رفتن به مطلب

سوال درباره fx-8350

Recommended Posts

تو این سایت سومی که دادی میشه بگی 6800k کجاست؟

یعنی یه سی پی یو مثل a6 3500 رو اورده تو لیست ولی 6800k نیست.!!!!!!!!!!! اعتبار سایت یعنی اینا!

دوست عزیز من جفت سیستم هارو دارم.به نظر من قیمت ملاک مقایسه هست.amd تا حد 700 800 هزار تومن رفته جلو و intel تا 3 میلون تومن.amd فنای فابریکش تو بازی و کار گرافیکی کارایی نداره و اگه یه سی پی یو قویشو بخری حتما 150 هزار حداقل کولر میخواد.ولی اون موقع حرف داره برا گفتن.تنها ایراد اینتل اینه که مادر برد خوبشم مثه سی پیوش گرونه.شما با 400 تومن میتونی یه برد amd خوب بخری .درحالی که این رقم برا اینتل میره رو 700 هزار تومن.اگه بودجت 1.2 میلون هست برا سی پی یو مین حتما اینتل بگیر

اگر کمتره برو تو کاره amd .مخصوصا اگه زیر 1 میل هست

6800k نیست یعنی سایت اعتار نداره!!!‌ حرف خنده داری بود... اینجا اصلا کسی از 6800k حرفی زده ؟ بهترین cpu ش 8350 که با فاصله بسیار زیاد از اینتل قرار داره. حتما الان می یای می گی بهترین cpu amd FX9590 ! هست که اونم باز کم می یاره.

در مورد اعتبار این سایت هم من چیزی نمی گم دوستان اهل فن بگن دوستانی مثل rezagtx که تو کاره بررسی هستن این سایتو درک می کنن. و اینکه سایت guru3d خیلی بزرگتر از این که با حرفه شما اعتبارشو از دست بده.

در مورد مادربورد هم هر وقت تنوعی که intel داره رو amd داشت بیا حرف بزنیم. قیمتاشم نسبت به امکاناتشه... اگه پایین تر نباشه بالاتر هم نیست.

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

اینجا موضوع اجرا بهتر بازی هست 

با یک مادربورد 200 تومنی هم میشه یک سیستم گیم بست با بهترین سی پی یو و کارت گرافیک 

دوستانی دارم با مادربورد 180 تومنی کارت گرافیک 3 ملیونی و سی پی یو I7 سیستم اسمبل کردن دارند استفاده میکنن

پردازندها AMD هم سیستم خنک کننده لازم دارند مثل اینتل 

بازی ها در یک محدوده ایی  به سی پی یو نیاز دارند بهترین بازی ها با یک 4770 نهایت کارایی تو گیم ارائه میکنن

سی پی یو 3 ملیونی برا اهدافی بالاتر از گیم ساخت میشن و در جایگاه یک گیمر کسی ازشون کمتر استفاده نمیکنه چون کارایی بالا تریی 

نسبت به 4770 ندارند حتی 4670 البته در گیم

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

اینجا موضوع اجرا بهتر بازی هست 

با یک مادربورد 200 تومنی هم میشه یک سیستم گیم بست با بهترین سی پی یو و کارت گرافیک 

دوستانی دارم با مادربورد 180 تومنی کارت گرافیک 3 ملیونی و سی پی یو I7 سیستم اسمبل کردن دارند استفاده میکنن

پردازندها AMD هم سیستم خنک کننده لازم دارند مثل اینتل 

بازی ها در یک محدوده ایی  به سی پی یو نیاز دارند بهترین بازی ها با یک 4770 نهایت کارایی تو گیم ارائه میکنن

سی پی یو 3 ملیونی برا اهدافی بالاتر از گیم ساخت میشن و در جایگاه یک گیمر کسی ازشون کمتر استفاده نمیکنه چون کارایی بالا تریی 

نسبت به 4770 ندارند حتی 4670 البته در گیم

کاملا درسته. گواه حرف این دوستمون و همین طور که قبلا هم گفته بودم به جز گیم های خاص مثل BF3 تو این تست تفاوت خاصی بین i5 و i7 های هم نسل وجود نداره در گیم البته.

http://www.techpowerup.com/reviews/Intel/Core_i5_4670K_and_i7_4770K_Comparison/8.html

ویرایش شده توسط tm71
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

اگه استفاده شما کاره 8350 + یه کولر فوق قوی بهترین گزینه ممکنه

اگه کاربرد شما فقط گیمه یا بیشتر گیمه 4670 یا 4770 بازدهی بیشتری تو گیم ها دارن (بخاطر تایم دسترسی خیلی کم به رم و کش پردازنده که نرمی کار رو بیشتر میکنه)

راحت بگم یه i3 4130 از یه phenom II 1075 x6 تو گیم جلوتره اما تو رندر و کار برد با فنوم هست

خیر عزیز 4130 در یک حد هستش داخل  بازی شایدم بشه گفت ضعیف تر

بنده 4130 رو در بازی واتچ داگز با کارت 650Ti تست کردم حدود 25 درصد گلوگاه بود.

پردازنده 1090 با کارت 760 تست زدم در همون بازی و رزولیشن و تنظیمات بدون اورکلاک 25 درصد گلوگاه بود

در این بین اختلاف قدرت 760 با 650Ti رو هم درنظر بگیرید. 

با اورکلاک به 4200 فریم بازی از 53 فریم به 66 فریم افزایش پیداکرد که میزان لود کارت  رو به رقم 92 درصد بهبود بخشید.

ولی با این حال هنوز هم حدودا 10 درصد گلوگاه بود که پیش بینی میشد با پردازنده قوی تر فریم به 75 برسه.

بر عکس میفرمایین...اگه کارتون گیم هستش یه 8350 بقیه پول رو هم بدین تنها برای گیم....((کارت گرافیک)) مثل من

عزیز کارت شما هم که 7990 هست با اورکلاک پردازنده به 5 هم  باز هم تنها دارید از 40 درصد کارتتون  استفاده میکنید.
کارت 7990 رو چه کسی به شما پیشنهاد داده؟

بر عکس میفرمایین...اگه کارتون گیم هستش یه 8350 بقیه پول رو هم بدین 

دقیقا برعکس اینتل برای گیم و AMD برای رندر

تو رندر تعداد هسته ها تعیین کننده کارایی هست

تو گیم قدرت معماری و هسته ها

تنها برای گیم....((کارت گرافیک)) مثل من

در بازی به این علت اینتل فریم بهتر یمیگیره که تمامی بازی ها تنها زا چها رهسته استفاده میکنن
قدرت هسته ای اینتل هم بیشتره پس فریم بهتر میگیره.
قدرت هسته های ای ام دی کم تره پس 4 هسته اضافی بیکار میشنه.
اگر بازی ها بتونن از هر هشت هسته استفاده کنن فریم گیری ای امدی خیلی عالی میشه. ولی خب فعلا که اینطوریه. 
ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

واچ داگز سراسر باگ بود با یه چیز درست حسابی تست بزنید که آبروش نرفته باشه

اون گلوگاه که میگید 4770 با 780 جیفورس هم داره همش لگ گیر و افت فریم

لینک به دیدگاه

aliover داداش شما چجور میفهمید cpu گلوگاه شده واسه گرافیک؟؟؟

ممنون اگه یاد بدید

لینک به دیدگاه

دوستان زشته هی فنای اینتل میان میفتین به جون هم اخه بعیده از شما با این سابقه ها
اول باید ببینی بودجتون چنده؟؟؟
مثلا اگه میخوای 650 بزاری واسه پردازنده 8350بهترین انتخابه 
تو پردازنده های amd به نظرم 8350 بهترین صرفه اقتصادی رو داره که اگه از amd برداشتین همون 8350 بردارین
ولی چون  پردازنده amdبرداشتی گرافیکت رو هم amd بردار 
اگه بینi5و 8350 من میگم 8350 بهتره اما بین i7 8350 واضحه که i7 بهتره ولی عملا تفاوت زیادی بینشون نیست
بعدشم نباید به خاطر چند فریم بیای هزینه بیشتری کنی
اون دوستانی هم که حرارت amdرو مسخره میکنن برن ببینن همش شده تاپیک مشکل با دما ی سری های اینتل (4770 --ivy bridge)
من تو حالت عادی و نت دماپی هسته هام15 تا 20 و تو لود 100درصد دما میرسه 50
بعدشم گیریم بالا یه کولر ماچو با 140 میخره دیگه مشکلی نیست
دمای amd بالا نیست که مسخره میکنید کولر فابریکش نا مناسبه وطاقت گرماییش نسبت به اینتل کمتره
بعدشم ملاک اول تو گیم 
اول گرافیک 
دوم رم 
سوم cpuه 

ویرایش شده توسط amin8speed
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگه سیستم رو برای گیم میخوای هم سی پی یو رو AMD بگیر هم گرافیک

AMD با پروژه منتل میتونه ضعف سی پی یوهاشو داخل بازی ها از بین ببره

بازیهای زیادی هم از این IP پشتیبانی میکنند مثلا GTA V بتل هاردلاین و ... خیلی از یازیهای دیگه

این رویوها رو ببین

http://www.tomshardware.com/reviews/amd-mantle-performance-benchmark,3860-3.html

حتی apu 7850k برای کارت رده بالای مثل 290x گلوگاه نشده

ویرایش شده توسط HD5870
لینک به دیدگاه

دوستان حالا که بحث بازی شد کسی اگه میدونه میتونه کمکم کنه؟

من سیستمم اینه

Gigabyte P61A-D3

Core i3 2120

Radeon 7850 ASUS DC II

Memonex 600 w

مشکلم اینه که تو بازیا که نگاه میکنم درصد استفاده از گرافیکم حداکثر 50 درصده مثلا تو واچ داگز و مترو سی پی یو هم 70 80. ولی لگ دارم خوب فریم نمیده.سوالم اینه که چرا کامل استفاده نمیشه از قدرتشون؟ تازه مانیتورم عادیه نه فول اچ دی. بعد مشکل چیه؟ گلوگاه دارم؟

اورکلاک هم تازه کردم گرافیکو

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

ویرایش شده توسط ArashMiniStar
لینک به دیدگاه

من سیستمم اینه

Gigabyte P61A-D3

Core i3 2120

Radeon 7850 ASUS DC II

Memonex 600 w

مشکلم اینه که تو بازیا که نگاه میکنم درصد استفاده از گرافیکم حداکثر 50 درصده مثلا تو واچ داگز و مترو سی پی یو هم 70 80. ولی لگ دارم خوب فریم نمیده.سوالم اینه که چرا کامل استفاده نمیشه از قدرتشون؟ تازه مانیتورم عادیه نه فول اچ دی. بعد مشکل چیه؟ گلوگاه دارم؟

شما درایوراتونو اپدیت کردی؟
لینک به دیدگاه

من سیستمم اینه

Gigabyte P61A-D3

Core i3 2120

Radeon 7850 ASUS DC II

Memonex 600 w

شما درایوراتونو اپدیت کردی؟
بله جدیدترین حتی بایوس

این بیکار موندن طبیعیه؟

لینک به دیدگاه

دوستان این مشکل من ظاهرا تو رزولیشن 1366 در 768 هست به تلویزیون زدم با فول اچ دی درصد جی پی یو از 70 شد 99!

لینک به دیدگاه

دوستان این مشکل من ظاهرا تو رزولیشن 1366 در 768 هست به تلویزیون زدم با فول اچ دی درصد جی پی یو از 70 شد 99!

لگ صددرصد یا از cpu یا از رم ...

بیشتر میتونه از رم شما باشه

لینک به دیدگاه

سی پی یو تا 90 95 میره 100 نمیشه.یعنی از سی پی یو نیس؟ اگر بخواد گلوگاه بشه 100 میشه؟

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون درباره ١٢٠وات بودن بردازنده ٨٣٥٠جيه؟

تو فيش برق خودشو نشون ميده؟

لینک به دیدگاه

سی پی یو تا 90 95 میره 100 نمیشه.یعنی از سی پی یو نیس؟ اگر بخواد گلوگاه بشه 100 میشه؟

یعنی در حالت لود کامل، به اندازه یه لامپ صد وات تقریبا مصرف داره. با توجه به اینکه قرار نیست ۲۴ ساعت روی لود کامل براتون کار کنه، پس تاثیرش رو توی قبض برق حس نخواهید کرد

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام

دوستانی که fx-8350 دارند لطفا جواب بدن آیا موقع باز کردن فرمت h.264 با کیفیت 1080p هم حرارتش بالا میره یا در حد معموله؟؟؟

با تشکر

سلام

والا من قبلا داشتم بالا نمیرفت

باز کردن ویدیو زیاد دمای سی پیو رو بالا نمیبره

کار سنگینی نیس واسه سی پی یو به این قدرتمندی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

من خودم طرفدار AMD هستم و خودم 8350 دارم راستشو بگم با سیستم من تو هیچ بازی کم نیاورده ولی دماش بالاست

من هم با احترام به اکثر دوستان واسه گیم Intel رو پیشنهاد می کنم

در ضمن موقع باز کردن هیچ فایل ویدئویی مشکلی ندارم

ویرایش شده توسط MEISAM1331
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من خودم طرفدار AMD هستم و خودم 8350 دارم راستشو بگم با سیستم من تو هیچ بازی کم نیاورده ولی دماش بالاست

من هم با احترام به اکثر دوستان واسه گیم Intel رو پیشنهاد می کنم

در ضمن موقع باز کردن هیچ فایل ویدئویی مشکلی ندارم

اینم یه حرف حساب.......

بزرگترین مشکل ای ام دی اینه که یجای اینکه قدرت هر هسته رو بالا ببره تعداد هسته هارو زیار کرده که البته برا گیم خیلی مناسب نیست چون الان تقریبا هیچ بازی نیست که همزمان از هر۸ هسته استفاده کنه بنابراین قدرت هر هسته مهم تره.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

لینک به دیدگاه

یک سوال برام پیش اومده میخواستم بدون دلیل اینکه بعضی از کاربران علاقه دارند AMD سیستم جم کنن چی هست؟ 

اصلا قصد مسخره کردن این حرفا ندارم کلا میخام بدونم دلیل خاصی داره یا برتریی خاص نسبت به برند اینتل داره؟

از نظر قیمت هم قیمت بالایی داره مثلا 8350 در حال حاضر قدرتی کمتر از I5 در بعضی از بازی ها داره به بنچمارک ها رجوع کنید 

درسایت های معتبر 

اما قیمتی بالای 600 تومن داره دلیل انتخاب کاربران چی هست  میشه یکی توضیح بده ما روشن بشیم؟ عشقی هست؟ یا کلا برتری خاصی هست

من اطلاع ندارم  :)

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

یک سوال برام پیش اومده میخواستم بدون دلیل اینکه بعضی از کاربران علاقه دارند AMD سیستم جم کنن چی هست؟

اصلا قصد مسخره کردن این حرفا ندارم کلا میخام بدونم دلیل خاصی داره یا برتریی خاص نسبت به برند اینتل داره؟

از نظر قیمت هم قیمت بالایی داره مثلا 8350 در حال حاضر قدرتی کمتر از I5 در بعضی از بازی ها داره به بنچمارک ها رجوع کنید

درسایت های معتبر

اما قیمتی بالای 600 تومن داره دلیل انتخاب کاربران چی هست میشه یکی توضیح بده ما روشن بشیم؟ عشقی هست؟ یا کلا برتری خاصی هست

من اطلاع ندارم :)

دوست عزیز عشقی هست.البته خیلی ها به تعداد هسته ها و قیمت نگاه میکنن و فکر میکنن خیلی مناسبن در حالی که اینطور نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

عشقی نیست 

اکثر اونایی که 8350 انتخاب کردن یه پای استفادشون نرم افزارهای 3 بعدی هست که نسبت به قیمتش کارایی خوبی میده و همون افراد توان خرید سیستم اینتل رو ندارن که میرن سمت amd

تو زمینه 3 بعدی قویتر از i5 ظاهر میشه

لینک به دیدگاه

درسایت های معتبر

اما قیمتی بالای 600 تومن داره دلیل انتخاب کاربران چی هست میشه یکی توضیح بده ما روشن بشیم؟ عشقی هست؟ یا کلا برتری خاصی هست

من اطلاع ندارم :)

سلام دوست عزیز شما احتمالا از کاربرهای خوش شانس اینتل بودی که همیشه راضی هستی.

اینجانب سال گذشته یک عدد cpu i5 اینتل ویک مادر برد خوب تهیه کردم بعد از 5 روز cpu سوخت و چون گارانتی نداشت پول من رفت تو سطل آشغال

لطفا نگو این غیر ممکنه چون هیچ چیز غیر ممکن نیست

حالا اگر cpu من amd بود و گارانتی داشت تنها زحمت من رفتن تا ماتریس بود.

بله من هم میدونم اینتل بهتره ولی حتی اگر 2 درصد احتمال خرابی هم بدیم دیگه راضی به استفاده کردن از اینتل نیستم.

بله.حرف های شما‌ درسته وای باید بگم درصد خراب سی پی یو های اینتل خیلی کمتره.من به شخصه نزدیک ۱۰ سال پنتیوم ۴ داشتم٬آخ هم نگفت و ۳ سال هم سلرون داشتم بازم چیزی نشد.

در صورتی که سی پی یو های ای ام دی درصد خرابی بیشتری دارند.اینکه i5 شما سوخت بد شانسی شماست و معنیش این نیست اون هایی که سی پی یو شون نمی سوزه خوش شانسند.

لینک به دیدگاه

آقا بنده یه حرف میگنم وسلام 

اگه میخوایی بازی کنی اینتل بخر حتی یه I5 از 8350 بهتره

اگه میخوایی برنامه و 3DMAX یا کار های گرافیکی یا اوور بازی کنی AMD

CPU های اینتل تو بازی بسیار بهتر از AMD گازوییلی عمل می کنن

تازه CPU اینتل اگه مثل بچه آدم راش بندازی هیچی نمیشه 

من یه CELERON دارم ماله 14-15 قبل هست که الان هم داره تو دانلود شبانه کار میکنه 

به هر متعصب ها گوش نده 

حتی تو بعضی از بازی ها I3 هم بهتره 

ویرایش شده توسط hamedgt
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...