رفتن به مطلب

فروش هارد اینترنال WD Green 2TB با قیمت مناسب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

برادر کدوم شهر هستین؟

امکان ارسال با تیپاکس براتون هست؟

من همون ۲۲۰ خریدارم.

اهواز هستم

بله ارسال از هر طریقی برای بنده مقدور هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه تاحالا 6 نفر کاربر مختلف گفتن خریداریم شماره حساب گرفتن بعد متواری شدن =))

بالای امشب

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بلاخره یکی از عزیزان مبلغ رو واریز کردند و طلسم شکسته شد

مبارکشون باشه

لینک به دیدگاه

سلام
هارد امروز دستم رسید ولی یه مشکل داشت
روی بردش یه قسمتش زنگ زده بود امیدوارم ایجاد مشکل نکنه
چون اطلاعات من خیلی با ارزشه روی هاردم خط و خش داره کناره هاش گارانتی سازگار عمرا اینو عوض نمیکنه پس گارانتی تعطیل در ضمن سری caviar هم نیست وازساتا 3 پشتیبانی نمیکنه بهتر بود تو آگهی که زدی به اینا اشاره میکردی راستی پول پست تیپاکس هم 22هزار تومن شد با این اوصاف همون نو میخریدم خیلی خیلی بهتر بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

هارد امروز دستم رسید ولی یه مشکل داشت

روی بردش یه قسمتش زنگ زده بود امیدوارم ایجاد مشکل نکنه

چون اطلاعات من خیلی با ارزشه روی هاردم خط و خش داره کناره هاش گارانتی سازگار عمرا اینو عوض نمیکنه پس گارانتی تعطیل در ضمن سری caviar هم نیست وازساتا 3 پشتیبانی نمیکنه بهتر بود تو آگهی که زدی به اینا اشاره میکردی راستی پول پست تیپاکس هم 22هزار تومن شد با این اوصاف همون نو میخریدم خیلی خیلی بهتر بود

سلام

لطفا یک تصویر از قسمتی که فرمودید زنگ زده قرار بدید

اگر منظورتون این قسمت هست که در تصویر زیر مشخص کردم که تمام هاردها به همین صورت هستن و اصلا ربطی به ابطال گارانتی نداره

این 2 نمونه همین الان از هارد های خودم گرفتم ( یکی 2TB مدل بلک و یکی مشابه همینی که برای شما ارسال کردم 2TB green )

post-8297-0-97661800-1407940156_thumb.jpg

post-8297-0-89864400-1407940196_thumb.jpg

هارد از سری caviar هست تصویری که در پست اول قرار داده رو مشاهده کنید پایین از کادر سبز رنگ به وضوح مشخص هست متن WD caviar Green نوشته شده

در مورد خط و خش هم اگر منظورتون اون قسمتی هست که پیچ ها بسته میشه فکر نمی کنم چیز خاصی باشه، بهرحال وقتی قطعه داخل کیج بسته میشه این خط ها غیر قابل اجتناب هست

من کیس هاف ایکس با اون وزنش رو از طریق تیپاکس ارسال کردم 24 تومن گرفتن اینکه چرا از شما بابت یک بسته کوچیک 22 هزارتومن گرفتن رو باید از خود تیپاکس جویا بشید، هرچند من همون اول هم عرض کرده بودم که از طریق پیشتاز هم می تونم ارسال کنم خودتون تیپاکس رو انتخاب کردید.

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

درباره بردش درست میفرمایید از دوستان پرسیدم گفتن نرماله آخه هارد خودم که wd 1tb caviar green هست با گذشت 3-4سال اینجوری  نشده

درباره خط و خش هم گارانتی هارو نمیدونم باهاشون سرو کله زدید یا نه ولی کوچکترین خش رو قبول نمی کنن

عکس هاردتون توی سایت قرار دادید درسته من الان هاردو دوباره چک کردم پایینشو نوشته ی دقیقش

wd green

desktop hard drive

چیزی به اسم caviar روش نیست خاستید میتونم دربیارم ازش عکس بگیرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام عزیزم  :)

من تا حالا چندین بار از یونس جان خرید داشتم و خریدهامم بالای 1 میلیون همشون بودن کار 300 الی 400 تومن نبودن تمام وسایلی که ایشون برای بنده فرستادن عالی با بسته بندی خارق العاده بود و بسیار تر و تمیز وقتی چیزی رو میگن همونه . 

در مورد هزنیه تیپاکس ، پست ، یا یا یا هر چیز دیگه من تا حالا سر همین هزینه ارسال چندین بار یبحث کردم با کاربرایی که ازم خرید داشتن خب وظیفه ی فروشنده چیه که جوابگوی پول پست یا تایپاکس یا باربری خریدار باشه . 

@};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درباره بردش درست میفرمایید از دوستان پرسیدم گفتن نرماله آخه هارد خودم که wd 1tb caviar green هست با گذشت 3-4سال اینجوری  نشده

درباره خط و خش هم گارانتی هارو نمیدونم باهاشون سرو کله زدید یا نه ولی کوچکترین خش رو قبول نمی کنن

عکس هاردتون توی سایت قرار دادید درسته من الان هاردو دوباره چک کردم پایینشو نوشته ی دقیقش

wd green

desktop hard drive

چیزی به اسم caviar روش نیست خاستید میتونم دربیارم ازش عکس بگیرم

در مورد گارانتی که من چند بار برخورد داشتم اثر خراشیدگی کنار جای پیچ رو تا به حال ایراد نگرفتن

ظاهرا WD سری جدید هاردها نحوه نام گذاری رو تغییر داده ( همه یکی هستن فقط نحوه نام گذاری تغییر کرده اصلا مدلی غیر از Caviar وجود نداشته تا به حال)

desktop hard drive

این تصویر از هارد 4TB که 2/3 هفته پیش خریدم

post-8297-0-70045400-1407943127_thumb.jpg

این هارد هیچ گونه مشکلی نداره، صرفا جهت نگه داری یک سری پروژه های استفاده شده

در آخر اگر راضی نیستید بنده هیچ مشکلی بابت پس گرفتن هارد ندارم اصولا این مبالغ که هیچی 100ها برابر این مبالغ هم ارزش این رو نداره بخوام عزیزی رو از خودم ناراحت کنم.

سلام عزیزم  :)

من تا حالا چندین بار از یونس جان خرید داشتم و خریدهامم بالای 1 میلیون همشون بودن کار 300 الی 400 تومن نبودن تمام وسایلی که ایشون برای بنده فرستادن عالی با بسته بندی خارق العاده بود و بسیار تر و تمیز وقتی چیزی رو میگن همونه . 

در مورد هزنیه تیپاکس ، پست ، یا یا یا هر چیز دیگه من تا حالا سر همین هزینه ارسال چندین بار یبحث کردم با کاربرایی که ازم خرید داشتن خب وظیفه ی فروشنده چیه که جوابگوی پول پست یا تایپاکس یا باربری خریدار باشه . 

@};-

ممنونم احسان جان، لطف داری

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

دوست عزیز فرق میکنه rahmanshahi  دوست من که داره این تاپیک رو نگاه میکنه میدونه من الان کامپیوترمو چند ساله خاموش نکردم چون همیشه در حال

دانلود کردنه الان به هارد خودم دست زدم سرد بود هارد شما چند ساعته وصل شده دست بهش زدم دستمو سوزوند

با همه ی اینها اشکالی نداره منم حرفی نزدم فقط ای کاش میگفتید caviar نیست

اینم عکس هاردتون

post-16083-0-42940500-1407945006_thumb.jpg

ویرایش شده توسط curtis1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز فرق میکنه rahmanshahi  دوست من که داره این تاپیک رو نگاه میکنه میدونه من الان کامپیوترمو چند ساله خاموش نکردم چون همیشه در حال

دانلود کردنه الان به هارد خودم دست زدم سرد بود هارد شما چند ساعته وصل شده دست بهش زدم دستمو سوزوند

با همه ی اینها اشکالی نداره منم حرفی نزدم فقط ای کاش میگفتید caviar نیست

اینم عکس هاردتون

همونطوری که عرض کردم wd جدیدا نحوه نام گذاری رو تغییر داده  اصلا چیزی به نام Caviar & Non Caviar وجود نداره و نداشته که بنده بتونم ذکر کنم

توی پست اول دما مشخص هست در حین بنچمارک گرفتن دما 27 درجه بیشتر نیست، اگر هارد بیشتر از حد نرمال داغ میشه ممکنه مشکلی در پاور وجود داشته باشه

همیشه هارد دیسک برای من مهمترین قسمت کامپیوترم بوده چون نتیجه 10 سال فعالیتم رو روشون نگه داری میکنم، در مراقبت ازشون هم بسیار وسواس هستم به همین دلیل همیشه بهترین کیس های بازار رو تهیه می کنم

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...