رفتن به مطلب

عدم لود ویندوز در حالت AHCI پس از نصب درایور AMD Catalyst

Abraham
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بریم سر اصل مطلب:

مشکل بنده این هست که بعد از نصب ویندوز در حالت AHCI و نصب درایور AMD Catalyst ( حالا هر نسخه ای ) ویندوز دیگه در این حالت AHCI لود نمیشه، یعنی fh اولین ریست بعد از نصب کاتالیست وقتی به لوگوی ویندوز میرسه دیگه هیچ اتفاقی نمی افته، و ویندوز لود نمیشه، حتماً باید برم توی تنظیمات بایوس و Storage Controller رو بگذاریم روی IDE تا ویندوز لود بشه، این اتفاق دقیقاً بعد از نصب کاتالیست می افته، بنظرتون چیکار کنم؟

با اینکه الان یه درایور SSD برای ویندوز دارم ولی با حداقل سرعت ممکنه کار می کنم، نظرتون چیه؟

لینک به دیدگاه

سلام، Asrock 770 DE3L

آرمین خان، یه جوری فعلاً مشکل رو حل کردم، با Restore برش گردوندم به قبل از زمانی که درایور کاتالیست رو نصب کردم.

توی تنظیمات بایوس مجدد AHCI رو فعال کردم.

الان ویندوز اومد بالا توی همون AHCI.

دوباره دارم کاتالیست رو نصب می کنم، اما این بار کاستوم زدم، و گزینه ی AMD AHCI Driver رو برداشتم و اونرو نصب نمی کنم. باید ریست کنم بعدش خبرش رو می دم که اومد بالا یا نه. فکر کنم با اون تداخل داره، چون یکبار هم که ویندوز 8 نصب کرده بودم قبلاً نمیگذاشت اون درایور رو نصب کنم. چون تداخل شناخته شده ای داره احتمالاً با ویندوز.

لینک به دیدگاه

اوکی شد، با همون غیر فعال کردم نصب AMD AHCI فعال شد.

از دیروز تا حالا درگیرشم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...