رفتن به مطلب

نمایش ندادن مشخصات ssd

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سیستمم در امضام هست و من تازه مبن و پردازنده رو عوض کردم و ویندوز هم تازه عوض کردم با تمامی دریوارهای بروز و اپدیتهای ویندوز فقط مشکلی که هست نرم افزار ssd life pro  رو نصب کردم میگه اصلا در رایانه شما ssd وجود ندارد مگه همچین چیزی امکان داره چون با نرم افزار hd tune  مشخصات ssd رو نشون میده ممنونم دوستان در ضمن کنترل گر ساتا در مین روی حالت AHCI  هست

لینک به دیدگاه

دوست عزیز آخرین نسخه از نرم نرم افزار SSD Life نصب کن درست میشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز آخرین نسخه از نرم نرم افزار SSD Life نصب کن درست میشه

سلا دوست عزیز اخرین نسخه رو نصب کردم درضمن وقتی نرم افزار SPEED FAN 4.49 را اجرا میکنم صفحه ابی میده کسی میدونه علت چیه

لینک به دیدگاه

سلام دوستان سیستمم در امضام هست و من تازه مبن و پردازنده رو عوض کردم و ویندوز هم تازه عوض کردم با تمامی دریوارهای بروز و اپدیتهای ویندوز فقط مشکلی که هست نرم افزار ssd life pro  رو نصب کردم میگه اصلا در رایانه شما ssd وجود ندارد مگه همچین چیزی امکان داره چون با نرم افزار hd tune  مشخصات ssd رو نشون میده ممنونم دوستان در ضمن کنترل گر ساتا در مین روی حالت AHCI  هست

SSD Life Pro نرم افزار قدرتمندی نیست.

وقتی HD Tunes نشون میده مشکلی وجود نداره. با HD Sentinel هم میتونید تست کنید.

Speed Fan هم ممکنه با نرم افزار مادربردتون اختلال بده، بخصوص برای خواندن مقادیر سنسور ها.

لینک به دیدگاه

SSD Life Pro نرم افزار قدرتمندی نیست.

وقتی HD Tunes نشون میده مشکلی وجود نداره. با HD Sentinel هم میتونید تست کنید.

Speed Fan هم ممکنه با نرم افزار مادربردتون اختلال بده، بخصوص برای خواندن مقادیر سنسور ها.

دوستان ممنون مشکل حل شد باید کابل ساتا رو به sata معمولی میزدم نه sata experes   فقط دوستان لطف کنند بگن چرا اینجوری شده مگه کنترل گرشون با هم فرق میکنه در ضمن سیستم هنگام اجرای Speed Fan دیگه صفحه ابی نمیده

لینک به دیدگاه

دوستان ممنون مشکل حل شد باید کابل ساتا رو به sata معمولی میزدم نه sata experes   فقط دوستان لطف کنند بگن چرا اینجوری شده مگه کنترل گرشون با هم فرق میکنه در ضمن سیستم هنگام اجرای Speed Fan دیگه صفحه ابی نمیده

اصلا" پورت SATA با SATA Express از لحاظ فیزیکی کاملا" فرق داره، شما لطف کن اول بگو چطوری این دو تا پورت متفاوت رو به هم وصل کردی، بعد ما بریم فکر بکنیم دلیلش رو پیدا کنیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

این Z97 ها هم امکاناتشون زیادی زیاد شده به نظرم

من خودم میخوام برم بگیرم ولی فکر کنم صبر کنم بهتر باشه تا مشکلاتشون رفع بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...