رفتن به مطلب

فروش چند عدد رم DDR3

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان گلم نماز و روزهاتون قبول باشه ايشالا ما رو هم در هنگام عباداتتون فراموش نكنيد

غرض از ايجاد تايپيك فروش چند عدد رم هست به شرح ذيل:

مورد اول:

يك پك دوال چنل 4 گيگ با باس 1600 برند كروس اير تضمين ميشه كه اين دوتا رم بر خلاف رمهاى موجود بازار شديداً اصل هستن و كم استفاده شده اور نشده هستن با سريالى واحد با كد زير:

CMX4GX3M2A1600C9

قيمت پايه 100 ت

فورى: 125

فقط موردى كه وجود داره اونم اينكه در شلوغيهاى قطعاتم جعبشون رو گم كردم كه اصلا مهم نيست و گارانتى مادام العمرشون بصورت ليبل روشون قرار داره :cool:

--------------------------------------------------------------------------------

مورد دوم:

يك عدد رم اپيسر 2 گيگ باس 1333 در حد آك با گارانتى مادام العمر و كم كاركرده اور نشده با كارتون و متعلقات :D

قيمت پايه 50 ت

فورى: 55

---------------------------------------------------------------------------------

مورد سوم:

يك عدد رم 4 گيگ كروس اير تك ماژول باس 1600 بدون كارتون هست كه روش يه ليبل هست ولى نميدونم گارانتى كجاست نوشته اورجينال فقط يه مشكلى داره اونم اينكه عرض ميكنم كه مديون نباشم اونم اينكه بعضى از وقتها باعث بلو اسكرين ميشه كه حتماً استادان راه حلى براش دارن مثلا ولتاژشو دست كارى كنن يا فركانسشو بالا پايين بكنن بنده از دنياى اور بى خبر هستم خلاصه از يكى از كاربران اين سايت به نام احسان خريدم كه 16 عدد از اينارو اورده بود 4 تا خريدم هر كدوم به قيمت 110 ت ولى يدونش اينطورى در اومد خلاصه دارم ضرر هنگفتى ميدم...

قيمت پايه 10 ت

فورى: 15

تصوير دست جمعى:

47814289425428368713_thumb.jpg

توجه توجه توجه:

همينطور كه دوستانى كه با بنده معامله كردن خوب ميدوند كالاهايى كه ميفروشم با احتساب هزينه ارسال هست به عبارت ديگه هزينه ارسال كالاها پاى خودمه و در اسرع وقت و با بهترين بسته بندى و از نوع پيشتاز ارسال مى كنم هزينش هم براى خريدار يه دعاى خير برامونه.... (كم كم دارم ميرم شهيد شم... :big hug:  )

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

سلام عدنان جان.خریدارم.لطفا شمارتو پخ کن

لینک به دیدگاه

دوستان و عزيزان محترم استدعا دارم پيشنهادات و انتقادات خودتون رو توى تايپيك مطرح كنيد چون توى پ خ ترتيب اثر داده نميشه بنده براى مورد اول تا 120 راحت تو پ خ مشترى داشتم ولى بخاطر اينكه حق كسى ضايع نشه ميخوام اينجا اعلام كنيد فروش بصورت مزايده اى هست كه بر اساس اون فورى رو تعيين ميكنم و تقديم خريدار محترم ميكنم خودم هم دوست دارم هر چه زودتر معامله رو تموم كنم بخاطر مشغله زياد و بدهى بالايى دارم....

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

فعلا بصورت 3 مورد كالاهارو مشخص و روشن كردم كجاى اينجا شلوغه و نا مفهوم؟!

لینک به دیدگاه

درود

داداش من اون مورد داره رو میخام برا دکور البته راضی نیستم اینقد ضرر بدید

فعلا همون پایه (10 + 5 هزینه پست ) پیشنهاد میدم . اگه دوستان بالاتر نخاستن ما هستیم . که حتما میخان . D:

با تشکر

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

سلام وادب

دوست گرامي مورد دوم رو خريدارم..

بهتون پيام خصوصي دادم...

اگه دوستي قبل من رزرو كرده ممنون ميشم اجازه بدن من اين مورد رو خريد كنم..چون سيستم من رم نداره..بشدت نياز دارم

ممنون از همه دوستانت علي الخصوص استارتر محترم

يا حق

لینک به دیدگاه

قابل ذکره من اول از همه همشو پایه میخواستم ولی چون مورد اول 120 پیشنهاد داره مورد دوم 55 خریدارم

لینک به دیدگاه

دوستان توجه كنن قيمتهاى فورى قرار داده شد و پايان مزايده تا امشب رأس ساعت 2 به بالاترين پيشنهادات تقديم ميشه و تا فردا صبح كالا ارسال ميشن دقت كنيد كه به محض اينكه كالا به شما دوست عزيز تعلق گرفت مراحل واريزى رو نهايتاً تا ساعت 10-11 صبح انجام بدين كه بنده براى ارسال اقدام كنم و اگه پشيمون هم شدين بگين كه به نفر قبلى بدم با تشكر...

براى بار آخر هم ميگم پيشنهاد فقط در تايپيك...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اکبند رم های دو گیگ شما(مورد اول) 142 تومنه اونوقت دست دوم رو 130 تومن میخواین بفروشین.مورد دوم هم اکبندش 67 تومنه اونم دست دومش 60 تومن!!!!!! مورد سوم هم فقط بدرد ویترین میخوره و همونطور هم که تو پیغام خصوصی براتون توضیح دادم کاملا ازبین رفته.اونم گذاشتین 20 تومن!!!!! دوست عزیز اگر قصد فروش دارین با قیمت منطقی من خریدارم و تو پ خ هم قبلا خدمتتون قیمت دادم و فکر کنم از همه هم قیمتم بالاتر بود.اما با این قیمت ها که گذاشتین!!!!!!!!..............

البته کالای خودتونه و هر چقدر هم بخواهید میتونین قیمت بذارین.من قصد دخالت ندارم.

ویرایش شده توسط Vaioman
لینک به دیدگاه

1- قيمتهاى فورى تعديل شد

2- فكر كنم قيمتهايى كه فرموديد بيشتر به قيمتهاى همكار ميخوره تا مشترى بطور مثال اين كه تك ماژول هست در سايت ليون

http://lioncomputer.ir/product/353/%D8%B1%D9%85%20%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%B1%20%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B3%20%D8%A7%D9%85%20%D8%A7%D8%B3%20%D8%AA%D8%B1%DB%8C%201600%20%D9%85%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%AA%D8%B2%204%20%DA%AF%DB%8C%DA%AF/

و جالب اينكه C11 هست رمهاى بنده كه دوال هستن و C9 نبايد قيمتى از اين پايينتر داشته باشن درسته؟!

3- هر كسى مجبور نيست قيمت فورى رو بزنه به بالاترين قيمت تا اين ساعتى كه گفتم ميدم

4- هزينه ارسال از نوع پيشتاز با خودم

5- براى خريدار كل تخفيف هم اعمال ميشه

6- بنده قم هستم و معمولا كالا ظرف 24 ساعت ميرسه

اينم اطلاعات بنده هست براى سرعت در كار معامله

بانك ملت

6104337100893138

به نام adnan mansoori

بانك تجارت

6273532090309911

به نام عدنان منصورى

09193549351

عدنان منصورى

و در نهايت همينطور كه گفتم بنده در خدمت تمام دوستان هستم

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

رم مورد دار رو فوری خریدارم

ویرایش شده توسط ashkan13_13
لینک به دیدگاه

قیمتها قیمت فروش به یوزر هستش.قیمت همکار از هر کدوم که قیمت دادم یه 5 تومن کم کن.CL رم تو قیمتش تاثیری نداره بلکه برای مصرف کننده مهمه.

.پیشنهاد جدید:

هر سه مورد 180 تومن.

لینک به دیدگاه

مورد 2 رو همونطور که پیام هم داده بودم 56 خریدارم.

ویرایش شده توسط homan110
لینک به دیدگاه

استارتر تاپیک.کجایی اقا؟

شما گفتی که خرید کلی با تخفیف.خرید کلی با قیمت فوری میشه 195.شما 15 تخفیف بدی میشه 180 که من پیشنهاد دادم.من هر سه مورد رو خریدارم.کلی یعنی همین دیگه :D

لینک به دیدگاه

ساعت 2 هست و اینجانب هم بیشترین پیشنهاد رو برای هر سه  مورد دادم.فکر کنم که مزایده به اینجانب میرسه.استارتر لطفا تایید کنید تا مراحل معامله رو تکمیل کنیم.

ویرایش شده توسط Vaioman
لینک به دیدگاه

من به نفع دوستمون vaioman  میکشم کنار

متشکر از شما.فعلا استارتر عزیز تشریف ندارن.

لینک به دیدگاه

وقتی فروشنده مبلغ فوری تعیین میکنه کالا به زودترین کسی که پیشنهاد فوری داده تعلق میگیره که واسه مورد سوم کاربر MAGNUM زودتر دادند که درصورت انصراف به نفر بعدی یعنی کاربر ashkan13-13 میرسه.مورد دوم هم اولین وتنها کسی که فوری پیشنهاد داده بنده هستم.این جزو قوانین سایت هست و100% استارتر تاپیک به این موضوع واقف هستند

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...