلود کردم و دستگاه رو در حالت ریکاوری آپدیت کردم

سپس آپدیت 5 مگی رو از قسمت سیستم آپدیت دانلود کردم و مشکلم حل شد

راستی برای آپدیت با فایل 600 مگی بایستی ابتدا فایل رو روی حافظه گوشی بریزید ، سپس تبلت رو خاموش کرده و با نگه داشتن همزمان کلید ولوم پایین و روشن کردن گوشی وارد محیط ریکاوری بشید، سپس با انتخاب گزینه آپدیت از طریق فایل، فایل 600 مگی رو انتخاب کنید

راستی یادتون باشه که در منوی ریکاوری، کلید بالا و پایین کردن صدا برای جابجایی گزینه ها و کلید خاموش و روشن کردن برای انتخاب استفاده میشه

یا علی

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام

آقا ممنونم از اینکه این مطلب مفید رو قرار دادید

بنده به دستورات شما عمل کردم اما الآن بار چهارمم هست که دارم فایل آپدیت دانلود میکنم

اولین دانلود 135/21 مگ بود

دومی حدود 145 مگ

سومی 76 مگ

و آخری هم یادم نیست

ولی تا الآن فایل 5 مگابایتی که نوشتید ظاهر نشده ولی اندروید من از 4.3 به 4.4 ارتقا ء یافته

به نظر شما الآن اگه سیم کارتم رو بذارم وایفای دارم یا دوباره از کارمیفته

و اگه از کار بیفته میشه دوباره با تنظیمات کارخانه به ورژن قبلی برگشت و آپدیت رو از اول انجام داد؟

ممنون میشم اگه سریع جواب بدید چون تازه این تبلت رو خریدم و خیلی هم ازش تعریف کردند اما الآن با این مشکل خیلی به دلم چرکین شده .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

با سلام خدمت اساتید محترم:

بنده چند روز پیش یک گوشی asus zenfone 6 t00g tw خریدم مشکل شناسایی وای فا داره وقتی ریست میکنم حله اما تا سیم کارت میزارم دوباره مشکل پیش میاد طبق گفته های شما رفتم سراغ چک آپدیت اما هیچ آپدیتی و نمیاره

لینک به دیدگاه

دوستان اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه لطفا کمک کنید...نیاز دارم فوری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...