رفتن به مطلب

اموزش ریکاوری بایوس مادربردهای MSI (بایوسهای UEFI )

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

به نام خدا

امروز میخوام اموزشی رو برای شما قرار بدم تا بلکه دوستانی که مثل خود بنده اگر با مشکلاتی از این قبیل رو برو شدند بتونند مشکلشون رو حل کنند

این اموزش ممکنه برای خیلی از دوستان اشنا باشه و هدف بنده برای ان دسته از دوستانی هست تا به حال دست به انجام این قبیل کارها نزدند و خواهان این هستند که بدون پرداخت هزینه به تعمیر کار خودشون سیستمشون رو ریکاوری کنند 

نکته بسیار مهم :

این روش فقط و فقط تاکید میکنم فقط و فقط بر رویه مادربردهای MSI که دارای دوتا بایوس و بایوس UEFI هستند انجام میشه و سایر برندهای مادربرد ممکن هست اصلا این روش جواب نده و باعث خسارات جبران ناپذیر به کاربر بشه لذا عواقب استفاده از این روش برای مادربردهای غیر MSI با بایوس UEFI به عهده خود کاربر میباشد و همچنین کسانی که اشنایی با سخت افزار ندارند توصیه میشه حتما با یک نفر مسلط به کار با سخت افزار مشورت کنند تا عواقبش گریبانگیرشون نشه

اصل مطلب :

من خودم شخصا این کار رو بر رویه مادربرد خودم که MSI Z77 MPOWER هست تست کردم و کاملا نتیجه گرفتم چون بنا به دلایلی بایوس دیفالت مادربردم که رویه حالت A (سویچ بایوس رویه حالت A دیفالت قرار دارد) هست دچار مشکلاتی شد و سیستم به هیچ عنوان بوت نمیشد

90370792341230712009.jpg

اموزش:

ابتدا با یک سیستم دیگه که سالم هست و روشن میشه وبالا میاد فایل بایوس مادربرد مورد نظر را از وبسایت MSI دریافت و اکسترکت کنید و فایلهای بدست امده را در روت فلش مموری که دارید کپی کنید به این شکل :

02694510206827896912.jpg

بعد از اینکه فایهای بایوس مادربرد مورد نظر کپی شد فلش رو به USB سیستمی که میخواید ریکاوری بشه میزنید و روشنش میکنید

نکته :قبل از اینکه سیستم رو روشن کنید سویچ بایوس رویه مادربرد رو از حالت A رویه حالت B قرار میدید تا بتونید وارد ستاپ سیستم بشید

41851068941351942353.jpg

خوب حالا مهمترین قسمت این هست که وقتی با بایوس B شما سیستم رو بوت کردید و وارد ستاپ شدید در همون حال که داخل ستاپ هستید بدون خاموش کردن سیستم  کلید سویچ بایوس رو بر میگردونید رویه حالت A

وقتی این کار رو انجام دادید حالا میرید به قسمت اپدیت کردن بایوس مادربرد :

ابتدا به قسمت utilities رفته کلیک کنید :

70542315459303877185.jpg

سپس بر رویه گزینه M-FLASH کلیک کنید :

76225948054483626731.jpg

گزینه BIOS UPDATE رو انتخاب کنید

78300391982459313807.jpg

و در اخر گزینه select one file to update bios رو که انتخاب کردید باید فایل مورد نظر رو که داخل فلش کپی کردید رو انتخاب و کلید Enter رو زده و صبر میکنید تا عملیات فلش بایوس به اتمام برسه و سیستم خودکار ریست بشه

15091412835520980593.jpg

هنگامی که کار فلش بایوس با موفقیت به اتمام رسید و سیستم ریست شد میبینید که سیستم در همون حالتی که سویچ بایوس بر رویه حالت A (که همون بایوس مشکل دار بوده ) بوت شده و به راحتی مشکلش حل شده است

در اخر باز هم تاکید میکنم این روش فقط و فقط بر رویه برد MSI که دارای دو بایوس مجزا هست تست شده و ممکنه رویه بردهای دیگه از قبیل ASUS و یا گیگابایت به هیچ عنوان قابل اجرا نباشه لذا بازم میگم عواقب استفاده از این روش به عهده خود کاربر میباشد

امیدوارم این اموزش مورد عنایت دوستان قرار بگیره و راهگشایی برای مشکلشون باشه

در اخر از مدیران سایت درخواست دارم یک بخش جهت اموزشهای سخت افزاری و نرم افزاری ایجاد کنند تا همه دوستان جهت رفع مشکلاتشون به اونجا رجوع کنند

تهیه و تنظیم :محمدفتحی

منبع :lioncomputer.ir

هرگون کپی برداری با ذکر منبع مجاز میباشد

لینک به دیدگاه

مرسی دوست عزیز مطلب مفیدی بود @};-

البته برای اونایی که مادربورد MSI دارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...