رفتن به مطلب

سوال در مورد نت فریم ورک

azam26
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.چند روزه میخوام بازی pes2014 رو نصب کنم تو نرم افزارهای مورد نیاز نت فریم ورک رو نوشته تو قسمت کنترل پنل نت فریم ورک 3 تیک خورده ولی موفع نصب ارور میده سعی کردم 4 رو دانلود کنم نشد.لطفا کمکم کنید از مایکرو سافت میتونم دانلود کنم از کدوم قسمت.سرعت نتم خیلی پایینه اگه میشه کم حجم ترینش رو بگید.ممنون 

لینک به دیدگاه

بچه کجایی؟

تهران باشی یه ویندوز 7 بهت بدم تمام افزونه های NET توش هست حتی 3.5 - 4.0 - 4.5 رو داره

لینک به دیدگاه

آقا پیمان ویندوزم 8.1 هست.واقعا خسته شدم الان چند روزه درگیرم.اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

باید نت فریم ورک مخصوص ویندوز 8.1 رو دانلود کنی تا نصب بشه اونم بسته به چند بیتی بودن ویندوزت اگه 64 بیتی هست باید نسخه 64 بیتی نت فریم ورک رو دانلود کنی.

روی ویندوز 8.1 نت فریم ورک 4 نصب هست باید نسخه 3.5 رو دانلود و نصب کنی

وقتی دانلود کردی حتما حتما باید با run as administrator اجراش کن

این فایل رو روی سیستم داشته باش برای سری بعد که ویندوز عوض کردی مشکلی نداشته باشی

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی وین 8.1 میتونی از طریق سی دی ویندوز و به طور آفلاین نت فریمورک 3.5 رو نصب کنی.توی گوگل سرچ کنی آموزشش هست.

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان.آقا مهدی من تا حالا چند بار سعی کردم نصب کنم ولی نشده فکر کنم به خاطر اینکه از مسیری که شما فرمودید نرفتم حقیقتش من کاربر مبتدی هستم لطف می کنید بگید این مسیر run as administrator  رو از کجا باید برم ممنون از لطفتون

لینک به دیدگاه

درود ، این لینک آموزش نصب آفلاین دات نت بوسیله دی وی دی ویندوز :

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh506443(v=vs.110).aspx

لینک دوم:

http://www.askvg.com/how-to-install-microsoft-net-framework-3-5-offline-in-windows-8-without-internet-connection/

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه NET 3.5 رو کم داره به این صورت اقدام کنید

CMD رو به صورت Run As Administator اجرا کنید

سپس دستور زیر رو وارد کنید و به جای حرف E حرف درایوی که دیسک ویندوز رو توش گذاشتید جایگزین کنید

Dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:E:\sources\sxs /LimitAccess

و سپس دکمه Enter رو بزنید و بزاریز 100٪ بشه

لینک به دیدگاه

ممنون دوستان .لطف کردید.سعی میکنم انجام بدم.یک سوال دیگه هم داشتم :redface: چطور میتونم بلوتوث لپ تاپم رو فعال کنم.مدلش اینه:

ASUS X552C

ویرایش شده توسط azam26
لینک به دیدگاه

ممنون دوستان .لطف کردید.سعی میکنم انجام بدم.یک سوال دیگه هم داشتم :redface: چطور میتونم بلوتوث لپ تاپم رو فعال کنم.مدلش اینه:

ASUS X552C

کسی چیزی نمی دونه؟ نیازی به سی دی ویندوز هست؟

نه به ویندوز نیاز نداری . به DVD درایور های لپ تاپ نیاز داری و اگه گم کردی باید از سایت رسمیش درایورشو دانلود کنی.

لینک مدل لپ تاپ شما

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X552CL/HelpDesk_Download/

در لینک فوق تو بخش Driver & Tools ویندوز مورد نظرتو انتخاب کن بعد درایور مورد نظرتو که BlueTooth هست . میبینی برای لپ تاپ شما سه تا درایور مختلف گذاشته حالا نمیدونم کدومشون بهتر باشه . ولی اگه DVD لپ تاپت مونده باشه تو اون بهترینش موجوده .

موفق باشی

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام ببخشید مشکلی برام پیش اومد دیر جوابتون رو میخونم دی وی دی لپ تاپ رو دارم از داخلش تو سافت ویر بلوتوث رو نصب کردم از کجا بدونم روشنه و کار میکنه یا اصلا نصب شده؟ مرسی

لینک به دیدگاه

اول از همه اگه چراغ مخصوص وایرلس و بلوتوث داشته باشه.

دوم دکمه Fn+F2یا F1 برای روشن کردنش

سوم روشن کردنش از طریق بایوس

وقتی هم روشن باشه آیکون بلوتوث کنار ساعت نمایش داده میشه که کلیک راست روش میکنین و بعد از اون وارد تنظیمات میشن و تیک گزینه نمایش برای همه رو میزنید تا دستگاه شما توسط وسایل دیگه قابل شناسایی بشه .

لینک به دیدگاه

وقتی روی یک فایل کلیک میکنم و سند تو رو میزنم یکی از گزینه هاش بلوتوث هست پس یعنی نصبه؟

چراغ وایرلس نداره.با دکمه های ترکیبی هم روشن نشد .

چه جوری باید روشن کنم بلوتوث نصب شده؟

لینک به دیدگاه

وقتی روی یک فایل کلیک میکنم و سند تو رو میزنم یکی از گزینه هاش بلوتوث هست پس یعنی نصبه؟

چراغ وایرلس نداره.با دکمه های ترکیبی هم روشن نشد .

چه جوری باید روشن کنم بلوتوث نصب شده؟

اینکه توی کلیک راست هست یکی از نشونه هاشه که برای اطمینان از صحت کارکردش باید تا تهش بری و یک فایل بفرستی.

آیکونش کنار ساعت نیست ؟ اگه هست تنظیمی که گفتم رو انجام بدین و با یک دستگاه اقدام به ارسال فایل کنین تا ببینین درست کار میکنه یا نه !

لینک به دیدگاه

ممنون ویل .نه آیکونش کنار ساعت نیست وقتی هم روی یک تصویری کلیک میکنم و میخوام سند کنم یک کادر باز میشه و میگه قادر به ارسال نمیباشید .چراغ وایرلس هم نداره باکلیدهای ترکیبی هم روشن نشد از طریق بایوس چطور میتونم روشنش کنم؟

نصب هست؟

ممنون

لینک به دیدگاه

خواهش

بعد از روشن کردن لپ تاپ دکمه F2 رو بزنید تا داخل بایوس بشین و بعد دنبال گزینه مربوطه بگردین و اگر پیداش کردین فعالش کنین Enable و بعد تنظیمات رو ذخیره و ریست کنین.(در همه لپ تاپ ها این گزینه نیست و بعضی هاشون همراه وایرلس کار میکنن که برای فعال کردنش تو ویندوز از دکمه های Fn+F2 استفاده میشه)

بعدش باید برین به Device Manager و ببینین که آیا چیز نشناخته ای هم در لیست وجود داره یا نه . اگر بود  یعنی نصب نیست البته اگر همه ی قطعه هارو نصب کرده باشی و فقط بلوتوث مونده باشه ، یعنی امکان داره قطعات دیگه ای هم تو لیست باشه که نصب نکرده باشین.

لینک به دیدگاه

سلام.تو دیوازمنیجر اگه چیزی نصب نباشه با علامت تعجب نشان داده میشه؟

چیزی نبود ولی اسم بلوتوث هم اونجا نبود

لینک به دیدگاه

خب با این تفاسیر و اینکه میفرمائید چیز نشناخته ای نبود در Device Manager ممکنه درایور اشتباهی نصب کرده باشی.

اگه از ویندوز 8.1 استفاده میکنی اول بایوس لپتاپ رو به آخرین ورژن آپدیت کن بعد ویندوز آپدیت کن و بعد درایور بلوتوث رو از سایت دانلود و نصب کن.

گزینه ای توی bios setup پیدا نکردی ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...