رفتن به مطلب

4770k -- Asus z87-plus

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من چند وقت پیش 4770k با مین Asus z87-plus گرفتم

سوال اولم این که من اهل اورکلاک نیستم و فعلان نیازی هم ندارم ولی میخاستم بدانم ایا داشتن فن یا کولر مناسب نیازی هست ؟ یا همان فن روی باکس فعلان کافیه ؟

بعد منظور از ماینینگ گرافیک چیه . اخه یه گرافیک گرافیک کارکرده R9 290x 4GB طرف میداد 1.600م که یکه از دوستان میگفت احتملان برای ماینینگ بوده که من راستش متوجه نشدم.

سوال اخر اصطلاح رفرنس چیه ؟

با تشکر

ویرایش شده توسط testjafar
لینک به دیدگاه

سلام دوستان من چند وقت پیش 4770k با مین Asus z87-plus گرفتم

سوال اولم این که من اهل اورکلاک نیستم و فعلان نیازی هم ندارم ولی میخاستم بودنم ای داشتن فن یا کولر مناسب نیازی هست ؟ یا همان فن روی باکس فعلان کافیه ؟

بعد منظور از ماینینگ گرافیک چیه . اخه یه گرافیک گرافیک کارکرده R9 290x 4GB طرف میداد 1.600م که یکه از دوستان میگفت احتملان برای ماینینگ بوده که من راستش متوجه نشدم.

سوال اخر اصطلاح رفرنس چیه ؟

با تشکر

سلام.

سوال اولتون که بستگی به وضع تهویه کیس و دمای محیط تون داره.باید اون هارو هم بگید و همچنین کاربری تون.

ماینینگ استفاده از قدرت پردازشی سیستم شما برای حل یه مسئله و دادن جواب هست و در ازای اون بیت کوین میگیرید.معمولا این کارت ها بهشون فشار زیادی وارد میشه.واسه همین قیمتشون کمتره.

رفرنس هم برد مرجع هست.در واقع همون کارت گرافیکی + کولری که کمپانی سازنده چیپ گرافیکی (nvidia & amd ) واسه کارتش در نظر گرفته.

کارت های غیر رفرنس معمولا خنک کننده های اختصاصی روشون نصب میشه و خنک تر هستند.

لینک به دیدگاه

به نظرم یک خنک کننده خوب بگیرید دور بر 120 تومن کافی هست البته اگه گیم میزنید

ماینینگ که دوستمون کامل توضیح داد 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

تهویه کیس که همیشه دره بغلش بازه و روی میزه و البته یه پنکه هم که واس خودم روشن کردم بادش راست میره تو کیس اما در مورد استفاده فعلا بازی های سنگینی انجام نمیدم .

در مورد گرافیک هم پس نباید ریسک کرد اینجور که شما گفتید

لینک به دیدگاه

تهویه کیس که همیشه دره بغلش بازه و روی میزه و البته یه پنکه هم که واس خودم روشن کردم بادش راست میره تو کیس اما در مورد استفاده فعلا بازی های سنگینی انجام نمیدم .

در مورد گرافیک هم پس نباید ریسک کرد اینجور که شما گفتید

به نظرم دمای پردازنده رو مانیتور کنید ببینید در بدترین حالت چقدر میشه.

اگه در بدترین زیر 70 بود کولر نمیخواید به نظرم.

در غیر اینصورت باید به فکر تهیه کولر مناسب باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...