رفتن به مطلب

مانیتور چی بگیرم ؟ ... نظرتون در مورده این مانیتور های توپ چیه :--))

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

عنوانه تاپیک با کمی شوخی در مورد سری تاپیک های من در مورد سخت افزار های توپ هست که می خوام بهترین ها رو انتخاب کنم ولی نا موفق !!

:D

اول اینکه برای گیم 22 بگیرم یا 20 ؟

ایا با مانیتور های 22 چشم ها به فاااااااک می ره ؟

کلل العجمعین چی رو پیشهاد می کنید ؟ 22 یا 20 ؟

حالا چه مارکی رو و چه برندی رو پیشنهاد می کنید ؟

HP W2207

T220p

ویرایش شده توسط FiaCKeR
لینک به دیدگاه

هیچ کدوم 24 بگیر حالشو ببر برای بازی هر چی بزرگتر بهتر هر چی بزرگتر بهتر ( با آواز خوانده شود)

لینک به دیدگاه

t220pکه بعید میدونم گیر بیاد ولی از 22 بیشتر نگیر که چشمها ازیت میشه من t200دارم زیادم هست چون میخای از نزدیک باهاش کار کنی

لینک به دیدگاه

بیشتر از 22 اینچ با عث خستگی و انحراف دید در بازی میشه و پیشنهاد من در این سایز lg2284f هست .

لینک به دیدگاه

بیشتر از 22 اینچ با عث خستگی و انحراف دید در بازی میشه و پیشنهاد من در این سایز lg2284f هست .

من که امتحان نکردم نمی دونم پس چه طوری با تلویزیون های 40 یا 50 بازی می کنند!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

من که امتحان نکردم نمی دونم پس چه طوری با تلویزیون های 40 یا 50 بازی می کنند!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر از مانیتور فاصله زیاد داشته باشی مشکلی نداره منظورم اینه که وقتی جلوی کامپیوتر میشینی بزرگی مانیتور به خاطر فاصله کم باعث خستگی جشم میشه .

لینک به دیدگاه

یعنی تویه کار کردن در محیط ویندوز و برنامه های معمولی در مانیتور های 22 اینچ چشم اذیت می شه ؟

یا این مسئله (خستگی چشم)فقط در بازی ها بوجود می یاد ؟

دوستان تجربه هاشون رو بفرماییند...ممنون

=d>

لینک به دیدگاه

من p23700 سامسونگ گرفتم و خيلي خيلي خيلي ازش راضي هستم !!! اين حرفها رو هم قبول ندارم كه چشم رو اذيت مي كنه .... من حداكثر فاصله ام تا مانيتور نيم متره و شده تا 6-7 ساعت هم پاش نشستم و اصلا" احساس خستگي توي چشام نداشتم !!! ولي قبلا" با crt خيلي افتضاح بود !!!

من مي گم همين مدل رو بگير ... حرف نداره !!!

لینک به دیدگاه

لطفا در مورد کار کردن در محیط ویندوز و برنامه های معمولی در مانیتور های 22 اینچ هم توضیح بدید که چشم اذیت می شه یا نه !؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

بد نیست به مانیتور W2286L ال جی نگاه بیا ندازید چند هفته پیش برای یکی از دوستان گرفتم

کیفیت تصاویر به علت LED بودنش کلی با مانیتور های قبلی ال جی فرق مکنه در ضمن زوایه دیدش از مدل های قبلی بهتر شده ولی Resolution این مانیتور 1680x1050 است که یخورده در مقایسه با t220pسامسونگ کمه(1920x1280) در ضمن مصرف برق خیلی کم وطراحی زیبایی داره(البته نظر شخصی)---2ms هم است کنتراستشم روش نوشتن 2میلیون (راست دورغش باخودشون)

بنظر من توی مانیتور بزرگ بازی کردن یه صفای دیگه ای دار

f2hq5kbrkopqynmqys.gif

http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=151

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

من هم همین 2286l رو پیشنهاد میکنم قیمتش با کارانتی مادیران در حدود 314 تومان هست ولی اگه صبر کنی مدل 24 اینچش هم داره میاد که اون full hd هستش:D

لینک به دیدگاه

24 بدردم نمی خوره !

اخه اونقدم پول ندارم که...نظرتون در مورد HP W2207 H چیه ؟ (اینم تاپیکش)

خودم از این HP خوشم می یاد. اخه خیلی خوشگله...انعطافش تویه چرخش هم عالیه.

اما نمی دونم انتخابه خوبی هست یا نه !

نمی دونم چرا ولی از سامسونگ بدم می یاد.

حالا نظرتون رو بدید که ایا HP که گفتم کیفیتش بهتره یا 2286l یا T220p .

لینک به دیدگاه

24 بدردم نمی خوره !

اخه اونقدم پول ندارم که...نظرتون در مورد hp w2207 h چیه ؟ (اینم تاپیکش)

خودم از این hp خوشم می یاد. اخه خیلی خوشگله...انعطافش تویه چرخش هم عالیه.

اما نمی دونم انتخابه خوبی هست یا نه !

نمی دونم چرا ولی از سامسونگ بدم می یاد.

حالا نظرتون رو بدید که ایا hp که گفتم کیفیتش بهتره یا 2286l یا t220p .

درود :

دوست اول اينكه در مورد خريد hp اينقدر سخت گير نباش چون هر كس نظر خودش را ميده و باعث ميشه

شما گيچ شويد اگر اين w 2207 چشمتون را گرفته و به نظر شما خوب هست ، بخريد وخيال خودتون را

راحت كنيد به نظرمن خريدن مانيتور تا حدودي سليقه اي هست و بايد خودتون با توجه به مشخصاتش اون را

انتخاب كنيد.

لینک به دیدگاه

اخه یکی از بچه ها گفته که مانیتور های با کنتراست بالا تصویرشون جوریه که مثلا تویه دستکتاپش ، ایکونا برجسته ان !

حالا گفته یه سامسونگ اومده 100000:1 هستش و فوق العاده هست.

میخواستم بدونم این کنتراست چی هست و دقیقا تاثیرش چیه !؟ و ایا اونقدر مهم هست که من یه 2000:1 رو بگیرم و از 5000:1 بگذرم !؟

لینک به دیدگاه

اخه یکی از بچه ها گفته که مانیتور های با کنتراست بالا تصویرشون جوریه که مثلا تویه دستکتاپش ، ایکونا برجسته ان !

میخواستم بدونم این کنتراست چی هست و دقیقا تاثیرش چیه !؟ و ایا اونقدر مهم هست که من یه 2000:1 رو بگیرم و از 5000:1 بگذرم !؟

درود :

منظور از كنتراست وضوح تصوير هست و هر چه كنتراست بالاتر باشد وضوح و پراكندگي رنگها در تصاوير بهتر خواهد

بود البته دوست عزيز خيلي به اين حرفها اعتماد نكن چون بعضي مواقع اين كنتراستها معلوم نيست كه درست باشند

لینک به دیدگاه

تا اونجایی که من می دونم کنتراسیت واقعهای بیشتر از 2000 نداریم-این عدد ها همش الکیه مثل قدرت ضبط های سابق-کیفیت مانیتور یکی به قطر پیکسل هاست-یکی به پوشش رنگ که چند % ان تی اف اس باشه (میزان واقعهای بودن رنگ)- بقیش مثل ریسپانس و دیلی برای گیمر های حرفهای مهمه یک سری تکنولوژی ریفرش کردن و فرکانس هست که فواید و مضرت خودشو داره-من کلا تو ایران فقط این دو تا برام مهمه گارانتی و رزولوشن بقیش خالی بندی زیاد داره

لینک به دیدگاه

اقا من عاشقه hp w2207 شدم !!

جدا از کلاسش ، برای مرور کردن صفحات وب می تونید برای اینکه دیده وسیع تری داشته باشید مانیتور رو بچرخونید تا صحفه برای شما بزرگتر بشه...اگه وبر حرفه ای باشید می دونید چی می گم... گیم جدا ... پول گاز جدا ... دستبند 3 عدد...:D

لینک به دیدگاه

اقا من عاشقه hp w2207 شدم !!

جدا از کلاسش ، برای مرور کردن صفحات وب می تونید برای اینکه دیده وسیع تری داشته باشید مانیتور رو بچرخونید تا صحفه برای شما بزرگتر بشه...اگه وبر حرفه ای باشید می دونید چی می گم... گیم جدا ... پول گاز جدا ... دستبند 3 عدد...:D

:D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...