رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید فن CPU برای 6800K

Recommended Posts

سلام من cpu 6800k دارم .فن عادی روشه تو بازی call of که میرم درجه حرارت سی پی میره رو 90 درجه و فن با اخرین سرعت میچرخه و صداش تا 2تا خونه اونورتر میره.حالا این هیچ میترسم سی پی یو بسوزه

میشه راهنمایی کنید یه فن با قیمت مناسب که به سوکت مادر برد من بخوره چیه؟

لینک به دیدگاه

@};-

دوست خوبم، براى راهنمايى ابتدا بفرماييد چقدر بودجه داريد، و مدل كيستون چيه هست؟

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

casam فالکونه گیرینه .بودجه هم بسته به نیاز سی پی یوم دیگه.من با سی پی یو میخوام بازی کنم نهایت .نمیخوام اور کلاک کنم.میدونم فن 200 300 تومنی هم هست ولی فکر نمیکنم اونقدر نیاز بازی باشه.رنج زیر 100 تومن نمدیونم چه فنی هست که بخوره به مادر بردم.

لینک به دیدگاه

بهترین انتخاب برات deepcool gamaxx 300 هست قیمتش هم نزدیک 70 هست .کولر خیلی خوبی هم هست.دمای 32-48 برای cpu در حالت load

لینک به دیدگاه

casam فالکونه گیرینه .بودجه هم بسته به نیاز سی پی یوم دیگه.من با سی پی یو میخوام بازی کنم نهایت .نمیخوام اور کلاک کنم.میدونم فن 200 300 تومنی هم هست ولی فکر نمیکنم اونقدر نیاز بازی باشه.رنج زیر 100 تومن نمدیونم چه فنی هست که بخوره به مادر بردم.

فن Thermalright True Spirit 120M در بازار با گارانتی گرین موجوده. حدود 110 تومنه، جزو بهترین فن های دنیاست با این قیمت. ارتفاعش 14.5 سانتیمتره و از این لحاظ جزو کم ارتفاع ترین فنهای خوب به حساب میاد.

Thermalright AXP 100 هم هست که ارتفاعش از اولی کمتره حدود 10 سانتی متره ولی خوب قیمتش حدود 160 تومنه.

لینک به دیدگاه

بهترین انتخاب برات deepcool gamaxx 300 هست قیمتش هم نزدیک 70 هست .کولر خیلی خوبی هم هست.دمای 32-48 برای cpu در حالت load

icdedge300 چی؟ تو بازار خوب پیدا میشه؟

لینک به دیدگاه

فن Thermalright True Spirit 120M در بازار با گارانتی گرین موجوده. حدود 110 تومنه، جزو بهترین فن های دنیاست با این قیمت. ارتفاعش 14.5 سانتیمتره و از این لحاظ جزو کم ارتفاع ترین فنهای خوب به حساب میاد.

Thermalright AXP 100 هم هست که ارتفاعش از اولی کمتره حدود 10 سانتی متره ولی خوب قیمتش حدود 160 تومنه.

ممنون از راهنماییت من نها یت میخوام 100 هزینه کنم فکنم همون اولی که میگی مناسب تر باشه برام

لینک به دیدگاه

سلام. از فن نیست

من همین کیس رو دارم...

بد ترین و آشغال ترین کیس رو خریدی

مشکل هوا داره. من پایین کیس رو بریدم تا 7990 دوم توش جا شه.

اما در مورد داغ شدن.....داداشم مشکل از کیس هستش. من بتل 4 رو داشتم بازی میکردم یه دفه دیدم صدای کیس رفت بالا. بعد کارت ها وحشتناک فریاد فن هاشون درومد....فهمیدم داغ کرده. دست زدم به کیس دیدم آتیشه.

تا اومدم بجنبم کیس چون مین بوردم هوشمنده خود به خود خاموش کرد.

اما از وقتی در کیس رو باز کردم دیگه مشکلی برام پیش نیومده. الان من در کیسم بازه. در سمت راستش که دو تا فن چراغ دار داره رو وقتی میخوای بازی سنگین کنی باز کن. من برای همیشه باز میگذارم. پردازندت و فن فابریکش هیچ مشکلی نداره

این کیس چون ضد خاکه هوا توش خفه میشه و اگه دما توش بره بالا  واویلا

ویرایش شده توسط sashaelit
لینک به دیدگاه

سلام. از فن نیست

من همین کیس رو دارم...

بد ترین و آشغال ترین کیس رو خریدی

مشکل هوا داره. من پایین کیس رو بریدم تا 7990 دوم توش جا شه.

اما در مورد داغ شدن.....داداشم مشکل از کیس هستش. من بتل 4 رو داشتم بازی میکردم یه دفه دیدم صدای کیس رفت بالا. بعد کارت ها وحشتناک فریاد فن هاشون درومد....فهمیدم داغ کرده. دست زدم به کیس دیدم آتیشه.

تا اومدم بجنبم کیس چون مین بوردم هوشمنده خود به خود خاموش کرد.

اما از وقتی در کیس رو باز کردم دیگه مشکلی برام پیش نیومده. الان من در کیسم بازه. در سمت راستش که دو تا فن چراغ دار داره رو وقتی میخوای بازی سنگین کنی باز کن. من برای همیشه باز میگذارم. پردازندت و فن فابریکش هیچ مشکلی نداره

این کیس چون ضد خاکه هوا توش خفه میشه و اگه دما توش بره بالا  واویلا

من 2 ساله کیس رو با سی پی اینتل داشتم مشکلی نداشتم.الانم کیس بی سر صدا و خنکه فقط تو بازی call of دور فن میره بالا .دقیقا 3 روزه amd بستم اینجوریه تا قبلش مشکلی نبود.الانم مثلا تو نت هستم از دیوار صدا در میاد از کیس در نمیاد

لینک به دیدگاه

اگرم بتونی GAMA X S40 رو پیدا کنی خیلی خوب میشه.

حدودا 80تومن باس باشه

داداش بعیید میدونم گرون تره اه

لینک به دیدگاه

شما کاری رو که گفتم تست کنید

در رو بردارید و تکیه بدید به کیس که هوا داخل خفه نشه و برید تو بازی 30 دقیقه بازی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی بخاطر 10 تومن کلی کارایی تون میاد پایین و

نظر من هم روی Thermalright True Spirit 120M هستش

شک نکنید ارزشش رو داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

همونطور که اساتید فرمودن تهویه کیس مناسب نیست و الی این apu با همون کولر استوک قابل استفاده است-بهتره یه خمیر زد فایو هم بزنی-

لینک به دیدگاه

سلام

همونطور که اساتید فرمودن تهویه کیس مناسب نیست و الی این apu با همون کولر استوک قابل استفاده است-بهتره یه خمیر زد فایو هم بزنی-

شما با 6800k کار کردی که میگی فن فابریک جواب میده؟بله الان داره به من جواب میده ولی حین کار گرافیکی جواب نمیده دیگه .یعنی دور فن تا اخر میره بالا

با سلام

دوست گرامی بخاطر 10 تومن کلی کارایی تون میاد پایین و

نظر من هم روی Thermalright True Spirit 120M هستش

شک نکنید ارزشش رو داره

داداش 10 تومن نیست اینو الان قیمت گرفتم 100 تومن میدن تو بازار.تو سایتای اینترنتی هم 110 120

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما با 6800k کار کردی که میگی فن فابریک جواب میده؟بله الان داره به من جواب میده ولی حین کار گرافیکی جواب نمیده دیگه .یعنی دور فن تا اخر میره بالا

داداش 10 تومن نیست اینو الان قیمت گرفتم 100 تومن میدن تو بازار.تو سایتای اینترنتی هم 110 120

بله-این پردازنده 100واته اما بازه دمای کاریش از اینتل بالاتره-فن هم حد داره باسرعت100%فوقش دوران میکنه نه280%

کولر استوک مناسبه-75ºC max-دمای آیدل معمولا حدود 50بود-فول لود گرافیکی(استرس)هم زیر 80 بود.

ویرایش شده توسط helenjoon
لینک به دیدگاه

بله-این پردازنده 100واته اما بازه دمای کاریش از اینتل بالاتره-فن هم حد داره باسرعت100%فوقش دوران میکنه نه280%

کولر استوک مناسبه-75ºC max-دمای آیدل معمولا حدود 50بود-فول لود گرافیکی(استرس)هم زیر 80 بود.

دوست عزیز من در کیس رو هم باز گذاشتم .کیس هم رو میزه فضای باز و خنک حین بازی وحشتناک فن دورش میره بالا.اگه قرار بود همچین سی پی یو هایی تو رنج متوسط به بالا هم با فن فابریک تو هر شرایطی کار کنه پس نیازی به این فن های خنک کننده نبود.

در هر صورت 75 مکسی که میگیدم کم نیست ولی من در عما بالای 80 حین بازی گرفتم

لینک به دیدگاه

در کیس باز نرم افزار داره 103 درجه به من نشون میده.به محض اینکه بازی رئ بستم شد 40 درجه

ویرایش شده توسط MiLad-S
لینک به دیدگاه

دیگه نمیدونم چی بگم عزیز...قصدم کمک کردن بود

انشالا موفق باشی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...