رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد هارد خراب

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه هارد دارم که وقتی میخواستم ویندوز سون روش نصب کنم تو قسمت درایو ها هارد رو نمیشناخت بعد که خواستم ایکس پی نصب کنم قسمت فرمت کردنش خیلی طول کشید و حالا اصلا نصب نمیشه و تو قسمت انتخاب درایو هنگ میکنه ولی تو بوت هارد رو میشناسه . میخوام بدونم چطور میتونم الان که ویندوز روش نیست تستش کنم واسه بدسکتور و ... . لطفا راهنماییم کنید خیل واجبه

ویرایش شده توسط mobaraki18
لینک به دیدگاه

دوست گرامی هارد باید برای تست رو یه سیستم دیگه امتحان کنی

لینک به دیدگاه

دوست گرامی هارد باید برای تست رو یه سیستم دیگه امتحان کنی

رو یه سیستم دیگه چرا ؟ منظورتون اینه که هارد به هارد کنم و از رو سیستم عامل اون یکی سیستم این هارد رو تستش کنم ؟

لینک به دیدگاه

رو یه سیستم دیگه چرا ؟ منظورتون اینه که هارد به هارد کنم و از رو سیستم عامل اون یکی سیستم این هارد رو تستش کنم ؟

بله دوست عزیز باید همین کارو انجام بدی

لینک به دیدگاه

البته یه راه دیگه هم استفاده از بسته نرم افزاری Bootable Avtive Boot Disc که محیط ویندوز به همراه تعدادی نرم افزار مفید براتون شبیه سازی می کنه - شما دیسک حاوی این نرم افزار Bootable داخل دی وی دی رام قرار میدی از طریق این دیسک سیستم بوت می کنی از امکانات این نرم افزار بازیابی پارتیشن های پاک شده - تست کامل دیسک سخت واطلاع از سلامت اطلاعات هارد هستش.

لینک به دیدگاه

همون هارد به هارد رو انجام دادم و دارم با HDD Regenerator اسکنش میکنم . وضعش خرابه پر از بد سکتوره . ممنون از راهنماییت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...