رفتن به مطلب

کمک در انتخاب قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

سیستم کنونی بنده همونیه که تو امضام مشاهده میکنید ، قصد دارم cpu و گرافیکم رو عوض کنم و 4790 و 78ti بخرم ، یه چند تا سوال در این مورد داشتم :

باید حتما پاورم رو بالاتر ببرم ؟؟

ایا با همین cpu کنونی خودم و فقط خرید 780ti نمیتونم بازی ها رو ultra بازی کنم ؟؟؟ 

اگه ارتقا بدم اونوقت رم سیستمم کم نیست ؟؟ ( هم مقدار حافظه و هم فرکانس )

با توجه به اینکه کارت گرافیک و سی پی یوم فقط 5 ماه استفاده شده و سالمِ سالم هستن چند میخرن ؟؟ چقدر باید بالا بزارم ؟؟؟

ممنون میشم علاوه بر سوالات کلا یه راهنمایی بکنید اگه موردی هست 

لینک به دیدگاه

اگه بخواهی 4790 بگیری باید مادربوردت را هم عوض کنی بنظرم اگه گرافیک را عوض نکنی فقط مادربورد - سی پی یو ارتقا بدی خیلی خوب میشه

گرافیکت که ضعیف نیست واسه چی میخواهی ارتقا بدی ؟ 780tI خیلی گرونه بجای اون میتونی یه هارد ssd بگیری که  سرعت فوق العاده ای داره 

رم هم کفایت میکنه  

مین و سی پی یو حدود 700 - 800 میتونی بفروشی من 4790 و مین h97  برام 1400 تومن  آب خورد ولی 4790 خیلی از 3770 و 4770 

بهتر هست و مشکلات گرما و ... را نداره 

پاور هم نیازی به تعویض نداری خیلی خوب جواب میده 

ویرایش شده توسط babak2000
لینک به دیدگاه

سلام دوستان

سیستم کنونی بنده همونیه که تو امضام مشاهده میکنید ، قصد دارم cpu و گرافیکم رو عوض کنم و 4790 و 78ti بخرم ، یه چند تا سوال در این مورد داشتم :

باید حتما پاورم رو بالاتر ببرم ؟؟

ایا با همین cpu کنونی خودم و فقط خرید 780ti نمیتونم بازی ها رو ultra بازی کنم ؟؟؟ 

اگه ارتقا بدم اونوقت رم سیستمم کم نیست ؟؟ ( هم مقدار حافظه و هم فرکانس )

با توجه به اینکه کارت گرافیک و سی پی یوم فقط 5 ماه استفاده شده و سالمِ سالم هستن چند میخرن ؟؟ چقدر باید بالا بزارم ؟؟؟

ممنون میشم علاوه بر سوالات کلا یه راهنمایی بکنید اگه موردی هست 

سلام عزیز .

شما با این تغییرات انتظار داری چقدر بهبود تو کارایی سیستم ببینی ؟ مطمئن باش اینقدر کمه که اصلا ممکنه متوجه نشی . به نظر من با همین قطعات حداقل یک سال کار کن . بذار نسل بعدی با ساپورت رم DDR4 بیاد . گرافیک های نسل جدید بیان . اون موقع ارتقاء بده . الان با این تغییرات فقط هزینه اضافه میکنی . کارت گرافیکی که داری ، حداقل فریم رو برای اجرای روان بازیها با کیفیت کاملا مطلوب بهت میده . پس نیازی نیست هزینه کنی براش. پردازنده هم با مدلی که گفتی از نظر کارایی تفاوت خیلی کمی داره که تو بازیها مخصوصا اصلا نشون نمیده .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...