رفتن به مطلب

خریدار کارت گرافیک Nvidia با برد Gigabyte or EVGA

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان فقط یکی از کارتهای زیر را با کارکرد کم در حد آکبند با قیمت مناسب (طبق عرف بازار حداقل 20% زیر قیمت آکبند بازار) و اورکلاک نشده و دارای گارانتی اصلی نیاز دارم :

هیچ برند یا مدل دیگه ای نو یا دست دوم احتیاج ندارم.فقط در همین تاپیک اعلان موجودی کنید و به پیغام خصوصی جواب داده نمیشود.تشکر

ویرایش : برند MSI هم اضافه شد

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

EVGA موجود هست اکبند ماله من هم نیست از امریکا اوردن هنوز باز نشده پلمپ هست

قیمتش هم 1450

همین که از امریکا اوردن خودش خیلی خوبه دیگه شک هم نمیکنی که کیفیتش پایین هست گارانتی اونور را داره 3 سال من که خودم به گارانتی اهمیت نمیدم چون اینجا معنی نداره

تصمیم گرفتی پ خ کن قیمتشم داخله بازار 1650 تا 1750 هست

لینک به دیدگاه

EVGA موجود هست اکبند ماله من هم نیست از امریکا اوردن هنوز باز نشده پلمپ هست

قیمتش هم 1450

همین که از امریکا اوردن خودش خیلی خوبه دیگه شک هم نمیکنی که کیفیتش پایین هست گارانتی اونور را داره 3 سال من که خودم به گارانتی اهمیت نمیدم چون اینجا معنی نداره

تصمیم گرفتی پ خ کن قیمتشم داخله بازار 1650 تا 1750 هست

گیگایی که لینک گذاشتم رو با گارانتی آواژنگ 1550 قیمت دارم.گارنتی همچین هم بی خود نیست! من بارها گرافیک سوخته رو تعویض کردم!

این پارت آمریکا و آسیا و ... هم دلالها در آوردند برای تیغ زدن مردم! وقنی خط تولید توی یک کشور هست و همون کارخونه با همون افراد و قطعات جنس تولید میکنه دیگه کیفیتش چطوری فرقی داره؟

ممنون

لینک به دیدگاه

داداش گرافیک که ماله من نیست ولی شما با وارد کنندها اگر صحبت کنید میبینید که کیفیت یعنی چی

من خودم گرافیک سیستمم را از خارج خریدم و تنها دلیله این که از اینجا نخریدم همین ترس از تقلبی بودن هست احله اورکلاک هم نیستم گارانتی برام مهم نیست من هفته گزشته Gigabyte را فیمت گرفتم ولی از یه مغازه گفت 1630

EVGA را از جای دیگه اونم گفت 1750

به هرحال هر کسی یه عقیده ای داره

اگهی را دیدم گفتم بگم شاید خواستی

موفق باشی

لینک به دیدگاه

داداش گرافیک که ماله من نیست ولی شما با وارد کنندها اگر صحبت کنید میبینید که کیفیت یعنی چی

من خودم گرافیک سیستمم را از خارج خریدم و تنها دلیله این که از اینجا نخریدم همین ترس از تقلبی بودن هست احله اورکلاک هم نیستم گارانتی برام مهم نیست من هفته گزشته Gigabyte را فیمت گرفتم ولی از یه مغازه گفت 1630

EVGA را از جای دیگه اونم گفت 1750

به هرحال هر کسی یه عقیده ای داره

اگهی را دیدم گفتم بگم شاید خواستی

موفق باشی

قربونت شما لطف داری ، اما میشه بگی مثلا چیش میتونه تقلبی باشه؟!

اصفهان که قیمتاش بالاتره 1550 قیمت دادن قیمت لیونم که زیر 1600 هست : http://lioncomputer.ir/product/3023/GIGABYTE+GTX+770+OC+WF+3X+4GB+GDDR5/

بازم تشکر

لینک به دیدگاه

میگن از نظره ظاهری یکی هستن ولی کیفییت متریاله به کار رفته چه در بردها و چه روی بردها پایین هست

این حرف را یکی از دوستان که خودش وارد کننده هست میگفت

حالا باز خوبه یه نفر هست که میگه

البطه فرقی هم به حاله مردم نداره چون چارهای ندارن باید همینها را بخرن

هر کسی که نمیتونه بره از اون طرف جنس بیاره

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

میگن از نظره ظاهری یکی هستن ولی کیفییت متریاله به کار رفته چه در بردها و چه روی بردها پایین هست

این حرف را یکی از دوستان که خودش وارد کننده هست میگفت

حالا باز خوبه یه نفر هست که میگه

البطه فرقی هم به حاله مردم نداره چون چارهای ندارن باید همینها را بخرن

هر کسی که نمیتونه بره از اون طرف جنس بیاره

با عرض شرمندگی هر کی گفنه حرفش منطقی نیست.

بنده رشتم الکترونیکه و نزدیکه 13 ساله تو کار کامپیوتر بودم و 8 سال هم تو صنعت کارم اتوماسیون و ابزار دقیقه و کاملا با ساخت و ...آشنایی دارم.

محصولی که در یک سایت و خط تولیدی توسط یک شرکت با یک مواد اولیه ساخته میشه هیچ فرقی نداره برای کجا قراره ارسال بشه مگر سفارش دهنده بار سفارشی درخواسته بده (نوع بسته بندی و لوازم جانبی و ...)

فقط وارد کننده های ایرانی ممکنه برای سود بیشتر اجناس استوک و درجه 2 هم قاطی جنس کنند که توی شرکتهای بزرگ مثل سازگار و آواژنگ و ماتریکس تا حالا بنده ندیدم اما تو شرکتی ها چرا!

برای رفع شبه هم میتونید جنسی که تو ایران می خرید رو با عکس جنسهای اونور تو سایتهای معتبر مثل نیو اگ مقایسه کنید (چک وخازن و رم و چیپ و برد و ....)

ویرایش شده توسط aligolshani66
لینک به دیدگاه

درسته دوست عزیزاون مغازه دار هم همین را گفت ولی گفت از نظره ظاهر فرقش را نمیتونی بفهمی

اینه دیگه هر کسی یه چیزی میگه مشتری گیج میشه

لینک به دیدگاه

تایید میشه.گرافیگ از ایشون خریداری شد.ختم تاپیک

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...