رفتن به مطلب

مشکل کارت گرافیک لپ تاب

aliehsan33
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من این مشکل رو دارم خوشحال میشم اگر کمک کنید ، با کلیک راس رو بازی و وارد شده با کارت جی فورس هم همین مشکل پا برجا است مدل لپ تاب هم Asus n56j  هست

http://www.xum.ir/image/FQfP

لینک به دیدگاه

دادش اگه Driver داره قبل از ورود روی Icon بازی Right Click کن و در Run with graphic processor گرافیکی را که میخوای با اون برنامه اجراع بشه انتخاب کن

لینک به دیدگاه

دادش اگه Driver داره قبل از ورود روی Icon بازی Right Click کن و در Run with graphic processor گرافیکی را که میخوای با اون برنامه اجراع بشه انتخاب کن

سلام دوست من

در بالا شاره کردم که این کار رو انجام دادم، همچنین در خود کنترل پنل انویدویا کارت دیفالت ور جی فورس گذاشتم ، نکته جالب اینه که اگر قرار بود بازی با خود گلافیک 4600 اینل هم اجرا بشه نباید سیستم رو این قدر ضعیف نشان بده ، در هر حال لپ تاب ماله مشتری بود و در حال حاضر دست من نیستن تا تست دیگری بکنم ولی همچنان برام مهمه بدونم مشکلش چی بود !

لینک به دیدگاه

سلام، دوست عزیز

این راه حل که میخوام عرض کنم در حین فرآیند نصب درایور های گرافیک ASUS در مدیای نصبش ذکر شده که بسیاری از ماها توجه نمی کنیم:

1- ابتدا درایور Intel رو نصب کنید

2- سپس درایور Nvidia رو نصب کنید

به هیچ عنوان اول Nvidia و سپس Intel نشه.

اگر شما به این روش نصب کردید پس مشکل از جای دیگه ای هست، اگر به این روش نصب نکردید یعنی ابتدا Nvidia رو نصب کردید سپس Intel رو میبایست درایورها رو پاک کرده طوری که بعد از Restart سیستم دوباره بصورت اتوماتیک توسط ویندوز شناخته نشود.

لینک به دیدگاه

سلام، دوست عزیز

این راه حل که میخوام عرض کنم در حین فرآیند نصب درایور های گرافیک ASUS در مدیای نصبش ذکر شده که بسیاری از ماها توجه نمی کنیم:

1- ابتدا درایور Intel رو نصب کنید

2- سپس درایور Nvidia رو نصب کنید

به هیچ عنوان اول Nvidia و سپس Intel نشه.

اگر شما به این روش نصب کردید پس مشکل از جای دیگه ای هست، اگر به این روش نصب نکردید یعنی ابتدا Nvidia رو نصب کردید سپس Intel رو میبایست درایورها رو پاک کرده طوری که بعد از Restart سیستم دوباره بصورت اتوماتیک توسط ویندوز شناخته نشود.

ممنون دوست من

البته به یاد ندارم دقدقا به چه ترتیبی نصب شده اند ، چون با دی وی دی خود لپ تاب نصب کردم و الویت بندی درایو ها به صورت دیفالت است !

به غیر از این موارد دوستان چیز دیگری میتوان این مشکل را ایجاد کند؟

لینک به دیدگاه

والا من با A53 SM کار کردم در حال حاضر هم دارم ولی مشکلی نداره حتی من روش ویندوز 8.1 نصب کردم ولی راحت کار میکنه شاید شما باید از ویندوز شروع کنی و اون مشکل داره نه سخت افزار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...