رفتن به مطلب

مشکل با فول لود شدن گرافیک 7790

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان و متخصصان عزیز لیون کامپیوتر

11210-00_HD7790_1GBGDDR5_DP_HDMI_2DVI_PC

بنده یک عدد Sapphire Radeon HD 7790 1GB GDDR5 شش ماهه دارم

جدیدا حس کردم که کارت الکی دماش گاهی اوقات بالاست و بعد از Re start کردن سیستم مشکل حل میشه و دما به حالت معمول برمیگرده

با بررسی به این نتیجه رسیدم که مموری کلاک کارت ، روی فول لود کار میکنه !

هر چند ساعت که سیستم روشن میمونه ، مموری کلاک میره روی 1500mhz و فول لود کار میکنه و دمای کارت رو میرسونه به 60

به محض ریست کردن سیستم مشکل حل میشه و دما میرسه به 32 درجه

دقت کنید که فقط مموری کلاک فول لود میشه و کلاک استند بای هست .

این مشکل همیشه نیست ، وقتی سیستم روشن میشه تا چندین ساعت این مشکل ایجاد نمیشه

وقتی هم ایجاد میشه با ریست ساده مشکل حل میشه

فعالیت خاصی نمیکنم ، کار هایی که میکنم :

نهایت گیم هایی که استفاده کنم :

روزانه یک ساعت کانتر استریک آنلاین - یک ساعت مورتال کامبت آنلاین - یک ساعت PES 2014 .

نهایت برنامه هایی که استفاده کنم :

Firefox - Chrome - Kmplayer - Yahoo messenger - Microsoft Office

23994140665997823415_Untitled.jpg

ابتدا به این فکر افتادم که مشکل نرم افزاری باشه و نرم افزار هایی گرافیک رو مشغول نگه میدارن

با Task manager دونه دونه پروسز ها حتی پروسز های خود مایکروسافت رو end task و کنترل کردم دیدم نه گرافیک استند بای نمیشه

فکر کردم ویندوز مشکل داشته باشه و ویندوز عوض کردم اما مشکل همچنان پا برجاست

به نظرتون علت چی میتونه باشه راه حل چیه .

بنده شخصا از چشم فایرفاکس جدید یا adobe flash player جدید میدونم آخه غیر این دوتا برنامه دیگه ای اپدیت نداده بود و چیز دیگه ای نصب نکردم تو این مدت.

روی سیستم های خیلی ازمشتری ها این مشکل رو دیده بودم که به خاطر ویروسی بودن سیستمشون بود

بنده آنتی ویروس ندارم و بیش از ده ساله از هیچ آنتی ویروسی استفاده نمیکنم و دستی به مقابله با ویروس ها میپردازم :دی

هیچ ویروسی به صورت startup باز نمیشه و هیچ فایل مشکوکی رویت نشده ، گمون نمیکنم مشکل بنده از ویروس باشه .

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

احیاناً از کاتالیست 14.4 یا جدیدتر استفاده نمیکنید؟

در ورژن های جدید کاتالیست متاسفانه حتی 14.7 بتا که چند روزه اومده این مشکل وجود داره! هر برنامه ای از سیلورلایت استفاده کنه مثل کروم یا فایرفاکس,کارت به لود میره. چند درجه ای هم دمای گرافیک به طور کلی بالا میره.حتی افزایش بیش از 10 درجه دما با 290X غیررفرنس رو هم در فروم های خارجی دیدم با کاتالیست 14.6 و 14.7

من با 290 رفرنس این مشکل رو داشتم تاپیکش هم هست. در هیچ بازی و تستی مشکل نداشتم ولی در فایرفاکس یا کروم حتی بلواسکرین هم داشتم! بنابه توصیه دوستان از کاتالیست 13.12 استفاده میکنم و دیگه این مشکل نیست. البته کارت رو هم عوض کردم ولی بازم از همین 13.12 استفاده میکنم.

این مشکل در فروم overclock.net حتی بعد از استفاده از کاتالیست 14.7 بتا هم گزارش شده. یکی از کاربران اونجا که با تیم درایورهای AMD در ارتباطه و بازخوردها رو منتقل میکنه گفت سعی میکنیم در ورژن WHQL که احتمالاً 14.8 میشه و احتمالاً هم آگست میاد تمام این مشکلات رو برطرف کنیم.

توصیه میکنم از ورژن 13.12 استفاده کنید.یا در صورت لزوم از 14.4 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست‌ عزیز تا جایی که بنده در جریان هستم‌

این یک ویروس هست که باعث میشه گرافیک در حالت بیکاری هم روی فول

لود کار کنه

معمولا با ویرس کشی و نصب ویندوز مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

سلام.

احیاناً از کاتالیست 14.4 یا جدیدتر استفاده نمیکنید؟

در ورژن های جدید کاتالیست متاسفانه حتی 14.7 بتا که چند روزه اومده این مشکل وجود داره! هر برنامه ای از سیلورلایت استفاده کنه مثل کروم یا فایرفاکس,کارت به لود میره. چند درجه ای هم دمای گرافیک به طور کلی بالا میره.حتی افزایش بیش از 10 درجه دما با 290X غیررفرنس رو هم در فروم های خارجی دیدم با کاتالیست 14.6 و 14.7

من با 290 رفرنس این مشکل رو داشتم تاپیکش هم هست. در هیچ بازی و تستی مشکل نداشتم ولی در فایرفاکس یا کروم حتی بلواسکرین هم داشتم! بنابه توصیه دوستان از کاتالیست 13.12 استفاده میکنم و دیگه این مشکل نیست. البته کارت رو هم عوض کردم ولی بازم از همین 13.12 استفاده میکنم.

این مشکل در فروم overclock.net حتی بعد از استفاده از کاتالیست 14.7 بتا هم گزارش شده. یکی از کاربران اونجا که با تیم درایورهای AMD در ارتباطه و بازخوردها رو منتقل میکنه گفت سعی میکنیم در ورژن WHQL که احتمالاً 14.8 میشه و احتمالاً هم آگست میاد تمام این مشکلات رو برطرف کنیم.

توصیه میکنم از ورژن 13.12 استفاده کنید.یا در صورت لزوم از 14.4 

سلام

اتفاقا خودم خیلی وقت پیش به کاتالیست 14.4 مشکوک شدم چون باعث شده بود سیستم هر چند روز یک بار هنگ کنه و ریست بشه _ بلو اسکرین _

برای همین یک ماهی هست کوچ کردم به 13.9 و اونو استفاده میکنم

اما مشکل پا برجاست

دوست‌ عزیز تا جایی که بنده در جریان هستم‌

این یک ویروس هست که باعث میشه گرافیک در حالت بیکاری هم روی فول

لود کار کنه

معمولا با ویرس کشی و نصب ویندوز مشکل حل میشه

سلام نوید جان خوبید ؟!

بله میدونم یک ویروس بود که این کارو میکرد و خدمتش ارادت هم دارم اما این اون نیست !

اون ویروس startup اجرا میشد و توی پروسز هم بود و اگه از پروسز میبستیش کارت دیگه فول لود نمیشد

واگه از استارت آپ میبستیش که دیگه کلا ویروسش نمیومد و سیستم سرحال میشد

من همیشه این مشکلو ندارم مثلا الان دو ساعته سیستم روشنه این مشکل هنوز ایجاد نشده ، بعد از چند ساعت ایجاد میشه

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اتفاقا خودم خیلی وقت پیش به کاتالیست 14.4 مشکوک شدم چون باعث شده بود سیستم هر چند روز یک بار هنگ کنه و ریست بشه _ بلو اسکرین _

برای همین یک ماهی هست کوچ کردم به 13.9 و اونو استفاده میکنم

اما مشکل پا برجاست

توصیه میکنم درایور فعلی رو با نرم افزار AMD Catalyst Clean Uninstall Utility پاک کنید(بهترین برنامه برای پاک کردن درایورهای AMD مخصوصاً در ویندوز 8 و 8.1 ) و بعد اقدام به نصب 13.12 کنید. قبلش هم سعی کنید کارت گرافیک رو روی اسلات دیگری نصب کنید.

لینک به دیدگاه

توصیه میکنم درایور فعلی رو با نرم افزار AMD Catalyst Clean Uninstall Utility پاک کنید(بهترین برنامه برای پاک کردن درایورهای AMD مخصوصاً در ویندوز 8 و 8.1 ) و بعد اقدام به نصب 13.12 کنید. قبلش هم سعی کنید کارت گرافیک رو روی اسلات دیگری نصب کنید.

این کارو انجام دادم تاحالا که هنوز روی فول لود نرفته

اگه تا فردا هم نره احتمالا مشکل حل شده باشه

با تشکر از راهنمایی

نتیجه نتهایی رو تا فردا اعلام میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز 

زمانی که من 7990 داشتم به همین مشکل برخورد کزرده بودم هر وقت درایور رو اپدیت میکردم یکی از هسته ها در حالت بیاکر روی 100 در صد لود کامل بود شما باید به درایور قدیمی برگردونین تا این مشکل رفع بشه . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...