رفتن به مطلب

فروش چند عدد رم DDR3

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ای بابا شما هم این وسط دنبال کلمات افتادیت.من عادتمه که به همه میگم دوست عزیز،عزیز دل,دوست بزرگوار،عزیز دلم و .... پس همه اینها هستند.عزیز دلم همه تو این انجمنها خطابشوت دوست عزیز و دوستان عزیز هست.همونطور که گفتم شما اصل موضوع رو ول کردید دنبال لغات افتادید.لطف بفرمایید و پست 38 رو مطالعه کرده و اگر تونستید جواب منطقی بدید.

شما دارین حرفو میپیچونید. اونجا منظور شما این بود اون کاربر هم جزو اشنایان و طبق نقشه قبلی و اس ام اس و پ خ و... اشکالی نداره بنده دیگه پستی نخواهم داد.شب همگی بخیر

لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

خب بحث رفت به توضیحات درباره مرور گر و برنامه نویسی سایت.جالبه که همه جور بحثی میشه جز اصل کاری.هر کدام که پست 38 رو خوند و پاسخ منطقی داد من قانع شده و دست طرف مقابل ررو هم میبوسم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هرچی دنبال این گزینه Add Infraction to User میگردم نیست که نیست!(فقط مدیران دسترسی دارن)

لینک به دیدگاه

جناب حمیدرضای عزیز:لطفا گزینه مورد اشاره رو بزنید و شب بخیر به همگی! @};-

عزیز جرات نمیکنم شب بخیر بگم خدایی نکرده شماهم جزو بلک لیست بشین :)

لینک به دیدگاه

خب 10 دقیقه من هم به پایان رسید . حکایت همچنان باقیست و خبری هم از استار نیست.من رسما انصراف خودم رو از خرید کلیه قطعات اعلام میکنم.اما سر این تعهد خودم هستم که هر شخصی که پست شماره 38 روبخونه و با دلیل منطقی حق رو به من نده دستش رو میبوسم.شب همگی خوش

لینک به دیدگاه

سلام بر دوستان عزيز اوه اوه اينجا چه خبره دوستان بنده شرمنده هستم يه كار فورى برام پيش اومده بود و طبق روال عادي سيستمم بخاطر اينكه شبها براى اينترنت روشنه براى همين آنلاين نشون ميداد نام كاربريم رو ايشالا اين قضيه روشن شده باشه و از اين بابت از همتون معذرت ميخوام... :)

مورد دوم حقيقتشو بخوايد خودم هم الان نميدونم كى به كيه يه تايپيك فروش زدم كه تا شش صفحه رفته جلو و معلوم نيست كى فورى خواسته كى چى ميخواد اين وسط بنده بخاطر اينكه در بندهاى شروطم ذكر نكرده بودم كه فروش كلى در اولويت هست براى همين كاربرانى كه فقط فورى رو انتخاب كرده باشن طبق قوانين ميتونم بهشون كالاشونو بدم در مورد اين دو دوست عزيز كه باهم درگير شدن خداييش باور كنيد نميدونم حق با كدومتونه ولى بزاريد براى اينكه حق كسى ضايع نشه و طبق قوانين سايت بزاريم هر كسى فورى رو بخواد در اولويت باشه بعد هر كسى زودتر واريز كرد كه من براش ارسال كنم شرمنده اگه باعث ناراحتتيون ميشه چون براى خودم و شما هم بهتره... ~x(

فعلا شب بخير من حدوداى ساعت 10-11 بايد آنلاين شم كه ببينم اوضاع در چه حاله و ايشالا با همكارى شما به نتيجه بهتر برسيم اصلا دوس ندارم باعث دلخورى كسى بشه...

خدا به خير كنه اگه بخوام همه قطعات باقى مونده رو بزارم براى فروش اونوقت فكر كنم با آژان ميايد منو ميبريد اعدام ميكنيد.... :eek:

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

يه مطلب ديگه هم هست كه يادم رفت بگم كاربر اشكان كه اولين نفرى بود كه براى مورد سوم فورى زده بودن و زودتر از همه واريز كردن مورد سه رو لطفاً بى خيال شين كه حساب كنيم رسيده به ايشون سر مورد اول و دوم دعوا كنيد بهتره...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...