رفتن به مطلب

بازی contra رو کسی تونست تموم کنه ؟ (تجدید خاطرات + دانلود )

اشتراک گذاری

39 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. شما چیکار کردی بازی رو ؟

• بازی کردم ، برای تموم کردنش تلاشی نکردم
      7
    • بازی کردم ، تلاشمو کردم ولی نتونستم تمومش کنم
      6
    • بازی کردم ، تونستم تمومش کنم
      18
    • اصلا بازی نکردم
      8

Recommended Posts

قارچ خور را یادمه تو مرحله3.1اخرش دوتا لاکپشت از پلها میومدن پایین یکی را گیر می اوردی روش اینقد میپری که بهت جایزه میداد تو هر چند پرش فکر کنم20تا20تا جایزه میداد یادمه اینقدر بدبختو میزدم که از بس جایزه میداد بازیام پوچ میشدند

ووقتی که از تونلا میومدی بیرون a.bرا باهم نگه میداشتی چند ثانیه ای اسکیت میرفتت یا از درخت میرفتی بالا وسط جهت دسته را میزدی غیب میشد یهو از روبرودر میومد و یک کارایی تو بازی میکردم عجیب :D

قارچ خور که گل سرسبد بازی های قدیمی بود.نظیر نداشت.وقتی کوچولو بودی میپریدی هوا سرت میخورد به دیوارها چیزیشون نمیشد.ولی وقتی بزرگ بودی دیوارا خراب میشدن.من یادمه بعضی جاها توی حالتای خاص میپریدی دیوارا رو خراب میکردی اون وسطا گیر میکردی بعد با پرش دوباره خراب میکردی میرفتی بالای دیوار :D  یادش بخیر

لینک به دیدگاه

قارچ خور که گل سرسبد بازی های قدیمی بود.نظیر نداشت.وقتی کوچولو بودی میپریدی هوا سرت میخورد به دیوارها چیزیشون نمیشد.ولی وقتی بزرگ بودی دیوارا خراب میشدن.من یادمه بعضی جاها توی حالتای خاص میپریدی دیوارا رو خراب میکردی اون وسطا گیر میکردی بعد با پرش دوباره خراب میکردی میرفتی بالای دیوار :D  یادش بخیر

تازه ما عمدا میرفتیم وسط دیوارای بزرگ وسری پرش کوهتاه را نگه میداشتیم از تو دیوار رد میشد

یادم اون زمان مرحله1.1خودموکشتم نتونستم ضدضربه پرچم را بگیرم ولی با تلاش زیاد تا موقعی که ضد ضربه بودم سریع خودمو به برچم رسوندم وپرچم را گرفتم چه حالی میداد :D

لینک به دیدگاه

تازه ما عمدا میرفتیم وسط دیوارای بزرگ وسری پرش کوهتاه را نگه میداشتیم از تو دیوار رد میشد

یادم اون زمان مرحله1.1خودموکشتم نتونستم ضدضربه پرچم را بگیرم ولی با تلاش زیاد تا موقعی که ضد ضربه بودم سریع خودمو به برچم رسوندم وپرچم را گرفتم چه حالی میداد :D

:D

حتما 7تا بمب هم واست ترکوندن بالای برج

وسط دیوار بزرگا سکه مخفی و قارچ مخفی گذاشته بودن نامردا. یا بعضی جاها توی هوا.باید میپریدی جای خاص تا باز بشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...