رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد خرید razer sabertooth

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام قصد خرید این گیم پد رو دارم، تا چند روز پیش گیم پدم دوال شوک ۴ بود و بخاطر کیفیت پایین این دسته بعضی کلیدهاش خراب شده و از اونجایی که من میخوام این گیم پد جدید رو به پی سی وصل کنم و هدفم فقط بازیه pes می باشد از کسانی که تجربه دارند این گیم پد مناسبی برای شرایط من هست؟ (تاحالا با دسته ایکس باکس بازی نکردم)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با دسته Xbox One بازی کن این دسته تازه درایورش برای ویندوز اومده وبسیار خوش دست هستش وبا اکثر بازی ها سازگار هست

لینک زیر بببین

http://www.digikala.com/Product/DKP-26482/Xbox-One-Wireless-Controller/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A7%D9%8A%DA%A9%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%8A-%D8%B3%D9%8A%D9%85/keyword-xbox-one

ویرایش شده توسط alireza_6345
لینک به دیدگاه

البته به نظر بنده دسته x360 برای فوتبال راحتتر از x one هست .

البته فقط در فوتبال .

برای بازی های دیگه بی شک بهترین دسته xbox one می باشد .

لینک به دیدگاه

من شنیدم دسته دوال شوک ۴ بهتره از دسته ایکس باکس وان در حالی که که دوال شوک ۴ شیش ماه بیشتر طاقت نیاورد خراب شد واسه همین کیفیت رایزر سابرتوس بهتر از همه نیست؟ گیم پدی بهتر از مدل رایزر هست؟

لینک به دیدگاه

کسی تجربه استفاده از رایزر سابرتوس رو نداره؟ برای بازی pes خوبه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه زمان قیمت sabertooth حدود 350 بود ارزش خرید کردن نداشت. الان که با دسته one فقط 35 تومن اختلاف قیمت داره 100% بهتره که sabertooth بخرید. مگر اینکه قیمت گیمپد اکس وان کاهش پیدا کنه

post-11166-0-46882400-1406369725_thumb.jpg

امکانات بیشتر. دو تا استیک سبز رنگ داره که روی آنالوگ ها نصب میشه و مانع لیز خوردن انگشت میشه. دکمه های abxy مجهز به LED هستند. در عکس بالا هم مشخص کردم. اون 6 دکمه قابل برنامه ریزی هستند از طریق برنامه سیناپس ریزر.

البته من خودم sabertooth نخریدم منتظرم گیم پدهای جدید Razer وارد بازار بشن.

لینک به دیدگاه

یه زمان قیمت sabertooth حدود 350 بود ارزش خرید کردن نداشت. الان که با دسته one فقط 35 تومن اختلاف قیمت داره 100% بهتره که sabertooth بخرید. مگر اینکه قیمت گیمپد اکس وان کاهش پیدا کنه

attachicon.gifrazer_sabertooth_05_090235459365.jpg

امکانات بیشتر. دو تا استیک سبز رنگ داره که روی آنالوگ ها نصب میشه و مانع لیز خوردن انگشت میشه. دکمه های abxy مجهز به LED هستند. در عکس بالا هم مشخص کردم. اون 6 دکمه قابل برنامه ریزی هستند از طریق برنامه سیناپس ریزر.

البته من خودم sabertooth نخریدم منتظرم گیم پدهای جدید Razer وارد بازار بشن.

گیم پدهای جدید کی وارد بازار میشن خبر دارین؟
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فعلاً فقط Atrox برای اکس باکس وان معرفی شده. که ظاهر بهتر و شیک تری نسبت به Atrox که برای 360 تولید شده بود داره. دکمه ها هم نرم تر شدن. احتمالاً چند ماهی طول میکشه تا نسل جدید سبرتوث عرضه و وارد بازار داخلی بشه.

اگر تا یک ماه آینده قصد خرید دارید همین sabertooth بهترین گزینه هست در حال حاضر. اگر مثل من عجله ندارید بهتره صبر کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...