رفتن به مطلب

خریدار Asus maximus v Gene دست دوم

Farjam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه
سلام خدمت دوستان عزیز

یک عدد از این بورد لازم دارم کاملا سالم و ترجیها دست دوم

Maximus v Gene

ممنون میشم که اگه موجود دارید خودتون قیمت بدید چون بنده قیمت نمیدم

بورد Maximus iv gene-z هم باشه خوبه:

لینک به دیدگاه

سلام عمو فرجام

برد Maximus iv gene-z موجوده/کاملا تمیز،سالم همراه با تمام متعلقات/

از سنگ قیمت در میاد ولی از من نه.../بنابراین قیمت با شما

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام قیصر جان

متاسفانه جنس های قدیمی که دیگه آکشون موجود نیست رو نمیشه دقیق قیمت گذاری کرد و همیشه بهتره که فروشنده قیمت بذاره...

وقتی قیمت مد نظر من قرار نیست قبول بشه , بهتره که قیمت ندم تا سو تفاهمی هم پیش نیاد عزیز دل

روش اول: قیمت جنس مورد نظرم رو با قیمت یکه خودم قبلا اون مدل یا مشابهش رو فروختم میسنجم... maximus v gene رو داده بودم 420 تومن...

روش دوم :

آکبند Maximus Vi Gene الان 720 تومنه.. دست دومش برای من نهایتا" 600 میارزه واسه مصرف کننده

آکبند Maximus V gene هم آخرین بار(که زمان اوج قیمتش بود) 600 تومن بود و دست دومش هم نهایتا" 440

پس در نتیجه اگه بخوایم مادربوردی که نسبت به نسل حاضر یعنی z97 میره عقبتر... و z87 و z77 رو رد میکنه یعنی 3 نسل.... هرجوری بخوایم قیمت آکش رو تقریبی به ارزش الان محاسبه کنیم نمیتونه بالای 400 باشه آکبندش در بهترین حالت.. محاسبه قیمتش هم برای دست دوم.... 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

بنده کاملا متوجه حرفاتون شدم ولی فرجام جان اینایی که گفتی همش تئوری سمبلیک هستش/به نظر خودت این خیلی اجهاف نیست که در مورد این بورد اینطوری صحبت و قیمت گذاری کنیم؟؟!!

بله درسته که برد متعلق به 3 نسل قبلتره ولی آیا هر کالای قدیمی ای بدین صورت قیمت گذاشته میشه؟؟

با این اوصاف برد P5Q PRO Turbo و P5E Deluxe الان آکشون 170-180 ت و کارکردش 125-130 میارزه دیگه!!!درسته؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه به هیچ عنوان اجحافی نشده, درخواست قیمت کردم اما گفتید خودم قیمت بذارم و من با این روش خیلی وقته دارم خرید و فروش میکنم

قیصر جان خودت حالا منظورم رو گرفتی چرا همیشه میگم قیمت رو باید فروشنده بذاره؟  بهتر نبود برای جلوگیری از هر گونه بحثی اگه قصد فروش داشتین خودتون قیمت میدادید؟  @};-

یه قیمتی میذاری فوقش میگم نه و بحثی نمیمونه...

این3-4 خط رو هم اگر احساس میکنید حرف ناحق میزنم اصلا نخونیدش :

نکته: اون بوردهای x48 قضیه اشون فرق داره به شدت کمیاب هستن... اگه این بوردهای جدید هم مثل اونها حسابی کمیاب بشن که کلا وجود نداشته باشن قیمتشون غیر طبیعی میشه و اینکه اون بوردها خاص بودن و در رده خودشون بهتر از اونها نبود... اما همیشه یه Extreme بالای Gene تولید شده و Gene در هیچ سری ای خاص نبوده.. اینمه که الان کار من براش لنگ شده قضیه اش چیز دیگست  @};-

منم بدم نمیومد بورد maximus V gene خودمو خوب بفروشم اما 420 دادمش رفت چون حداقل برای خودم دوست دارم تعادل بر قرار باشه(ایا بورد شما نباید از Maximus V gene ارزونتر باشه؟ این سوال مهمه)

ممنون میشم اگه بحثی باقی مونده در پیام خصوصی دنبال بشه و باعث بالا اومدن تاپیک خارج از روال عادی نشه تا حق دیگران ضایع نشه با آپ شدن زود به زود این تاپیک

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

--- از دیگر کاربران و مدیران عزیز بابت این پستم جهت UP تاپیک عذرخواهی میکنم ---

شب بخیر فرجام عزیز

این حرفا چیه داداش،شما تاج سر مایی/چرا باید ناراحت شم؟!نظر شما کاملا متین و قابل احترام هست/تفکرات و برداشت هر شخصی در زندگی کاملا با همدیگه متفاوته و نیازی به بحث و گفتگو نیست/

بله 100% قیمت برد بنده باید از Maximus V gene پائینتر باشه و اینو کاملا قبول دارم ولی چون فروش Maximus V gene توسط افراد مختلف با قیمت های متفاوتی خرید و فروش شده بنابراین نمیتونیم نسبت معینی براش تعریف کنیم/

به نظر بنده یه برد یا نظیر اینها به هیچ عنوان ارزش این حرفارو نداره و اصلا دوست ندارم از حرفام ناراحت بشی/وقتی خودم گفتم قیمت از شما،یعنی ظرفیتش رو هم دارم/

فرجام جان ما مخلص شما هم هستیم/شما فقط دستور بده فردا برد براتون ارسال میشه/ @};- 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قربونت عزیز لطف داری

دوستان بورد Maximus iv extreme + یک عدد 2600k جمعا به مبلغ 799 تومان از لیون کامپیوتر خریده شد...

دیگه احتمالا قیمت بورد افتاده 300 تومن و پردازنده هم 500 تومن :D

http://lioncomputer.ir/product/4154/Asus+Maximus+IV+Extreme+%2B+Intel+i7+2600K+Used/

ختم تاپیک

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بورد Maximus iv extreme + یک عدد 2600k جمعا به مبلغ 799 تومان از لیون کامپیوتر خریده شد...

دیگه احتمالا قیمت بورد افتاده 300 تومن و پردازنده هم 500 تومن :D

http://lioncomputer.ir/product/4154/Asus+Maximus+IV+Extreme+%2B+Intel+i7+2600K+Used/

ختم تاپیک

میخوام :دی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نداریم :دی

2600کا رو با 2500 کا شما تعویض داریم :دی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...