رفتن به مطلب

انتخاب یکی از این دو سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من حدود 1,300 میخوام خرج مادربرد و سی پی یو کنم بین این دو تا گیر کردم راهنمایی کنید ممنون میشم

----------------------------------------------------------------------

سیستم اول

Cpu Intel Core i5-4670K Haswell

740,000
--------------------------------------------------------
ASRoCK Z97 Pro4 LGA1150 Mainboard

470,000

**************************************************************************************************

سیستم دوم

Cpu Intel Core i7-4770K Haswell

1,050,000
--------------------------------------------------------
MSI B85M-P32 LGA1150 B85 Mainboard

245,000
**************************************************************************************************

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باندل اول یک i5 سری k هست که با مین z میتونین اورکلاکش کنین و بازدهی بهتری بگیرین.

ولی باندل دوم یک i7 سری k هست که با مین b85 نمیتونین اورش کنین و عملا خرید سری k بی فایده میشه.

به شخصه باندل دوم رو با cpu 4770 یا 4790 پیشنهاد میکنم. البته اگه بیشتر هزینه کنین مطمئنا مین سری z با cpu i7 سری k بهتر خواهد بود. ولی در کل باندل دومی با cpu 4790 از همشون کارایی بهتری خواهد داشت

لینک به دیدگاه

بستگی داره برای چه چیزی قصد انتخاب بین این دو سیستم رو داشته باشید، اگر برای گیم هست، همون اولی خوبه، ولی اگربرای کارهایی مثل رندر یا خروجی گرفتن از نرم افزار هایی با حجم پردازش بالا، خب بمراتب دومی بهتره.

لینک به دیدگاه

من این سیستم رو فقط واسه گیم میخوام اختلاف 4670k با 4770k خیلی زیاده ؟! میتونم دومی رو انتخاب کنم بعدا که پول گیرم امد مادربردم رو عوض کنم واسه اور ...

لینک به دیدگاه

گرافیک سیستمتون چیه؟

گرافیک تهیه کردید؟

بودجتون محدودیت داره؟ نداره؟

پاسخ بدید تا بهتر راهنمایی بشید، ولی بنظر بنده گرافیک بالاتر با سیستم اول شما بهتر هست. چون با همون هم میتونید over کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یه نکته ای رو عرض کنم شاید تا امسال i5 و i7 تو گیم فرق چندانی نمیکردن ولی دقت کنیم بازیها به سمت استفاده از تعداد بالای هسته های cpu میرن و آینده نگری میگه i7 منطقی تر شده انتخابش برای گیم

لینک به دیدگاه

سی پی یو i5 و i7 سوکت 1150 جفتشون 4 هسته دارن نمیدونم واقعا اینقدر اختلاف دارن متاسفانه بودجم به 1,300 محدود میشه  :(  به نظرتون با توجه به راهنمایی fireinpole طرف AMD نرم اصلا :-?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سی پی یو i5 و i7 جفتشون 4 هسته دارن نمیدونم واقعا اینقدر اختلاف دارن متاسفانه بودجم به 1,300 محدود میشه :( به نظرتون با توجه به راهنمایی fireinpole طرف AMD نرم اصلا :-?

دوست عزیز i5 دارای 4 هسته و ۴ ترید هست ولی i7 دارای ۴ هسته و ۸ ترید. بازیها هم رفته رفته ۴ ترید براشون داره کم میشه.

8350 هم خوبه از amd ولی به هیچ عنوان عالی نیست و در حد i7 نیست.

یه مین b85 و i7 4770 بهترین بازدهی رو خواهد داشت. مین z97 هم که انتخاب کنین با این cpu همین فریم رو در گیم خواهین گرفت. اورکلاک هم برای شما توصیه نمیشه چون یک هزینه اضافی برای کولر و پاور بهتر باید انجام بدین

لینک به دیدگاه

بله تفاوتشون رو متوجه شدم :clapping: اختلاف قیمت 4770 با 4770K زیاد نیست ...اگر روزی هم بخوام بفروشم به نظرم مشتری بیشتری خواهد داشت پس فکر کنم سیستم دوم بهتره باشه  :x

لینک به دیدگاه

شما بعدا می تونی مادربرد رو بفروشی دویستومن بزاری روش یک سری 9 بخری ولی اگر بخواهی بعدا پردازنده i7 بخری تقریبا دو برابر هزینه ای که برای عوض کردن مادربرد می کنی باید برای عوض کردن پردازنده بکنی!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیپیو i5 4 هسته و 4 تیرد داره ولی i7  4 هسته و 8 تیرد یعنی میتونه 8 دستور یا رشته پردازشی رو هم زمان انجام بده 

بخام ساده بگم 

مثلا در موقع کانورت فیلم هر تیرد 1 فیلم رو شروع به کانورت میکنه و این یعنی ما 8 عدد فیلم رو هم زمان زدیم واسه کانورت در صورتی که i5  دیگه این قابلت رو نداره 

امیدوارم منظور رو رسونده بام 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...