رفتن به مطلب

اپدیت گرافیک و مادربورد

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و قبولی طاعات عبادات عزیزان لیونی.

من گرافیک و مادربورد رو تعویض کردم و الان دوتا سوال برام پیش اومده:

1.من قبلا از مادربورد H61 MSI استفاده می کردم ولی الان مادربورد رو به h97 گیگا ارتقا دادم و از طرف دیگه گرافیک رو از MSI GT 610 به سافایر R9 290 ارتقا دادم.حالا سوالم اینجاست که درایورها و نرم افزارهای مخصوص این دو قطعه روی هارد نصب هست و الان این دو قطعه جدید رو راه اندازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟

2.برای نصب و راه اندازی این دو قطعه درایورهای موجود توی سی دی راه انداز کافیه یا بهتره از سایت شرکت جدیدترین درایورهاش رو دانلود کنم؟؟

3.من توی سایت سازنده مادربورد که رفتم دیدم بایوس رو هم قرار داده.حالا برای اپدیت بایوس باید این درایورها رو به صورت یک فایل EXE اجرا کنم یا روشش متفاوت هست؟؟

4.توی بایوس های واسه دانلود که قرار داده بود 3 مورد بود که به F3  F4  F5  ختم میشه.این ها چه معنی میده؟؟یعنی هر کدوم از این ها رو نصب کنم با یکی از این دکمه ها روی کیبرد وارد بایوس میشه؟یا نه معنی دیگه ای میده؟

پیشاپیش سپاسگزارم

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با عرض سلام و قبولی طاعات عبادات عزیزان لیونی.

من گرافیک و مادربورد رو تعویض کردم و الان دوتا سوال برام پیش اومده:

1.من قبلا از مادربورد H61 MSI استفاده می کردم ولی الان مادربورد رو به h97 گیگا ارتقا دادم و از طرف دیگه گرافیک رو از MSI GT 610 به سافایر R9 290 ارتقا دادم.حالا سوالم اینجاست که درایورها و نرم افزارهای مخصوص این دو قطعه روی هارد نصب هست و الان این دو قطعه جدید رو راه اندازی کنم مشکلی پیش نمیاد؟؟

2.برای نصب و راه اندازی این دو قطعه درایورهای موجود توی سی دی راه انداز کافیه یا بهتره از سایت شرکت جدیدترین درایورهاش رو دانلود کنم؟؟

3.من توی سایت سازنده مادربورد که رفتم دیدم بایوس رو هم قرار داده.حالا برای اپدیت بایوس باید این درایورها رو به صورت یک فایل EXE اجرا کنم یا روشش متفاوت هست؟؟

4.توی بایوس های واسه دانلود که قرار داده بود 3 مورد بود که به F3  F4  F5  ختم میشه.این ها چه معنی میده؟؟یعنی هر کدوم از این ها رو نصب کنم با یکی از این دکمه ها روی کیبرد وارد بایوس میشه؟یا نه معنی دیگه ای میده؟

پیشاپیش سپاسگزارم

1+2  = ویندوز رو عوض کنید و درایور کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنید و نصب کنید درایورهای مادربورد نیاز نیست 

شما آخرین ورژن بایوس رو بگیر ( فقط جلوش ننوشته باشه BETA ) اگه نوشته بود نسخه قبلیش رو بگیر و نصب کن 

طریقه نصبش هم 2 راه داره 

هم میشه از محیط ویندوز زد و هم از داخل بایوس 

که راه سادش نرم افزار @bios  هست که تو سی دی مادربورد هم موجوده ( شما آپدیت رو میگیری و از حالت فشرده خارج میکنیو نرم افزار رو باز میکنی و آدرس آپدیت رو بهش میدی و خودش آپدیت میکنه و بعد ریستارت و تمام 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آ=دیت بایوس جهت رفع باگ ها و مشکلات و ثاپورت قطعات و سیپیو های جدید هست و به اون موارد ربطی نداره 

لینک به دیدگاه

1+2  = ویندوز رو عوض کنید و درایور کارت گرافیک رو از سایت AMD دانلود کنید و نصب کنید درایورهای مادربورد نیاز نیست 

شما آخرین ورژن بایوس رو بگیر ( فقط جلوش ننوشته باشه BETA ) اگه نوشته بود نسخه قبلیش رو بگیر و نصب کن 

طریقه نصبش هم 2 راه داره 

هم میشه از محیط ویندوز زد و هم از داخل بایوس 

که راه سادش نرم افزار @bios  هست که تو سی دی مادربورد هم موجوده ( شما آپدیت رو میگیری و از حالت فشرده خارج میکنیو نرم افزار رو باز میکنی و آدرس آپدیت رو بهش میدی و خودش آپدیت میکنه و بعد ریستارت و تمام 

بسیار ممنون عزیز که وقت گذاشتین.راسیتش توی لیست درایورها که نگاه میکردم برای مثال نوشته mb_driver_audio_realtek_9series.این قسمت اخر یعنی 9series به این معنی هست که اگر میخوام از کیفیت صدای که روی سری 9 مادربورد کار شده استفاده کنم باید این درایور رو نصب کنم یا نه معنی دیگه ای داره؟؟

الان توی قسمت بایوس اخرشون به F3 F4 F5 ختم میشه.دقیقا کدوم رو بگیرم؟؟هر سه رو نصب کنم؟؟

اینم عکس:

nnfcc8bxbsluzrsnszv.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

شما اولین که تاریخش بروزتر هست رو بگیر یعنی همون f5 که ورژن هست هیچ معنی کاریبردی برای شما نداره...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بسیار ممنون عزیز که وقت گذاشتین.راسیتش توی لیست درایورها که نگاه میکردم برای مثال نوشته mb_driver_audio_realtek_9series.این قسمت اخر یعنی 9series به این معنی هست که اگر میخوام از کیفیت صدای که روی سری 9 مادربورد کار شده استفاده کنم باید این درایور رو نصب کنم یا نه معنی دیگه ای داره؟؟

الان توی قسمت بایوس اخرشون به F3 F4 F5 ختم میشه.دقیقا کدوم رو بگیرم؟؟هر سه رو نصب کنم؟؟

اینم عکس:

nnfcc8bxbsluzrsnszv.png

آپدیت نرم افزار کارت صدا فقط برای ثاپورت موارد جدید هست اگه از اسپیکر های 3 تیکه (همون معمولی ) استفاده میکنی نیاز به دانلود اونها نداری چون تفاوتی نمیبینی )

فقط اگه خیلی رو سیستم حساس هستی میتونی درایورهای جدید ترش رو دانلود کنی 

ولی من بهت دانلود درایور USB3  ها و ساتا ها رو پیشنهاد میدم تا کارت صدا و ... 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...