رفتن به مطلب

فروش پاور گرین مدل GP680B کارکرده سالم

mahi58
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. :)

این تاپیک رو زدم تا یار وفادار و قلب تپنده سالیان سال کامپیوترم رو با مزایده به شخص دیگری واگذار نمایم! علت فروشش هم به این دلیله که بهش خیانت کردم و چند روز قبل یک عدد پاور گرین 1000 خریدم و به جاش انداختم. a025.gif

پاور GREEN و مدلش GP680B هستش و از حدود سال 88 که از فروشگاه اصلی گرین خریده شده تا به حال کار می کرده. پس از این صحبت ها که نمی دونم کم کاره و مال یه خانم دکتر بوده و این چیزها نداریم، ولی خداییش پاور سالم و خوبیه!

نقاط مثبت (Pros): تمام پاورهای قبلی من با مشکلات مکررشون و ضعف شون و وات های الکی شون من رو بیچاره کرده بودند، ولی این پاور 5 سال بدون یک سر سوزن مشکل کار کرد! این اواخر هم سی پی یو 1090T و کارت گرافیک GTX 560 Ti Hawk و دو تا هارد اینترنال و یک عالم زلم زیمبو که به پورت هاش وصل بود رو بدون هیچ مشکلی ساپورت می کرد. تنها علتی که عوضش کردم هم این بود که شاید در آینده گرافیک های خیلی پرمصرف (یا چند تا کارت گرافیک) بخوام روش نصب کنم و می خواستم یه دفعه یه چیز هیولایی بگیرم که جواب چند تا هارد و چند تا گرافیک و... رو بده و هیچ وقت مجبور نشم بشینم حساب کنم این قطعه چند وات می خواد و اون قطعه چند وات. q7tx301qqpy377y4uei0.gif

نقاط منفی (Cons): زیاد کار کرده و گارانتی اش هم سال 90 تموم شده. یه مقدار هم گرد و خاک نشسته روش و توش و اگه حوصله داشته باشید یه کم غبارروبی بشه بدک نیست! 17658140664205133948_badaf.gif

--------------------------------------------------

فروش به صورت مزایده است و پایان زمان مزایده هم پنجشنبه 15 آبان ساعت 10 صبح خواهد بود.

قیمت پایه: نوی این پاور دیگه تولید نمیشه و بنابراین قیمت نو ندارم. نزدیک ترین مدلی هم که بهش پیدا کردم GP685B هستش که قیمتش 425 تومنه. البته فکر کنم اون از پاور من پیشرفته تره، ولی من هم بیشتر از 50 درصد از قیمت اون پاور کم می کنم و قیمت پایه رو می گذارم 190 هزار تومن.

قیمت فروش فوری: 240 هزار تومن.

گام مزایده: 10 شاهی (میشه نصف یه قرون).

معامله حضوری در تهران مقدوره و برای شهرستان ها هم پست پیشتاز میشه (یا اگه خریدار خواست تی پاکس). هزینه و مسوولیت ارسال جنس به شهرستان هم با مشتری های گرامیه (قطعه نسبتا سنگینیه و هزینه ارسال رو برای شهرهای نزدیک تهران 15 تومن و برای شهرهای دور 20 تومن حساب کنید).

فروش همزمان در انجمن پرشین تولز هم جریان داره. شایان ذکره که علاوه بر پاور یک گرافیک MSI GTX 560 Ti Hawk کارکرده تمیز هم برای فروش هست که اگر کسی دو تاش رو بخواد در اولویته. این هم لینک تاپیک فروش گرافیک.

عکس پاور:

post-4293-0-83425100-1406643020_thumb.jpg

با آرزوی موفقیت. :)

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

از این به بعد اگر درخواستی برای خرید پاور باشه فقط تا آخر جمعه می تونم حضوری تهران تحویل بدم، بنابراین به دوستان عزیزی که شهرستان هستند دیگه نمی تونم بفروشم پاور رو.

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

من دارم از تهران میرم و پاور می مونه اینجا. تاپیکش باشه، ولی فروش و تحویلش اگر کسی خواست میره برای 2 هفته دیگه (حدود 25 مرداد اون موقع ها)! :دی

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
  • 4 هفته بعد...

با عرض معذرت از دوستان، من چون بین قم و تهران هی رفت و آمد می کنم و پاور تهران هستش نمی تونم همیشه برای فروش بگذارمش. چند روز دیگه که رفتم تهران تاپیک فروش پاور رو بالا میارم دوباره.  :)

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام عزیز.

من الان قم هستم و پاور تهرانه. برای تاسوعا عاشورا میرم تهران و اون موقع مجددا برای فروش موجود خواهد بود (به همراه یه کارت گرافیک MSI GTX 560 Ti Hawk که می خوام بفروشم اون رو هم).

اون موقع بهتون پی ام می زنم.

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

پاور توی اون چند روزی که امکان فروشش رو داشتم فروش نرفت، ولی بعدا چند نفر برای خریدش پیغام زدند.

مجددا برای فروش موجوده و تا پنجشنبه 15 آبان ساعت 10 صبح مزایده می گذارم براش. پست یک هم آپدیت شده و اطلاعاتش دقیقه.

لینک به دیدگاه

مزایده فروش پاور فردا صبح به پایان می رسه و در صورتی که قیمت بالاتری پیشنهاد نشه پاور به دوست عزیزی که در پرشین تولز مبلغ 170 تومن پیشنهاد کرده بودند تقدیم میشه. :)

ویرایش شده توسط mahi58
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...