رفتن به مطلب

لطفا راهنمائی کنید در مورد نوع cpu و خرید سیستم جدید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اگر لطف کنید و به این چند سوال راهنمائی کنید ممنون میشوم

1 لطفا بفرمائید چه فرقی بین این cpu ها است و کدام جدیدتر و بهتر است مثلا  haswell و یا  ivy bridge-e و یا  sandy bridge خوب حالا بهترین اینها کدام مدل است ؟

2 خوب جدید ترین نوع سوکت کدام مدل است که به بیشتر مادربوردها هم بخورد ؟

3 سوال بعد اینکه اگر حالا cpu i5 خریداری کنم و با مادربورد که i5 را ساپورت کند اگر بعدا خواستم cpu i7 خریداری کنم آیا این مادربوردی که مال i5 بود میتواند این cpu i7 جدید را هم ساپورت کند ؟ اگر امکان پذیر است میشود مدلهائی را معرفی کنید که این امکان را داشته باشند که هم i5 و هم i7 را ساپورت کند و ارزان باشند ؟

4 سوال دیگر اینکه چون فعلا زیاد نمیتونم هزینه کنم برای سیستم جدید هر چند که بیشتر برای ادیت کردن و گرافیک میخواهم اما زیاد نمیتونم فعلا هزینه کنم بهمین دلیل  اگر cpu i5 و یک مادربورد جدید خریدارذی کنم میتونم از بعضی از قعطعات قدیمی کامپیوتر قبلی استفاده کنم که در زیر مشخصاتشان را گذاشتم ؟

مثلا رم 2 گیگ 1600

و کارت گرافیک GeForce 

و پاور green 420 a

ممنون میشوم کامل و ساده راهنمائی کنید

خداحافظ

ویرایش شده توسط gooduser
لینک به دیدگاه

1 ) سري E-* ميره رو سوكت 2011 البت با چيپ هاي مختلف كه اونهارو متمايز ميكنه! كاملا high end و گرون اند و در حوزه استفحاظي ما قرار ندارند

هاسول نسل چهارم با سوكت 1150هستش و سندي نسل دوم 1155 !!

با اين حساب بهترين انتخاب براي ما سوكت 1150 و هاسول هست

2) سوال گنگه!

3) ربطي به i5 و i7 نداره!! سوكت مدنظره ! مثلا هاسول شامل celeron/pentiuum/i3/i5/i7 هاي سوكت 1150 هست و هرمادربرد با اين سوكت از آن پشتيباني خواهد كرد!!

توجه مادربردي كه هاسول رو پشتيباني ميكنه سندي رو نميكنه چون سوكتشون فرق داره!!

4) گرافيك رو رد كن ! گرافيك آنبرد. هاسول از اين گرافيك ات قوي تره ! پاور كافيه فعلا تا بخواي گرافيك قوي بگيري!

رم بهتره 1600 باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...