رفتن به مطلب

16 گیگ رم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه CPU Q9650 دارم قدرت خیلی خوبی داره و کارمو راه مینداره یه مادربرد ASUS P5Q3 گرفتم یعنی به زودی به دستم میرسه گرافیک R9 290 4 GB سافایر دارم ...مادربردم تا 16 گیگ رم باس 1800 ساپورت میکنه به نظرتون اگر 16 گیگ 4 تا 4 گیگ باس 2400 روش بندازم کار میکنه و سیستم بالا میاد به این خاطر رم با باس بالا میخرم که اگر 1 ساله دیگه خواستم سیستم رو ارتقا بدم دیگه رم عوض نکنم به نظرتون منطقی میاد ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اگه برای گیم میخاین به عرضتون برسونم گلوگاه ایجاد شده به علت ضعف cpu نسبت به کارت گرافیک زیاد خواهد بود . و cpu ضعیف اجازه بهرهوری از کارت گرافیک رو ازتون میگیره. بهتره کاربردتون رو از سیستم مشخص کنین تا بشه در مورد باس رمها بهنر نظر داد

لینک به دیدگاه

تا چند سال دیگه به فکر ارتقا رم نباشم بعدش بازی های روز رو بتونم با آخرین کیفیت اجرا کنم الان بازی بتلفید 4 نیاز به 8 گیگ رم داره :-B 

لینک به دیدگاه

بیشتر مد نظرم گیم هست ولی من الان با این CPU حتی با 4 گیگ رم بتلفید 4 رو در حالت 1080 روی الترا 50 فریم میگیرم

لینک به دیدگاه

8 گیگ رم کفایت میکنه چون تا اواخر امثال شاهد عرضه DDR4 خواهیم بود .

اگر به فکر DDR4 نیستی ، و مشکل بودجه ای نداری 16 هم بد نیست با توجه به اینکه الان دیگه رم های DDR3 در پایین ترین محدوده قیمتی هستن

یه احتمال دیگه هم داره اگه مثلا توافق 5+1 ......

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست گلم 

بنظر بنده به جای خرید 16 گیگ رم مادربرد و سی پی یو ی فعلی رو رد کنین و یه مین و سی پی یوی خوب و ایده ال اون گرافیک بخرین لذت ببرین چون با این سی پی یو از تمام قدرت کارتتون استفاده نخواهید کرد . 

ویرایش شده توسط Zalman1313
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

post-11583-0-49333700-1405456724_thumb.png

یه کولر خوب بگیر تا فرکانس 3.7 اور کن تازه میشه اندازه i3 .

لینک به دیدگاه

سلام دوست گلم 

بنظر بنده به جای خرید 16 گیگ رم مادربرد و سی پی یو ی فعلی رو رد کنین و یه مین و سی پی یوی خوب و ایده ال اون گرافیک بخرین لذت ببرین چون با این سی پی یو از تمام قدرت کارتتون استفاده نخواهید کرد . 

سلام

با نظر آقا احسان موافقم این کارو انجام بدبد بهتره،

لینک به دیدگاه

اختلاف این cpu با cor i5 3570k اینقدر هم زیاد نیست تازه خیلی راحت میشه به 4 گیگاهرتر اورش کرد که در این حالت با 3570k برابری میکنه دوستان قدرت این cpu رو دست کم گرفتن اینم لینکش

-------------------------------------------------------

http://cpuboss.com/cpus/intel-core2-quad-q9650-vs-intel-core-i5-3570k

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز تو همین لینکی که خودتون دادین هم که تماما بنچ های پردازندتون نصف i5 هست!!!!

لینک به دیدگاه

این در حالت عادیه اگر به 4 اور بشه فکر نمیکنم اختلافش با 3570k خیلی باشه هدف بنده گیمه الان با همین cpu بتلفید 4 رو 60 فریم میگیرم  واچ داگز رو تو 1080 در حالت الترا 50 فریم میده به نظرم فعلا ارزش عوض کردن نداره اینم لینکش این در حالت رکورده که معمولا 10 فریم کمتر میشه بدون رکورد 60 فریم میده سنگین ترین و با گرافیکترین بازی رو 60 فریم میده ....!

-------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=GVP3hA_hbdA

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

نظرات دوستان محترم و بجاست ولی در آخر اونی که باید تصمیم بگیره شمایی  :-@

امروز ارتقا بدی فردا دوباره سری جدید میاد , باز باید ارتقاء بدی . این داستان هم هی تکرار میشه .میخوان جیب مارو خالی کنن ولی کورخوندن من که ارتقاء بده نیستم [-X  حالا شمارو نمیدونم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظرات دوستان محترم و بجاست ولی در آخر اونی که باید تصمیم بگیره شمایی  :-@

امروز ارتقا بدی فردا دوباره سری جدید میاد , باز باید ارتقاء بدی . این داستان هم هی تکرار میشه .میخوان جیب مارو خالی کنن ولی کورخوندن من که ارتقاء بده نیستم [-X  حالا شمارو نمیدونم!

درود عزیزم 

اینا روزی نمیخاین وایسن و دیگه نسازن اینا مدام میسازن و مدام پیشرفت میکنن پس فک کنم باید تا اخر عمرتون بدون یه سیستم هایس اند باشید با این اوصاف :) 

لینک به دیدگاه

به نظر بنده هم  8 گیگ کافیه بقیه پولتون رو بزارید تو حساب  :D

لینک به دیدگاه

درود عزیزم 

اینا روزی نمیخاین وایسن و دیگه نسازن اینا مدام میسازن و مدام پیشرفت میکنن پس فک کنم باید تا اخر عمرتون بدون یه سیستم هایس اند باشید با این اوصاف :)

اگه روزی ، مثلا یدونه از این جایزه ها که تلویزیون تبلیغ میکنه (اصطلاحا : پول باد آورده) بهم بدن اون موقع میشه خرید (تازه در صورتی که هیچ نیازی نداشته باشی :-? ). ولی به خاطر هیچی و موقعی که استفاده ای ندارم و نداریم (:| . جز پول دور ریختن نیست. [-X

ویرایش شده توسط Vill
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی CPU تون رو باید اوور کنید و فعلاً نیاز به تعویض مین و CPU ندارید خرید 16 گیگ رو هم کار درستی نیست مخصوصاً اینکه نمیتونید از تمام توانش استفاده کنید

به شما توصیه میکنم فعلاً 8 گیگ رم بگیرید و CPU تون هم اوور کنید تا DDR4  ها بیان اونوقت یه حال اساسی به سیستم و مخصوصاCPU+MAIN+RAM بدید

(نمیدونم چرا بعضی ها توی مشاوره دادن به فکر فروش محصولاتشون هستن توی تاپیک های مشاوره)

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام خدمت اساتید محترم

من یه مشاوره می خواستم جهت ارتقا سیستم . من مدتی هست که دارم شبکه یاد میگیرم اما مشکل ram و cpu دارم.مثلا در محیط مجازی سازی vmware workstation برای run کردن یه server 2008R2 باید 4 gig رم اختصاص داد

من اطلاعات زیادی در زمینه سخت افزار ندارم..بطور کلی می خام بدونم که ایا سیستم فعلی من امکان ارتقا داره یا نه ویا اگه داره تا چه حدی این امکان رو داره

mainboard:Asus p5Q3

CPU:intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHZ

Ram:4g DDR3 ocz

مرسی

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی CPU تون رو باید اوور کنید و فعلاً نیاز به تعویض مین و CPU ندارید خرید 16 گیگ رو هم کار درستی نیست مخصوصاً اینکه نمیتونید از تمام توانش استفاده کنید

به شما توصیه میکنم فعلاً 8 گیگ رم بگیرید و CPU تون هم اوور کنید تا DDR4  ها بیان اونوقت یه حال اساسی به سیستم و مخصوصاCPU+MAIN+RAM بدید

(نمیدونم چرا بعضی ها توی مشاوره دادن به فکر فروش محصولاتشون هستن توی تاپیک های مشاوره)

------------------------------

سلام خدمت شما .لطفا راهنمایی کنین

من یه مشاوره می خواستم جهت ارتقا سیستم . من مدتی هست که دارم شبکه یاد میگیرم اما مشکل ram و cpu دارم.مثلا در محیط مجازی سازی vmware workstation برای run کردن یه server 2008R2 باید 4 gig رم اختصاص داد

من اطلاعات زیادی در زمینه سخت افزار ندارم..بطور کلی می خام بدونم که ایا سیستم فعلی من امکان ارتقا داره یا نه ویا اگه داره تا چه حدی این امکان رو داره

مرسی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

------------------------------

سلام خدمت شما .لطفا راهنمایی کنین

مرسی

با سلام

داشتم تاپیک رو میخوندم و دیدم برای چند ماه پیش هستش که اخرین راهنمایی رو خودم داده بودم

در مورد کاری که با سیستم انجام میدید فکر نمیکنم سیستم شما نیاز به تغییر خاصی توش باشه و همچنین من اصلاً اطلاعات کافی در زمینه مربوطه ندارم ولی اگر میخواهید سیستم رو ارتقاء بدید و نظرتون بر این موضوع هست ، هیچ فرقی نمیکنه که الان سیستم ببندید و یا حدود 6 ماه آینده چون به تازگی نسل عوض شده و تا حدود6 ماه آینده تقریباً چیز خاصی توی بازار دیگه نخواهید دید

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...