رفتن به مطلب

بهترین 4770k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان قصد خرید 4770k رو دارم ساخت سنگاپور یا مالزی کدوم بهتریه ؟ تفاوت اینها واقعا چیه ؟! :huh:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست گلم . هیچ تفاوتی ندارن چه مالزی بزنه چه کاستاریکا همش یکیه اینا . 

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه ...اختلاف 4670k با 4770k اینقدر هست که من 300 پول بیشتر بدم ؟ من فقط واسه گیم میخوام ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یه سوال دیگه ...اختلاف 4670k با 4770k اینقدر هست که من 300 پول بیشتر بدم ؟ من فقط واسه گیم میخوام ممنون

دوست عزیز اگر واسه گیم میخاین بنظر بنده سی پی یو رو همون 4670K بردارین و مابقی پول رو بزارین روی گرافیک و بیشتر روی گرافیک سیستم تمرکز کنین تا سی پی یو . 

لینک به دیدگاه

گرافیکم R9 290 4 GB فکر کنم بس باشه ...ولی تو خرید این دو مدل CPU دو دل شدم ... :(

لینک به دیدگاه

اگر روزی بخوام بفروشم به خاطر قابل اور بودن بهتر میخرن ... :cool: حال به نظر شما 4670K یا 4770K....اختلاف تو گیم اینقدر هست که ارزش 300 بیشتر داشته باشه ؟

ویرایش شده توسط Hamed.Madadi
لینک به دیدگاه

اگر روزی بخوام بفروشم به خاطر قابل اور بودن بهتر میخرن ... :cool: حال به نظر شما 4670K یا 4770K....اختلاف تو گیم اینقدر هست که ارزش 300 بیشتر داشته باشه ؟

به نظر من اگر فقط براي گيم مي خواهيد،همونطور كه دوستمون گفتن،4670k رو بگيريد.خيلي ها قوي ترين كارت ها رو حتي در حالت sli يا crossfire با پردازنده هاي i5 استفاده مي كنند.

لینک به دیدگاه

تو خرید 4770 شک نکن چون بعضی گیم ها مثل کرایسیس 3 به 8 ترید یا هسته احتیاج دارن اون موقع هست که میگی کاش 4770 میخریدم 

post-11960-0-62865300-1406414130_thumb.png

post-11960-0-30883900-1406414171_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

من پیشنهاد می کنم i5 بگیرید اگر مادربرد از سری جدید پشتیبانی می کنه پیشنهاد می شه سری جدید i5 بگیرید که خوب گرون تر هست ولی در اینده بهتر فروش می ره 

یا همون پیشنهاد خودتون هم خوب هست با یه کولر خوب می شه cpu رو به خوبی اور کرد 

در ضمن این رو هم فراموش نکنید شما می تونید کارت رو هم اور کنید 

پس هم با اور cpu و هم gpu می توانید فرم خیلی عالی بگیرید و نیاز به هزینه ی اضافی نیست 

فقط کارتتون رفرنس هست یا خیر بهتر هست با کارتی با کولر قوی خریداری کنید و با اور کردن به راحتی بیشتر از 10 درصد فرم بیشتر در بازی بگیرید 

و درباره ی فروش جنس های ارزان تر همیشه سریع تر فروش می رود تا جنس های لوکس و گران قیمت من یه i3 رو توی 2 روز فروختم و 4770k گرفتم ولی مادربرد 900 تومانی رو حدود 2 ماه طول کشید فروختم با کلی ضرر 

در کل برای بازی توی تمام فروم های خارجی i5 پیشنهاد شده حالا به خاطر 2 الی 3 بازی که درست اپتیمایز نشده نباید بیشتر خرج کرد

موفق باشید  @};-

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر فقط براي گيم مي خواهيد،همونطور كه دوستمون گفتن،4670k رو بگيريد.خيلي ها قوي ترين كارت ها رو حتي در حالت sli يا crossfire با پردازنده هاي i5 استفاده مي كنند.

البت اضافه كنم بستگي داره چه گرافيكي رو با چه گرافيكي قصد دارن SLI/CFX كنن

تو خرید 4770 شک نکن چون بعضی گیم ها مثل کرایسیس 3 به 8 ترید یا هسته احتیاج دارن اون موقع هست که میگی کاش 4770 میخریدم

دادا يه حرف بزن كه كاملا منطقي باشه! سنگين ترين بازي ها واسه 1080p بيشتر از i5 نياز ندارن! مادامي كه cpu كارت گرافيك رو Bottleneck نكنه مشكلي پيش نمياد! و i5 4670k به هيچ عنوان 780ti رو bottleneck نميكنه ! 290 كه جاي خود دارد
لینک به دیدگاه

البت اگه سيستمو واسه يه ماه ديگه ميخواي بگيري احتمالا i5 4690k هم وارد بازار ايران بشه!!

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرتون i7 4790k کی وارد بازار ایران میشه ؟ با توجه به اینکه i7 4790  قیمتش حدود 1 میلیون هست 4790k احتمالا 50 تومن اختلاف داشته باشه ...

-----------------------------------------------------------------

devils-canyon-cpus.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان به نظرتون i7 4790k کی وارد بازار ایران میشه ؟ با توجه به اینکه i7 4790  قیمتش حدود 1 میلیون هست 4790k احتمالا 50 تومن اختلاف داشته باشه ...

-----------------------------------------------------------------

devils-canyon-cpus.jpg

با این وضع بازار CPU که الان شده نیادش بهتر هست

اگر خواستید اینجا میفروشه

http://pcmaxhw.com/index.php?route=product/product&product_id=210

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...