رفتن به مطلب

کارت گرافیک برای انیمیشن سه بعدی

pclord
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

این کارت گرافیک XFX 5850بدرد انیمیشن سازی به خصوص Particle در مکس و مایا میخوره یا نه،من در حد متوسط با این نرم افزارها کار میکنم و دارم به سمت حرفه ای شدن پیش میرم و بیشتر برای یاد گیری میخوام،حد اقل 2 تا 3 سال مشکلی نداشته باشم،بعد فکر کنم دیگه باید به فکر Workstation باشم،البته اگه زورمون برسه که نمیرسه.

اگه پیشنهاد دیگه ای در حد400 تا 450 دارین بگین

مچکرم

لینک به دیدگاه

سلام

این کارت گرافیک xfx 5850بدرد انیمیشن سازی به خصوص particle در مکس و مایا میخوره یا نه،من در حد متوسط .

مچکرم

شمام معلومه تازه سیستم بستین !!آخه این روزا تازه کارادنبال مکس ومایا میرن ؟

لینک به دیدگاه

شمام معلومه تازه سیستم بستین !!آخه این روزا تازه کارادنبال مکس ومایا میرن ؟

چه ربطی به سوال من داشت؟ :D

در ضمن من هنوز سیستم نبستم

لینک به دیدگاه

با سلام..

پیشنهاد میشه با توجه بودجه ای که مشخص کردید 5870 رو بردارید. کارت های سری 58xx از D3D11 و OpenGL 3.2 پشتیبانی میکنند که فکر کنم برای کارهای غیر حرفه ای 3D جوابگو باشه. به لحاظ توان پردازشی و Pixel Fillrate هم اصلا ضعیف نیستند. البته همانطور که خودتون هم ذکر کردید واسه کارهای حرفه ای باید به سمت کارت های کلاس ورک استیشن برید که انواع Tesla از انویدیا و FireGL از ATI رو شامل میشه که قیمت های بالایی دارند.

در کل بعید میدونم که از استفاده از 5850 یا 5870 برای کارهای 3D در سطحی که می فرمایید نا امید بشید. البته لازم به ذکر است که بنده 3D کار به اون معنا نیستم و از روی تجربه و اشنایی محدودی که دارم، صحبت میکنم.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

از دوست عزیز vscoder تشکر میکنم.

اگه با یکم هزینه بیشتر XFX 5970 رو بگیرم ارزشش رو داره؟

قیمت XFX 5970 الان تو ایران چنده،و اصلا این روزا گیر میاد؟

لینک به دیدگاه

با سلام..

دوست عزیز مدل 5970 در حقیقت یک بورد (PCB) هست که 2 تا 5870 روش نصب هست که توسط یک لاین CrossfireX بهم مرتبط شده اند. توان پردازشی فوق العاده ای داره اما قیمتش بالاست و به لحاظ دلاری هم (5870 حدود 400 دلار هست) 200 دلار از 5870 گرونتره. با این حساب خودتون میتونید حدس بزنید که قیمتش در ایران چقدر خواهد بود. منهای مساله قیمت، ممکن است مشکلات نرم افزاری نیز پیش بیاد از جمله عدم همخوانی نرم افزار 3D شما با استفاده از بیش از یک پردانده گرافیکی. در کل همون 5870 (و حتی 5850) با توجه به قیمتشون گزینه های مناسبتری هستند.

موفق و موید باشید.

ویرایش شده توسط vscoder
لینک به دیدگاه

با سلام

شما که دارید با همچین نرم افزار هایی کار میکنید حتما باید بدونید که سنگین ترین پردازشی که این نرم افزار ها انجام میدن Rendering هست و Rendering هم تا جایی که من اطلاع دارم بیشترش بوسیله CPU انجام میشه و به نظر من شما روی CPU بیشتر هزینه کنید تا گرافیک. ضمنا" تو انتخاب CPU یکی از معیار های مهم رو تعداد هسته قرار بدید

در گرافیک هم سعی کنید گرافیک هایی که آخرین امکانات مثل Pixel Shader یا Direct X رو پشتیبانی میکنند رو انتخاب کنید. فکر نکنم نیازی به کارت های دو هسته ای و یا Cross Fire یا SLI کردن باشه. کارت گرافیک قدرتمند در Rendering های Real Time مثل بازی ها خیلی تاثیر داره

لینک به دیدگاه

دوستان به خاطر راهنمایی هاشون مچکرم

شما که دارید با همچین نرم افزار هایی کار میکنید حتما باید بدونید که سنگین ترین پردازشی که این نرم افزار ها انجام میدن Rendering هست و Rendering هم تا جایی که من اطلاع دارم بیشترش بوسیله CPU انجام میشه و به نظر من شما روی CPU بیشتر هزینه کنید تا گرافیک. ضمنا" تو انتخاب CPU یکی از معیار های مهم رو تعداد هسته قرار بدید

در گرافیک هم سعی کنید گرافیک هایی که آخرین امکانات مثل Pixel Shader یا Direct X رو پشتیبانی میکنند رو انتخاب کنید. فکر نکنم نیازی به کارت های دو هسته ای و یا Cross Fire یا SLI کردن باشه. کارت گرافیک قدرتمند در Rendering های Real Time مثل بازی ها خیلی تاثیر داره

cpu رو میخوام i7 920 بگیرم،کارت گرافیک رو هم بیشتر برای کار در ویوپورت برنامه های سه بعدی میخوام.

لینک به دیدگاه

(در پست قبل منظورم آخرین نسخه ی dx و pixel shader بود)

در رندرینگ i7 ها از بهترین ها هستن و شکی نیست

اما در رابطه با ویو پورت ها, درسته, در ویو پورت ها رندرینگ real time هست اما حتما میدونید که در نتیجه پایانی تاثیری نداره و لازم نیست زیاد نگران باشید, اما اگر می خواهید هنگام کار راحت باشید و بودجه ی خوبی هم دارید سریه 5000 کارت های ATI از بهترین ها هستن, چون علاوه بر قدرت بسیار بالا, DX 11 رو هم پشتیبانی میکنند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...