رفتن به مطلب

حل مشکل بدسکتور هارد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من هاردم بعد از چهار سال صدا میداد که برنامه Hard Disk Sentiel رو نصب کردم و گفت سلامت هاردم 5 درصده و بدسکتور زیادی هم داره!

اطلاعات مهمم توی اکسترناله ولی میخوام تا جایی که میشه هارد الانم بهبود پیدا کنه و نخوام که فرمتش کنم یا بدم تعمیرگاه زیر PC3000

یه نرم افزار قوی که اگه هارد خودتون مشکل پیدا کنه ازش استفاده میکنید رو بگید لطفا و در درجه دوم هم یه راهی به همراه فرمت شدن هارد بگید که اگه راه اول نشد بعد برم سراغ فرمت!

ممنون

لینک به دیدگاه

منم HDD Regenerator رو استفاده کردم، سرعتش کمه تقریبا ولی تقریبا تمام بدسکتورها رو درست میکنه(نه که درست کنه، Reallocate میکنه) ولی بعد از فرمت هارد یا پارتیشن بندی، دوباره کلی بدسکتور میاد.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

بد سکتور مشکل فیزیکی در سطح هارد هست

جایی غیر قابل اطمینان برای نوشتن اطلاعات سعی در رفع اون نکنید چون ممکنه اطلاعات که اونجا نوشته میشه رو از دست بدین

حتی سعی کنید اطرف اون ناحیه هم  اطلاعات ننویسید

برای این مشکل من معمولا اینکارو میکنم یه پارتیشن میسازم تا قبل از بد سکتور  با قدری فاصله 

پارتیشن بعدی رو قدری بعد از بد سکتور شروع میکنم

لینک به دیدگاه

ببینید دوستان   من  HDD Regeneratorو...  هارد تعمیر نمیکنه  بلکه  شرایط  هارد از  اینی  که هست   بد تر میکنه   !!!!!!

دستگاه های که هارد تعمیر میکنن  هیچ وقت    freeنمیشن  و  کسی  هم که  ادای  تعمیر کاری  داره  حداقل باید 1000تا  بیشتر   هارد  تعمیر کرده  باشه  و از  این هزار تا 50تاشو خراب کرده باشه  بخاطر کم تجربیش!!!!!!!

ما  کلا  دو جور  بدسکتور  داری   بدسکتور   نرم افزاری یا بد سکتور  سخت  افزاری  یا به  قول  دوستمون  فیزیکی!!!!!!!!!!!!

هر دو تاش   قابل  ولی   با دستگاه های  قدرتمند!!مثلا:

(pc3000 udma :40milion toman)

(atola=30 milion toman)

دستگاه های   بالا برای  ریکاوری  بهترن برای  تعمیر :

(SHR=10miliom toman)

انتظار   نداشته باشید  با  دستگاه های  ارزون بتونیین  هارد  تعمیر  کنید!!!!!!!!!

بی  خودی  خودتون  تو خسته نکنید تو این انجمن تو  اون  انجمن!!!!!!!!

شاید فک کنید  بتونید هارد  تعمیر  کنید ولی  یه  روزی  اگه  وارد کار  هارد شدین  میفهمین  چی  میگم!!!!!!!

همیشه  یه جای ارزون هست.

بدرود

ویرایش شده توسط armanfx
لینک به دیدگاه

با صحبتهای دوستمون armanfx کاملاً موافقم بنده pc3000 دارم خیلی از مواقع نمی تونم یکسری از هاردها رو تعمیر اساسی کنم. چه برسه به اینکه هیچ تجهیزاتی هم نداشته باشی

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام من یک هارد لبتاب دارم که بدسکتور داره .. جداش کردم و یک هارد جدید جاش تو لبتاب گذاشتم و قبلی رو توی یک قاب گذاشتم که بشه هارد اکسترنال

ولی خوب بد سکتوری داره و نمیدونم میشه فایل نگه داره یا نه

خوب هارد من فقط یک بخشش بد سکتور داره میخوام بدونم ایا میشه اون بخش بدسکتور دارو جدا کرد و با فاصله یک پارتیشن جدا ساخت براش و یک پارتیشنم مال بخش سالم هارد باشه

به من برنامه HDD regenerator رو معرفی کردن ولی اطلاعاتی ازش ندارم .. اگه میشه منو راهنمایی کنید

کار این هارد فقط نگهداری و حمل فایله نه چیز دیگه ... خیلی ساده

لینک به دیدگاه

سلام

بله میشه

شما یه پارتیشن بساز که تا نزدیک بد سکتور بره  

پارتیشن بعدی رو با قدری فاصله بساز

لینک به دیدگاه

سلام

بله میشه

شما یه پارتیشن بساز که تا نزدیک بد سکتور بره  

پارتیشن بعدی رو با قدری فاصله بساز

خیلی ممنون میشه بگین این کارو باید چجوری و با چه برنامه ای انجام بدم ؟

لینک به دیدگاه

سلام  بله

مثلا Acronis Disk Director 

یا MiniTool Partition Wizard Professional

با این نرم افزارها میتونید سایز پارتیشن رو تغییر بدین بدون دست خوردن دیتا

شما ابتدا پارتیشن اول رو اونقدر کوچیک کنید که توش بد سکتور نباشه

سپس پارتیشن دوم رو مثلا با 200 مگ فاصله خالی بین پارتیشن ها ریسایز بکنید

این نرم افزارها رو میتونید توی پکهای نرم افزاری پیدا کنید

ویرایش شده توسط A_M_D
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...