رفتن به مطلب

بازی contra رو کسی تونست تموم کنه ؟ (تجدید خاطرات + دانلود )

اشتراک گذاری

39 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما چیکار کردی بازی رو ؟

• بازی کردم ، برای تموم کردنش تلاشی نکردم
      7
    • بازی کردم ، تلاشمو کردم ولی نتونستم تمومش کنم
      6
    • بازی کردم ، تونستم تمومش کنم
      18
    • اصلا بازی نکردم
      8

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان ،

تغریبا تمام افرادی که گیم میزدند این بازی رو تجربه کردند یادش بخیر چه ساعت هایی رو برای تموم کردنش گذاشتیم ، آیا کسی هم موفق شد ؟

یادمه این بازی کلا سیو و .. نداشت با اولین برخورد مرحوم میشدی ، کلا دو تا جون داشتی :D  ، بعد از اون گیم اور میشدی و بازی از ابتدای همون مرحله شروع میشد ، بعد از سه بار گیم اور شدن هم دیگه بازی از همون مرحله شروع نمیشد :crying:

بازی بسیار سختی بودش یادمه من کلی بازی کرده بودم و تازه میتونستم چهار پنج مرحله پیش روی کنم اونقدر بازی کرده بودم که مرحله اول دوم اینا رو چشم بسته میرفتم و حتی اگه یدونه تیر میخوردم دستگاه رو ریست میکردم (بازی ریست نداشت) تا با جون کامل چند تا مرحله اول رو برم .

امروز رفتم سرغش تا تمومش کنم وقتی روی املاتور توی PC اجراش کردم حس نوستالژی تمام اتاق رو فرا گرفت :x  ، الان فهمیدم که توی طفولیت خیلی گیمر حرفه ای بودم که تا همونجا هم پیشروی کرده بودم ، الان حتی دوتا مرحله هم نتونستم برم :D

البته املاتور سگا گزینه سیو هم هست که هرجا باشی سیو میکنه و میتونی یدونه تیر خوردی باز لود کنی ولی من استفاده نکردم تا با همون حس و حال قدیم پیش برم :cool:

این املاتور سگا هستش : J.Nes.Emulator.zip

این هم خود بازی : Contra 1.zip

ورژن های دیگه :

Contra 2.zip

ContraForce.zip

توی املاتور از منوی options -> video میتونید رزولیشت رو بیشتر کنید . البته رزولیشن باز همون 256 در 224 میمونه فقط اندازش بزرگتر میشه :D

از گزینه options -> input هم میتونید گیم پدتون رو تنظیم کنید که با کیبورد اصلا نمیشه بازی کرد :wacko:

konami-contra.jpg

contra2.jpg

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

وای عزیز یادش بخیر.عجب بازی بود.اون حروف انگلیسی ها که میگرفتی تیرات قوی میشد.حرف F تیر اتشین بود ولی من S رو دوس داشتم تعداد زیاد ودورانی.من مرحله زیاد ازش رفتم ولی یادم نمیاد تمومش کردم یانه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من یاد خاطراتم انداختی

درست یادم نیست فکر کنم دوتا Contra داشتیم

لینک به دیدگاه

اره.درسته.اون یکی قشنگتر بود.4تا سرباز واسه انتخاب داشتی بعد تو بازی چمدون طلایی میگرفتی به یه حدی که میرسید رمزش فعال میشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نکته جالب حجم بازی های اون موقع هستش مثلا همین بازی کل حجمش 129 کیلوبایت هستش تازه نسخه امولاتوری اون به احتمال زیاد نسخه هایی که روی چیپ قرار میگرفته حجمش خیلی کمتر از این هم بوده :-?  .

واقعا با محدودیت های سخت افزاری و نرم افزاری اون زمان ساخت همچین بازی هایی شاهکار بوده و اصلا قابل به مقایسه نیست با الان .

مشخصات سخت افزاری کنسول سگا مگا درایو :

jsstzqv59lbkouikjnv7.png

hwjsxmonmnofeedtujrr.jpg

خیلی Contra داشتیم اون معروف تره رو گزاشتم .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره.درسته.اون یکی قشنگتر بود.4تا سرباز واسه انتخاب داشتی بعد تو بازی چمدون طلایی میگرفتی به یه حدی که میرسید رمزش فعال میشد

حمید جان ،

فکر میکنم شما ContraForce رو میگید ، به پست اول اضافه کردم میتونید دانلود کنید ^_^

لینک به دیدگاه

حمید جان ،

فکر میکنم شما ContraForce رو میگید ، به پست اول اضافه کردم میتونید دانلود کنید ^_^

بله عزیز خودشه.خیلی این بازیو دوس داشتم.لایکام تموم شده حیف :x :x :x

لینک به دیدگاه

تصاویر مربوط به Contra تو کنسول Sega

post-15536-0-60689400-1406298018_thumb.png

post-15536-0-05381900-1406298030_thumb.png

post-15536-0-31544900-1406298041_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

حمید جان ،

بله عزیز خودشه.خیلی این بازیو دوس داشتم.لایکام تموم شده حیف :x :x :x

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تموم که میکردم هیچی. سعی میکردم بعد تموم کردن دوباره که از اول شروع میشه تمومش کنم.

اون کنترایی که شما عکسش رو انداختی

مرحله اول تو جنگل بود که آخرش یه ساختمون بود که پایینش توپ مینداخت بالاش یه دونه از این تک تیرانداز قرمزا بود

مرحله دوم اتاق اتاق بود که مرحله آخرش هم باز اتاق بود

مرحله سومش اسمش waterfall بود که میپرید میرفت بالا کنترا چمن چمن وسط آبشار بود آخرش هم یه کله ای بود دو تا دستم داشت آتیش ماتیش مینداخت

مرحله چهارم بازم اتاق اتاق بود که قسمت آخرش هم بازم اتاق بود

مرحله پنجم یخبندون بود.

مرحله ششم یه کارخونه بود از دیواراش برق در میومد ووویییزززز ووویییززز میخوردی به برقا الفاتحه

مرحله هفتم یه کارخونه بود بازم که یه سری چنگک از سقف میومدن پایین یه واگن هایی هم بود که روی ریل حرکت میکرد

مرحله هشتم و آخر یه جای جادویی مانند بود که آخرش یه موجود گنده که چهار تا قلب داشت رو باید نابود میکردی

آخرش هم یه دمو نشون میداد یه هلی کوپتر از جزیره میاد بیرون جزیره هم منفجر میشه و بعدش هم که تیتراژ پایانی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من تموم که میکردم هیچی. سعی میکردم بعد تموم کردن دوباره که از اول شروع میشه تمومش کنم.

مرحله اول تو جنگل بود که آخرش یه ساختمون بود که پایینش توپ مینداخت بالاش یه دونه از این تک تیرانداز قرمزا بود

مرحله سومش اسمش waterfall بود که میپرید میرفت بالا کنترا چمن چمن وسط آبشار بود آخرش هم یه کله ای بود دو تا دستم داشت آتیش ماتیش مینداخت

مرحله پنجم یخبندون بود.

مرحله ششم یه کارخونه بود از دیواراش برق در میومد ووویییزززز ووویییززز میخوردی به برقا الفاتحه

مرحله هفتم یه کارخونه بود بازم که یه سری چنگک از سقف میومدن پایین یه واگن هایی هم بود که روی ریل حرکت میکرد

مرحله هشتم و آخر یه جای جادویی مانند بود که آخرش یه موجود گنده که چهار تا قلب داشت رو باید نابود میکردی

آخرش هم یه دمو نشون میداد یه هلی کوپتر از جزیره میاد بیرون جزیره هم منفجر میشه و بعدش هم که تیتراژ پایانی

عجب حرفه ای بودی ،

روی چه کنسولی تمومش کردی ؟ سیو که نداشت ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

مرحله پنجم یخبندون بود.

افرین افرین :clapping: :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

رو میکرو دوست من. آره سیو نداشت. یه صبح تا شب میشستم سه چهار دفعه پشت سر هم از یک تا هشت تموم میکردم. هر چند هزار امتیاز هم یه جون اضافه میداد . اول سه تا جون داشتی یه دونه خودت دو تا بالا. زیاد که میشدجونات مثلا ۷-۸ تا یه دونه که خودش بود ولی نهایت چهار تاش رو نشون میداد:)))))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

افرین افرین :clapping: :clapping:

مخلصیم آقا با گوشیم اومدم مثبت رو بزنم خورد به منفی. گزارش کردم درستش کنن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وووااای ببینین چی پیدا کردم نقشه کامل مرحله آخر رو http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_l8.png

اون آخرشه سمت راست راست

یه قلب بزرگ با چهار تا قلب کوچیک. اول اون ۴ تا رو باید میزدین بعدش اون بزرگرو. اگه اول بزرگرو میزدین هر چی مزدین هیچیش نمیشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_6.png

مرحله شش. غول آخرش رو تیر میزدی آبی بود قرمز میشد تند میشد حرکاتش تا میمرد در باز میشد نگاه به قد و قوارش نکنین بی عرضه بود میپرید یه چیزایی سر میداد سمتت بعد میومد سمتت از روش میپرید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_5.png

مرحله پنجم

آخرش اون موجود گنده رو باید میزدی کوچیکارو میزدی تا بی نهایت باید میزدی:)))))

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_4.png

مرحله چهارم اتاق اتاق و غول آخر نداشت یه اتاق بود دکورش فرق داشت و چنتا موجود و دستگاه رو باید میزدی تا تموم میشد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_3.png

آبشار مرحله سوم غول آخرش رو باید دستاش رو میزدی اول بعد خودش رو

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://faqs.neoseeker.com/Games/NES/contra_2.png

مرحله دو مثل ۴ بود با اتاقهای کمتر و البته سادهتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

داداش اینوفکر کنم 20تا30 باری موقع دوران که میکرو اومد فتح کردیم :)

ولی کانترا2چیزه دیگه ای بود

کسی نیست به قول بچه محلای قدیممون رامبو یا کانترا 1و2میکزو شرطی بزنه

این بازی یادمه دو نوع داشت یکیش30بازی میشد یعنی دودوکمهaوbرا میگرفتی وسلکت واستارت رامیزدی ولی اونکی میسوختی وتک تیر بهت میداد نمیشد 30بازی انجام بدی

سخترین بازی Ninja Gaiden 2,Ninja Gaiden 1.Ninja Gaiden 3,

پلیس مخفیCoke Head Junkie

چاقوزن Rush'n Attack

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...