رفتن به مطلب

فروش چند عدد رم DDR3

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

كالاها به افرادى كه فورى دادن تقديم ميشه ختم تايپيك

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

ممنون از استارتر عزیز @};-  @};-  @};- 

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

خب شما اگه میخواستی که با دوستات معامله کلیتو پست اول میزدی که فروش جهت حضور دوستان.شما تو پستت زده بودی که به بالاترین قیمت تا ساعت 2 واگزار میشه.من هم تو پ خ و هم تو تاپیک بالاترین قیمت رو داده بودم.که 2 تا رو فوری و یکی رو 10 تومن کمتر.حالا اگه قراره به باند بازی و این حرفها ختم بشه که مسئله شکل دیگه ای پیدا میکنه.من منتظر توضیح استار تر هستم.

لینک به دیدگاه

وقتی فروشنده مبلغ فوری تعیین میکنه کالا به زودترین کسی که پیشنهاد فوری داده تعلق میگیره که واسه مورد سوم کاربر MAGNUM زودتر دادند که درصورت انصراف به نفر بعدی یعنی کاربر ashkan13-13 میرسه.مورد دوم هم اولین وتنها کسی که فوری پیشنهاد داده بنده هستم.این جزو قوانین سایت هست و100% استارتر تاپیک به این موضوع واقف هستند

نه دوست عزیز.اگر یک کالا باشه حرف شما درسته.اما اگه چند کالا در مزایده هست و استارتر اعلام بیشترین پیشنهاد رو میکنه فوری برای هر کالا زمانی معنی میده که کسی همه رو نخواد.اما وقتی شخسی همه رو بابالاترین قیمت پیشنهاد بده.دیگه فوری هر کالا معنایی نداره.من مورد 1و 3 رو فوری و مورد 2 روهم با 10 اختلاف قیمت داده بودم که هیچ کسی درخواستش مثل من نبودوحالا هم منتظر توضیح استارتر هستم.

لینک به دیدگاه

اگر هم توضیح منطقی وجود نداره من از تمامی خرید ها انصراف داده و با مدریت این سایت مشورت خواهم کرد که ببینیم حق با من هست یا خیر.

لینک به دیدگاه

اگر هم توضیح منطقی وجود نداره من از تمامی خرید ها انصراف داده و با مدریت این سایت مشورت خواهم کرد که ببینیم حق با من هست یا خیر.

لطفا ارامش خودتونو حفظ کنید و تهمت به کسی نزنید.حتما اینکار بکنید مدیریت محترم هرتصمیمی بگیرند بنده قبول دارم

لینک به دیدگاه

من ارومم عزیز و هیچ اصراری هم برای خرید ندارم.اما صحبت سر رعاایت اصول و رعایت انصاف هست که اینها در این تاپیک رعایت نشده.منن منتظر توضیح استارتر هستم که وقتی میگه به بالاترین پیشنهاد و تخفیف برای خرید کلی.یعنی چی؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دخالت نباشه:

کل تاپیک رو خوندم و برداشتم اینه که:

به اولین شخصی که به قیمت "فوری"بخواد تقدیم میشه و استارتر هم تایید کردن.(بر اساس زمان پیشنهاد)

اما متوجه نشدم مزایده از کجا شروع شد؟! [-X ایشون در پست اول فقط گفتن "فروش"-اونم فوقش "فوری"

مسئله جدی نیست و استارتر با التزام به قوانین حلش کنه.

موفق باشین

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

دوست عزیز استارتر براحتی میتونه  هرسه کالاشو به بالاترین قیمت ینی فوری بفروشه.پس چرا باید بشما پایینتر بده.اگه به اون قیمت باشه که بنده زودتراز شما خریداربودم واعلام کردم.ولی وقتی دیدم یکی ازکالاهاشو بیشتر میخرن به فروشنده حق دادم به شخص دیگه بده.بنده هم موافق هستم تافردا هیچ واریز و ارسال و تهمت وبحثی صورت نگیره تا مدیریت نظرشو اعلام کنه

لینک به دیدگاه

یعنی چی.شما خودت حرف خورت رو قبول نداری.مگه نمیگی بیشترین پیشنهاد.میشه بیشترین رو معنی کنی؟کی تو این تاپیک بیشترین پیشنهاد رو داده.اینجانب.تازه خدا شاهد که اگر استارتر که من براش اس ام اس هم دادم جواب داده بود و گفته بود که همه رو فوریی میدم.باز هم من پیشنهادم رو میبردم بالاتر حتی بالاتر از فوری.اما جالبه بعد از 3 تا پست پشت هم و 2 تا پ خ و اس ام اس استارتر پیداش نمیشه  و بعد دقیقا به صورت کاملا هماهنگ شده در عرض 1 دقیقه 2 تا پست زده میشه.این که تابلو عزیز دل.استارتر اعلام کرد که به بیشترین پیشنهاد تا ساعت 2 که متعلق به اینجانب هست.خیلی واضحه شما میخوای چی رو ثابت کنی.میخوای ثابت بکنی که نه هیچ اشنا بازی نیست و طبق قانون استارتر داره کالاها رو میده به دوستان.نه عزیز نمیشه.

لینک به دیدگاه

نمیخواید تمومش کنید این تهمت هارو؟ من تاحالا تو عمرم نه ایشون رو دیدم نه باهاشون معامله کردم نه حتی صحبت کردم. شمارشون هم ندارم.پ خ هم الان  ندادم شما چطور درمورد چیزی که نمیدونید تهمت میزنید؟

لینک به دیدگاه

بعد هم یه نکته مهم که یادم رفت.اینقدر اعصاب ادم خورد میشه که قاتی میکنه.زمانی که شما و اون دوستتون مگنوم.پیشنهاد قیمت داده بودید اصلا قیمت فوری وجود نداشت.بیشترین پیشنهاد توسط استارتر زمانی مطرح شد که فوری ها رو اعلام کردند که  در وهله اول من اعتراض کردم و بعد از کم شدن قیمت فوری ها و تا اخر تاپیک همیشه بیشترین پیشنهاد متعلق به اینجانب بوده.شما از هم زاویه ای به این تاپیک نگاه کنی.من برنده مزایده هم و هیچ توضیحی برای غیر از این نتیجه وجود نداره.

لینک به دیدگاه

نمیخواید تمومش کنید این تهمت هارو؟ من تاحالا تو عمرم نه ایشون رو دیدم نه باهاشون معامله کردم نه حتی صحبت کردم. شمارشون هم ندارم.پ خ هم الان  ندادم شما چطور درمورد چیزی که نمیدونید تهمت میزنید؟

عزیز دلم تهمت کدومه؟اصلا کلش چی هست که تهمت هم توش باشه.پست قبل من رو بخون و ببین پست استارتر دقیقا بعد از پست شما چه معنی میده؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز استارتر براحتی میتونه  هرسه کالاشو به بالاترین قیمت ینی فوری بفروشه.پس چرا باید بشما پایینتر بده.اگه به اون قیمت باشه که بنده زودتراز شما خریداربودم واعلام کردم.ولی وقتی دیدم یکی ازکالاهاشو بیشتر میخرن به فروشنده حق دادم به شخص دیگه بده.بنده هم موافق هستم تافردا هیچ واریز و ارسال و تهمت وبحثی صورت نگیره تا مدیریت نظرشو اعلام کنه

دوست عزیز یعنی چی که پایینتر بده به من.من کل کالاها رو بالاترین پیشنهاد دادم.مگه بالاتر از من هم بوده که شما میگی پایینتر بده به من.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

استارتر تاپیک.قصد ندارید توضیح منطقی ارائه کنید.من منتظرم.

دوست گرامی ساعت 3شبه! و ایشون29دقیقه گذشته فعالیتی نداشتن.

لطفا تا صبح که یکی از مدیران مداخله کنه صبر کنید. @};-

اگه حق شما باشه چه الان چه صبح بهتون میرسه.

لطفا دیگه بحث رو ادامه ندین و تاپیک رو بالا نیارین.

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

استار تاپیک قبل از توضیح لطف بفرمایید و پست شماره 38 رو با دقت مطالعه کنید.

لینک به دیدگاه

عزیز دلم تهمت کدومه؟اصلا کلش چی هست که تهمت هم توش باشه.پست قبل من رو بخون و ببین پست استارتر دقیقا بعد از پست شما چه معنی میده؟؟؟

شما بفرمایید چه معنی میده ما هم بدونیم

اینهمه حرفای بی مدرک زدید تهمت نبود؟ اونجا هم دارید میگید اون دوست مگنومتون...  همون پست 38 ...اینا چه معنی میده؟

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

دوست گرامی ساعت 3شبه!

لطفا تا صبح که یکی ازرمدیران مداخله کنه صبر کنید. @};-

اگه حق شما باشه چه الان چه صبح بهتون میرسه.

عزیز دل استارتر محترم انلاین هستند و در حال خواندن تاپیک.همونطور که میبینید نام کاربریشون در انتهای تاپیک مشخصه.بعد هم من دنبال حق نیستم.فقط دنبال شنیدن یه توضیح منطقی هستم.و واقعا دلیل تصمیم پست 26 استارتر برام مجهوله.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز دل استارتر محترم انلاین هستند و در حال خواندن تاپیک.همونطور که میبینید نام کاربریشون در انتهای تاپیک مشخصه.بعد هم من دنبال حق نیستم.فقط دنبال شنیدن یه توضیح منطقی هستم.و واقعا دلیل تصمیم پست 26 استارتر برام مجهوله.

b0ikdzy4mnu5lesa0dt3.jpg

لینک به دیدگاه

شما بفرمایید چه معنی میده ما هم بدونیم

اینهمه حرفای بی مدرک زدید تهمت نبود؟ اونجا هم دارید میگید اون دوست مگنومتون... اینا چه معنی میده؟

ای بابا شما هم این وسط دنبال کلمات افتادیت.من عادتمه که به همه میگم دوست عزیز،عزیز دل,دوست بزرگوار،عزیز دلم و .... پس همه اینها هستند.عزیز دلم همه تو این انجمنها خطابشوت دوست عزیز و دوستان عزیز هست.همونطور که گفتم شما اصل موضوع رو ول کردید دنبال لغات افتادید.لطف بفرمایید و پست 38 رو مطالعه کرده و اگر تونستید جواب منطقی بدید.

لینک به دیدگاه

لازم به ذکر هستش که اگر گزینه خروج دربالای فروم سمت چپ رو نزنی وفقط مرورگر رو ببندی سیستم تا یکساعت شمارو انلاین نشون میده در حالیکه نیستید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لازم به ذکر هستش که اگر گزینه خروج دربالای فروم سمت چپ رو نزنی وفقط مرورگر رو ببندی سیستم تا یکساعت شمارو انلاین نشون میده در حالیکه نیستید

جناب حمیدرضای عزیز:لطفا گزینه مورد اشاره رو بزنید و شب بخیر به همگی! @};-

لینک به دیدگاه

b0ikdzy4mnu5lesa0dt3.jpg

اخرین فعالیت اگه اشتباه  نکنم زمان اخرین پست نوشته شده هست.در هر صورت من تا 10 دقیقه دیگه منتظر میشم و بعد هم انصراف میدم تا دوستان بمانند و با هم گل بگویند و گل بشنوند.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...