رفتن به مطلب

پیشنهاد یک میز کامپیوتر حرفه ای

aliebrahimi04
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

خیلی وقته که بدنبال یک میز کامپیوتر حرفه ای و شیک میگردم که هم از لحاظ ارگنومیک و هم زیبایی خوب باشه.

سایت های ایرانی رو گشتم ولی چیز جالبی پیدا نکردم و تصمیم گرفتم که طرح رو بکشم بعد ببرم پیش کابینت سازی ها برام پیادش کنن.

درخواست من از دوستان اینه که اگه احیانا در منزل و یا محل کارشون از میزی استفاده میکنند که هم فضای مناسبی داره و هم زیبایی داره عکس بگیرن تا هم من و دوستان دیگه بتونیم استفاده کنیم.اگر هم در اینترنت مدل زیبایی بود ممنون میشم اینجا قرار بدید.

پیشاپیش از حسن توجه شما متشکرم

لینک به دیدگاه

برای شروع چندتا مدل که از اینترنت سرچ کردم رو براتون میزارم که با توجه به شکل قرارگیری کامپیوتر و مدل اتاق و سلیقه میتونه تغییر کنه

ja22xexf8ex7hiistrn6.jpg59scygxuctbxierybu02.jpgjigfss0t9h1tv30rj94p.jpg5g5kp067xtauy255ytl1.jpg

لینک به دیدگاه

سلام ...خیلی ایده ی جالبی هست ...منم عکس میز خودمو میزارم شاید برای ساخت یک میز شیک برای شما ایده بشه .

jigr0edl8rkx5wa22dvn_thumb.jpg

m77sjqr2og8t87ddzom0_thumb.jpg

ivrismwtsb6lbr2c30cq_thumb.jpg

r2vn99qzqu6elpun96t8_thumb.jpg

xt0l5lbz2fvklzc7rznb_thumb.jpg

ویرایش شده توسط omid.gh
لینک به دیدگاه

سلام ...خیلی ایده ی جالبی هست ...منم عکس میز خودمو میزارم شاید برای ساخت یک میز شیک برای شما ایده بشه .

بسیار عالی دوست عزیز

میز رو آماده خریدین و یا دادین درست کردن؟

یک سوال دیگه این که از مانیتورتون راضی هستین؟کیفیت خوبی داره؟

لینک به دیدگاه

میز رو طرحشو دادم به کابینت ساز mdf و اونم برام ساختش ... مانیتور خوبیه ...برای گیم خوبه و فقط چون ips نیست نمیشه مثلا زیر مانیتور نشست و فیلم دید چون اینطوری فیلم رو یکم سیاه نشون میده . ولی از سه طرف دیگه مشکلی نداره ...در کل من راضیم ازش .

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام

در اینجا میتوانید انواع متنوعی از میزهای کامپیوتر را با قیمت مشاهده فرمایید .

ویرایش شده توسط mrezaee
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...