رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید مادربرد (1150)

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان میخام 1 عدد مادربرد بخرم سوکت 1150 احتیاج به کمک دارم حداکثر بودجه 600الی700 تومنه مصرفمم فقط برای گیم یه کوچولو هم اوورکلاک و تماشای فیلم و ....  میخام گرافیک انبرد مادربرد با کیفیت باشه در درجه اول و بعدش کارت صدای خوب و در اخر هم کیفیت خازن و ... بقیه قطعات مادربرد

دوستان یه راهنمایی قشنگ بکنن    درضمن چیب زد87 و یا زد 97 هم بگید چه تقاوتی دارن مثلا تو گیم چقدر تاثیر دارن به صرفه هست خرید چیپ زد 97 یا خیر با تشکر از اساتید خوب لیون :) @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

سلام

خسته نباشید

منم همین سوال رو دارم و مطرح کردم منم هنوز به جواب نرسیدم

لینک به دیدگاه

منم تو همین موندم چی بگیرم با قیمت مناسب که پول الکی برای برند ندم

لینک به دیدگاه

برادر من میخوام بزارم مادربورد گیگا

Z97X-G1

یا

Z97X-UD5-BK

یا

ASUS Z97-DULEX

بیاد کشور خودمون اگه بیاد اون وقت  بگیرم

اطلاعاتی درمورد این مینها نداری

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

راستی حمید آقا شما از این سایت اطلاعی نداری ببینی وضعیتش از چه قراره میشه اعتماد کرد بهش یا نه

http://pcmaxhw.com/index.php?route=common/home

ویرایش شده توسط BELOTI_69
لینک به دیدگاه

راستی حمید آقا شما از این سایت اطلاعی نداری ببینی وضعیتش از چه قراره میشه اعتماد کرد بهش یا نه

من فقط بچه های لیون رو قبول دارم و بس کسی دیگرو تو لیون نمیشناسم

البته شاید این سایتم مشکلی نداشته باشندو کارشونم درست باشه

فقط یه چیزیو که میدونم من چند وقت پیش از برند ازراک مادربرد z87fatality killer گرفتم با گرافیک انبردش گیم زدم افتضاح بود فیفا14 رو بدترین حالتم ریپ میزدو خوشو میکشت اجرا میکرد سی پی یوم هم i5 4570 بود

لینک به دیدگاه

من فقط بچه های لیون رو قبول دارم و بس کسی دیگرو تو لیون نمیشناسم

البته شاید این سایتم مشکلی نداشته باشندو کارشونم درست باشه

فقط یه چیزیو که میدونم من چند وقت پیش از برند ازراک مادربرد z87fatality killer گرفتم با گرافیک انبردش گیم زدم افتضاح بود فیفا14 رو بدترین حالتم ریپ میزدو خوشو میکشت اجرا میکرد سی پی یوم هم i5 4570 بود

اخه با گرافیک انبرد کسی گیم میزنه اونم فیفا؟؟؟

لینک به دیدگاه

ایشون در پرشین تولز و همین انجمن لیون کامپیوتر فعالیت دارند ادم مورد اطمینانی هستن چند بار خواستم ازشون خرید کنم
قسمت نشده پولم جور نبوده 
جنس هاشون مستقیم وارد میکنن ادرس تایپکشون تو پرشین تولز قست  
خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری
هست میتونید سر بزنید و اطلاع بیشتری کسب کنید
جنس هاشون مستقیم وارد کشور میکنن قیمت کمتری داره در بعضی موارد تا 100 تومن
لینک به دیدگاه

اخه با گرافیک انبرد کسی گیم میزنه اونم فیفا؟؟؟

محض اطلاعت بگم الان با مادربرد و سی پی یوم دارم فیفا میزنم رو همون تنظیمات ولی خیلی راحت و بدون ریپ اجرا میکنه حتی گرید اتو اسپرت هم اجرا میکنه رو تنظیمات لوو

باید فرقی بین مادربرد ها باشه و شرکتها باشه من که اینجوری از این اجرای گیم با گرافیک انبرد فهمیدم اگه اساتید اطلاعاتی دارن بیان بگن  ممنون میشم

لینک به دیدگاه

محض اطلاعت بگم الان با مادربرد و سی پی یوم دارم فیفا میزنم رو همون تنظیمات ولی خیلی راحت و بدون ریپ اجرا میکنه حتی گرید اتو اسپرت هم اجرا میکنه رو تنظیمات لوو

باید فرقی بین مادربرد ها باشه و شرکتها باشه من که اینجوری از این اجرای گیم با گرافیک انبرد فهمیدم اگه اساتید اطلاعاتی دارن بیان بگن  ممنون میشم

ای داداش میخواستم همین مدل ازراگ بگیرم زدی یک ضدحال به ما یعنی ازراک اینقدر ول معطله؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای داداش میخواستم همین مدل ازراگ بگیرم زدی یک ضدحال به ما یعنی ازراک اینقدر ول معطله؟؟؟؟

کسی نیست راهنمایی درست درمون بده ؟؟؟

من هم به سختی دیروز تونستم تو بازار Z97X Killer رو پیدا کنم با قیمت 700 تومن میخواستم اقدام به خریدش کنم الان با این صحبتها موندم دارم کم کم برند ازاراک رو از ذهنم دور میکنم

لینک به دیدگاه

با درود من رفتم چند روز پیش و مادربرد ام اس ای خریدم کاملا هم راضیم

تجربه شخصیم میگه ازراک رو نخرید دوستان  اگه پولتون اجازه میده   asus  msi   گیگابایت اصلا ارزش خرید نداره با قیمتای نجومیش اونم بخاطر گارانتیش

لینک به دیدگاه

من اسوس استفاده میکردم تا دو سال پیش اما الان از مین ازراک z77 استفاده میکنم مشکلی نداشتم  گیم هم بازی میکنم

پس بیخود پول زیاد برای یه برند خاص ندید

اگه بخاید یسری کارهای سنگین مثل اورهای زیاد انجام بدید ایسوس و گیگا با ام اس ای رو پیشنهاد میدم

لینک به دیدگاه

نظر من مین گیگابایت زیر هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم برای کارهای سنگین مثل بازی طراحی و بهینه شده

z97x-gaming

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان این 2 تا رابط جدید که در مین های سری H97وZ97 اضافه شدن فکر میکنید کدوم یکی کاربردی تر و بهتر هست؟؟منظورم SATA Express و M2 SSD هستش

لینک به دیدگاه

ببخشید اظهار نظر میکنم . ولی به عنوان مهندس و تعمیرکار سخت افزار اگه قابل بدونیدا ... مادربرد های ایسوس رنکینگ اول رو داره پس به هیچ عنوان قابل مقایسه با برند های دیگر نیست هر چند گیگا پابه پای ایسوس داره پیش میاد ... بهترین مادربرد برای یه کاربر مادربردیه که نیاز های کاربر رو ارضا کنه ... مثلا سری Z87 بهتر از سری H87 هستش ولی برای کی بهتره ؟؟؟ مثلا من نیاز به اسلات های PCI واسه اضافه شدن اکسسوری های مختلف مثل کارت های کپچر و DVB و ... دارم که هنوز اسلات های MINI PCIe اونا هنوز تولید نشده یا خیلی گرونند ... ولی Z87 تنها مزیتش چیپست کمی قوی تر و اسلات گرافیک و دو باند وایرلس ش هست که با 40 تومن میتونیم یه کارت وایر لس PCI  اضافه کرد ... پس باید ببینیم که ما از سیستم خود چه توقعاتی داریم ... ممنون که به بنده ی حقیر این فرصت رو دادین ...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...