رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید سیستم تا سقف 1.500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

از عنوان تاپیک مشخصه..

بودجه 1.5 میلیون قطعی + 200 تومن با اما و اگر !!

سیستم برای یک گیمر / گرافیست داره تهیه میشه..

سیستم بصورت کامل شامل مانیتور و کیبورد و ماوس و اسپیکر.. مد نظره.. غیر از مانیتور معمولا ماوس و کیبورد و اسپیکر سلیقه ای هستند. پس ممنون میشم اگر لطف کنید و چند مدل مختلف پیشنهاد بدید که برای انتخاب دستش باز باشه.. علی الخصوص اسپیکر رو.

پیشاپیش تشکر

لینک به دیدگاه

این سیستم خوبی هست فقط قیمت کارت گرافیک رو چون تو سایت ها نبود حدودی نوشتم ولی باید کمتر باشه

کیس و اسپیکر و موس و کیبرد رو هم هر چی خواستی بگیر

pc.rar

ویرایش شده توسط Ali.Asgari2006
لینک به دیدگاه

سلام

از عنوان تاپیک مشخصه..

بودجه 1.5 میلیون قطعی + 200 تومن با اما و اگر !!

سیستم برای یک گیمر / گرافیست داره تهیه میشه..

سیستم بصورت کامل شامل مانیتور و کیبورد و ماوس و اسپیکر.. مد نظره.. غیر از مانیتور معمولا ماوس و کیبورد و اسپیکر سلیقه ای هستند. پس ممنون میشم اگر لطف کنید و چند مدل مختلف پیشنهاد بدید که برای انتخاب دستش باز باشه.. علی الخصوص اسپیکر رو.

پیشاپیش تشکر

درود

دوست خوبم من یه سیستم روز بهتون تا این رنج قیمت پیشنهاد میکنم :

M.b asus p7p55D = 210

CPU 750 i5 =235

RAM 4GB DDR3 1600 = 140

VGA HD5770 = 225

HDD 1TB = 90

CASE infifnity green = 106

power 585w green = 90

dvd rw samsung = 27

lcd samsung 22500 = 228

k.b + mouse microsoft = 45

modem dlink = 10

s.p eacan 505s = 38

این سیستم حدودا 1444000 تومان در میادش و اگر خواستید خیلی تغییرات میشه براش داد

لینک به دیدگاه

درود :

من هم با نظر آقاي حسيني موافقم ولي اگر گرافيك را بالاتر برداره بهتر خواهد بود.

لینک به دیدگاه

درود

دوست خوبم من یه سیستم روز بهتون تا این رنج قیمت پیشنهاد میکنم :

M.b asus p7p55D = 210

CPU 750 i5 =235

RAM 4GB DDR3 1600 = 140

VGA HD5770 = 225

HDD 1TB = 90

CASE infifnity green = 106

power 585w green = 90

dvd rw samsung = 27

lcd samsung 22500 = 228

modem dlink = 10

s.p eacan 505s = 38

این سیستم حدودا 1444000 تومان در میادش و اگر خواستید خیلی تغییرات میشه براش داد

سلام

سیستم پیشنهادی جناب حسینی عالی هست ولی با یک سری تغییرات کوچیک میشه کارت کرافیک قویتری تهیه کرد چون کارایی اصلی سیستم گیم هست ...

با اجازه جناب حسینی ..

M.b asus p7p55D = 210

CPU 750 i5 =235

RAM 4GB DDR3 1600 = 140

VGA HD5850 = 360

HDD 500gb = 55

CASE NZXT Trinity = 85

power 585w green = 90

dvd rw samsung = 27

lcd samsung 22500 = 228

modem dlink = 10

s.p eacan 505s = 38

جمعا 1523000 تومان ... البته فقط در حد یک پیشنهاد بود .

لینک به دیدگاه

تشکر از همه دوستان..

یک نکته ای که فراموش کردم بگم..

غیر از قطعاتی که دوستان معرفی کردند.. دو تا رایتر دیگه + حداقل یک هارد یک ترابایت دیگه هم هست که میخواد ازشون استفاده کنه..

نمیدونم با این تفاسیر power ای که پیشنهاد شده ، کافی هست یا نه ؟

نکته بعدی توی اسپیکر و مانیتور .. همون قدر که این دوست بنده گیمر هست.. فیلم باز هم هست.. ترجیح میده که بجای TV و سینمای خانگی و .. بشینه پایه سیستمش..

خرید مانیتور 24 اینچ به جای 22 مقرون به صرفه هست یا نه ؟ برای اسپیکر دوستان لطف میکنند چند مدل مختلف معرفی کنند ؟

ویرایش شده توسط Ghamnevis
لینک به دیدگاه

از دید من سیستمی که دومیتور عزیز پیشنهاد دادن بهتر از پیشنهاد بنده هستش و یه مقدار هزنش هم بالاتره در مورد پاور برای dvd rw مشکلی نیستش جواب میده .

در مورد مانیتور بهتره که بزگتر باشه ولی گرونتره و مدل 23700 موجوده حدودا 280 تومان و 50 تومان تقریبا گرونتره در مورد اسپیکر برای گیم معمولا باید 5.1 باشه تا در بازیها واقعیتر جواب بده و یه اسپیکر خوب حدودا 100 تومان هستش .

در مورد هزینها باید خودتون ببنید که میتونید پرداخت کنید یا نه .

لینک به دیدگاه

با سلام...

با توجه و احترام به پیشنهاد های جناب حسینی و DOMINATOR ، بنده پیشنهاد میکنم، اگر به روز کردن سیستم و ارتقا ان به Gulftown (مدل 6 هسته ای) در اینده برای شما اهمیت داره ،پیشنهاد میشه از خیر سوکت 1156 و چیپست P55 بگذرید. چون با توجه به برنامه هایی که اینتل در IDF 2009 برای سال های 2009 و 2010 و ابتدای 2011 ارائه کرد، تمام مدل های High End روی سوکت 1366 عرضه خواهند شد.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

از دید من سیستمی که دومیتور عزیز پیشنهاد دادن بهتر از پیشنهاد بنده هستش و یه مقدار هزنش هم بالاتره در مورد پاور برای dvd rw مشکلی نیستش جواب میده .

در مورد مانیتور بهتره که بزگتر باشه ولی گرونتره و مدل 23700 موجوده حدودا 280 تومان و 50 تومان تقریبا گرونتره در مورد اسپیکر برای گیم معمولا باید 5.1 باشه تا در بازیها واقعیتر جواب بده و یه اسپیکر خوب حدودا 100 تومان هستش .

در مورد هزینها باید خودتون ببنید که میتونید پرداخت کنید یا نه .

برای بودجه میشه روی اون 200 تومن احتمالی هم حساب کرد..

آماری از قیمت های فعلی بازار ندارم.. فکر میکردم اختلاف قیمت 24 و 22 اینچ خیلی بیشتر از این چیزا باشه.. ، ممنون استاد.

لینک به دیدگاه

با سلام...

با توجه و احترام به پیشنهاد های جناب حسینی و DOMINATOR ، بنده پیشنهاد میکنم، اگر به روز کردن سیستم و ارتقا ان به Gulftown (مدل 6 هسته ای) در اینده برای شما اهمیت داره ،پیشنهاد میشه از خیر سوکت 1156 و چیپست P55 بگذرید. چون با توجه به برنامه هایی که اینتل در IDF 2009 برای سال های 2009 و 2010 و ابتدای 2011 ارائه کرد، تمام مدل های High End روی سوکت 1366 عرضه خواهند شد.

موفق و موید باشید.

سلام

عزیز حق با شماست ولی کارایی این دوستمون رو هم نمیشه نادیده گرفت چرا که برای گیم حتی یک e8400 هم جوابگو هست و 750 هم که 4 هسته ای هست حالا حالا ها مناسب هست برای گیم و حد اقل تا چند سال بدون مشکل میتونه گیمها رو اجرا کنه ... :D

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...