رفتن به مطلب

خریدار مینبرد ASROCK FATALITY Z97 KILLERویک سی پی یو خیلی قوی برای گیم

BABAKXZ
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

باسلام دوستان خریدار مینASROCK : FATALITY Z97 KILLER هستم ویک سی پی یوخیلی قوی براش

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید و به هیچ عنوان کمتر از 12 ساعت اپ ندید

این کالا موجوده :

http://lioncomputer.ir/product/3967/ASRock%20FATAL1TY%20Z97%20Killer%20LGA1150%20Z97%20MB/

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید و به هیچ عنوان کمتر از 12 ساعت اپ ندید

این کالا موجوده :

http://lioncomputer.ir/product/3967/ASRock%20FATAL1TY%20Z97%20Killer%20LGA1150%20Z97%20MB/

چشم

قیمت مناسبتر میخواستم ممنون

لینک به دیدگاه

چشم

قیمت مناسبتر میخواستم ممنون

دانیال جان مثلا چقدر مناسبتر میخواستید عزیز متوجه نشدم دقیقا

لینک به دیدگاه

دانیال جان مثلا چقدر مناسبتر میخواستید عزیز متوجه نشدم دقیقا

کار کرده باشه وسالم

ویک سی پی یو خیلی قوی هم براش میخواستم؟

ویرایش شده توسط danyal-s2
لینک به دیدگاه

کار کرده باشه وسالم

ویک سی پی یو خیلی قوی هم براش میخواستم؟

توی این رده فعلا فکر میکنم دست دومش سخت گیر بیاد براتون عزیز ما موجود نداریم ولی خودتون میتونید همینجا بیشتر پیگیری کنید

لینک به دیدگاه

توی این رده فعلا فکر میکنم دست دومش سخت گیر بیاد براتون عزیز ما موجود نداریم ولی خودتون میتونید همینجا بیشتر پیگیری کنید

ممنون

لینک به دیدگاه

كلا اين چيپست تازه تو بازار اومده و مدلهاى نو خودشون كمياب و زياد تو بازار نيستن اونوقت كى مياد دست دوشو بفروشه

بنده مدل گيگا دارم با يه پردازنده 4690 خواستيد 1315 تقديم ميكنم براى هزينه ارسال هم كنار ميايم...

لینک به دیدگاه

كلا اين چيپست تازه تو بازار اومده و مدلهاى نو خودشون كمياب و زياد تو بازار نيستن اونوقت كى مياد دست دوشو بفروشه

بنده مدل گيگا دارم با يه پردازنده 4690 خواستيد 1315 تقديم ميكنم براى هزينه ارسال هم كنار ميايم...

داداش من که  نگفتم خیلی دست دوم .اصلا نو باشه وقیمت مناسب چرا که نخرم

من سی پی یوI7 4770 میخوام نو باشه ویا کار کرده قیمت مناسب باشه

گیگا به کارم نمیاد

لینک به دیدگاه

داداش من که  نگفتم خیلی دست دوم .اصلا نو باشه وقیمت مناسب چرا که نخرم

من سی پی یوI7 4770 میخوام نو باشه ویا کار کرده قیمت مناسب باشه

گیگا به کارم نمیاد

مگه پیاز و سیب زمینی میخوای بخری دنبال قیمت مناسبش هستی؟

لیون اجناس رو از قیمت واردکننده با 10 هزار تومان سود نهایت میده 100 تومن که سود این قطعات نیست زیر این قیمت بخوای باید بری از خود ازراک بخری!

لینک به دیدگاه

لیون اجناس رو از قیمت واردکننده با 10 هزار تومان سود نهایت میده 100 تومن که سود این قطعات نیست زیر این قیمت بخوای باید بری از خود ازراک بخری!

راست میگی مطمعنی !!!؟؟؟؟

پیاز سیب زمینی نمیخرم به همون قیمتایی میخرم که شما میخرید یا  یک کمی گرونتر :)

این پولم مفت در نیاوردم یک تک تومنش واسم ارزش داره

لینک به دیدگاه

راست میگی مطمعنی !!!؟؟؟؟

پیاز سیب زمینی نمیخرم به همون قیمتایی میخرم که شما میخرید یا یک کمی گرونتر :)

این پولم مفت در نیاوردم یک تک تومنش واسم ارزش داره

ببینید دوست گرامی

یه سری یوزرها جدیدا یه چیزهایی تصور می کنند که شما ازشون مستثنا نیستید

در مرحله ی اول اینکه شما پولت رو با زحمت کسب کردی تو بازار سخت افزار و الکترونیک اونطور نیست که کسی بخواد سرت رو کلاه بذاره و پولت رو از چنگت در بیاره به خاطر همین میگم سیب زمینی پیاز نیست که

قیمت جهانی قطعات مشخصه قیمت تو بازار تهران و چندین سایت مختلف مشخصه.اون طوری نیست که کسی مثلا آقای حسینی بخواد یه جنسی رو به شما ۱۰۰ تومن بالاتر بده که

بعضی ها با خودشون میگن خب لیون کامپیوتر زده ۵۴۰ پس حتما تو بازار نوش ۴۴۰ تومنه من بتونم دست دومش رو گیر بیارم ۳۰ درصد هم کم میکنم میشه ۳۰۰ میرم پای معامله ۲۰ تومن هم چونه میزنم ۲۸۰ خدا بده برکت

والا بلا ما قصدمون اینه که شما وقتت رو تلف نکنی.والا منتظر باش ۲۸۰ تومن بخری

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ببینید دوست گرامی

یه سری یوزرها جدیدا یه چیزهایی تصور می کنند که شما ازشون مستثنا نیستید

در مرحله ی اول اینکه شما پولت رو با زحمت کسب کردی تو بازار سخت افزار و الکترونیک اونطور نیست که کسی بخواد سرت رو کلاه بذاره و پولت رو از چنگت در بیاره به خاطر همین میگم سیب زمینی پیاز نیست که

قیمت جهانی قطعات مشخصه قیمت تو بازار تهران و چندین سایت مختلف مشخصه.اون طوری نیست که کسی مثلا آقای حسینی بخواد یه جنسی رو به شما ۱۰۰ تومن بالاتر بده که

بعضی ها با خودشون میگن خب لیون کامپیوتر زده ۵۴۰ پس حتما تو بازار نوش ۴۴۰ تومنه من بتونم دست دومش رو گیر بیارم ۳۰ درصد هم کم میکنم میشه ۳۰۰ میرم پای معامله ۲۰ تومن هم چونه میزنم ۲۸۰ خدا بده برکت

والا بلا ما قصدمون اینه که شما وقتت رو تلف نکنی.والا منتظر باش ۲۸۰ تومن بخری

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

من نگفتم طرف بیاد دنیایی واسم تخفیف بده گفتم یک تخفیف کوچیک بده برامون زیاده واینم بگم الکی الاف نیستم پست بزنم وخریدار واقعی  به قیمت مناسبم وقیمتا دستمه که میگم

اگه دنبال چیز ارزون بودم که همچین قطعایی را نمیخواستم

لینک به دیدگاه

استارتر محترم برای اطلاع رسانی من خودم برج 12 92 یک مادربرد ازراک از لیون خود اقای حسینی خریدم asrock z87 fatality killer دقیقا 580تومن  چند جای دیگه هم قیمت کردم هم بالاتر میگفتن هم همین 580 فقط در مجتمع کامپیوتر ولیعصر یه مغازه بود که 575 میداد  منم بخاطر 5 تومن کارم گیر نبود رفتم و از اقای حسینی گرفتم گارانتی سازگار

اگر اختلاف قیمت زیاد باشه مطمعن باش یا بدون گارانتیم یا گارانتیاشون متفرقه هستش وگرنه قیمت بازار تقریبا سایت لیون درسته زده نهایتش 10الی20 تومن بالا پایینه

( محض اطلاعت موقع فروش مادربردم چون برندش ازراک بود خیلی ضرر کردما اگه بودجت مناسبه برو سراغ برند خوش نام تر)

لینک به دیدگاه

قیمت نسبت به قیمت دلارش خوبه! حداقل ارزش خریدش از برندهای مشابه مخصوصا گیگا تو این قیمت زیاد هست! بررسی ها هم مثبت بوده است.

M.2 هم ساپورت میکنه.چیپ لنش هم E2200 هست و عالیه! گارانتی سازگار شرف داره به آواژنک. تو خریدش شک نکن!

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813157501

لینک به دیدگاه

حاجی زور نزن برو نو بخر

ممنون از راهنماییت باشه حتما بهش میگم :D

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...