رفتن به مطلب

فروش اکانت ارجینال Battlefield 3 بسیار ارزان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام.یه چندتا اکانت BF3 نسخه EUدارم برای فروش.قیمتم 10000تومان.(واقعا مفت) قیمت سی دی کی  33,000 تومان

ازلحاظ ریستورم خیالتون راحت تمام مشخصاتشو بتون میدم.

لطفا اسپم بی خودی ندید اگر خریدار نیستید.

dn187p1buk51kj97qv2u.jpg

mgvnfuh9hhdkzaltfjrc.jpg

72dioy2t69aunecjrpwy.jpg

ویرایش شده توسط ASUS72
لینک به دیدگاه

سلام..

اگر با تاریخ تولد می دین من اون اکانتی رو که عکس از بتل لاگش گذاشتین رو می خوام

لینک به دیدگاه

سلام..

اگر با تاریخ تولد می دین من اون اکانتی رو که عکس از بتل لاگش گذاشتین رو می خوام

اره تمام مشخصاتشو میدم خدمتت.اون عکس اکانت خودمه.برای اطلاع بیشتر گذاشتم.شرمنده .اکانتای دیگه هم هستن.

ویرایش شده توسط ASUS72
لینک به دیدگاه

داداش من خودم کلنل 100 هستم :دی

دیدم پریمیومه تعجب کردم 13 تومن o.O

لینک به دیدگاه

داداش همینو داری فقط؟ اگه بتل 4 یا بازی دیگه داری برام پ.خ کن لدفن

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

لینک به دیدگاه

پریمیوم هم دارین یا فقط خود بازیه

نه عزیز پرمیوم و بازی رو اگه شما بخواید بگیرین میشه حدود 80-90 هزار تومن.بابا 10 تومن پولی نیست برای یک بازی که تمام مشخصاتشم بتون میدم تا خودتون هر طور خواستید یوزر و پسورد و ایمیلشو عوض کنید.اونقت می تونید با خیال راحت تمام بازی هایی رو که می خوایین روش ادد کنید.

ویرایش شده توسط ASUS72
لینک به دیدگاه

فرق بازی کردن bf3  با کرک شدش چیه؟ :-?

اول: اینکه شما  یکی از کاربران رسمی ea خواهید شد.

دوم :بازی ارجینال کجا و کرکی کجا(هزار جور قطع و وصلی)

سوم: تمامی مشخصات اعمم از مدت زمان بازی تعداد کشته ها و کلیه امتیازات و اسلحه ها و ماشین الات با تمامی مشخصاتشون  و همچنین نفرات  برتر هر سرور تو قسمتی به نام بتل لاگ ثبت میشه که میتونید اونارو برای دیگران به اشتراک بزارید

چهارم:اضافه کردن دوستان به لیست خود و دعوت کردن اونا به بازی باهم و رقابت با انها

پنجم:توانایی بازی کردن قسمت دونفره یا coop که در نسخه هکی نیست.

ششم:لیست طولانی و متنوع سرورها

هفتم:نبود چیترها و هکرها دربازی وبا خیال اسوده بازی کردن

هشتم:استفاده از انواع مختلف dog tags در بازی

اینم لیتک بتل لاگ  که می تونید ببینید.......> لینک

ودر آخر با این بودجه ای که برای فروش تعیین شده و مزایای بالا ارزش خرید بازی وجود داره یا نه؟

لینک به دیدگاه

سلام

شرمنده سوال میکنم. الان باید ما نسخه پرمیوم رو گیر بیاریم و نصب کنیم بعد با مشخصاتی که شما میدید ریستور کنیم؟

نسخه معمولی با پرمیوم چه فرقی داره و میشه با کسایی که نسخه معولی رو دارن هم بازی کرد؟

نیاز به استیم و اشتراک اون نیست؟

لینک به دیدگاه

سلام

شرمنده سوال میکنم. الان باید ما نسخه پرمیوم رو گیر بیاریم و نصب کنیم بعد با مشخصاتی که شما میدید ریستور کنیم؟

نسخه معمولی با پرمیوم چه فرقی داره و میشه با کسایی که نسخه معولی رو دارن هم بازی کرد؟

نیاز به استیم و اشتراک اون نیست؟

خواهش می کنم عزیز.نه من مشخصاتو میدم به شما شما با استفاده از نرم افزاره اریجین که تقریبا شبیه استیمه وارد میشن(در قسمت تنظیمات می تونید تمام مشخصاتو عوض کنیدو دلخواه بزارید چون سوال امنیتیشو می دم خدمتتون).بعد بازی اونجا ادد شدس وکافیست شما بازی رو دانلود کنید و اونو اجرا کنید و لذت ببرید.بعدا اگر خواستید می تونید نسخه پرمیوم رو روی این بازی اضافه کنید.

نسخه پرمیوم فقط دارای dlcها و نقشه ها و اسلحه های بیشتره و هیچ فرق دیگری با نسخه معمولی بازی نداره.نسخه معمعولی شامل 9تا نقشه ی مختلف با مدهای متفاوته که با همه ی مردم این جهان میتونین بازی کننین.

شما خریداری کنید بهتون کامل نحوه استفاده رو اموزش میدم.

لینک به دیدگاه

در جریان مانیتورم هستید ! انشالله یکی بر میدارم.

پس چی بود که به دوستمون گفتید نسخه اصلی ۹۰ تومنه؟

دی وی دیش منظورتون بود؟ الان دنبال خود بازی می گردم نیست. داشتم نمیدونم دادم به کی! کسایی که دارنم گم کردن. تا نخواد ۲۵ گیگ دانلود کنم.

لینک به دیدگاه

در جریان مانیتورم هستید ! انشالله یکی بر میدارم.

پس چی بود که به دوستمون گفتید نسخه اصلی ۹۰ تومنه؟

دی وی دیش منظورتون بود؟ الان دنبال خود بازی می گردم نیست. داشتم نمیدونم دادم به کی! کسایی که دارنم گم کردن. تا نخواد ۲۵ گیگ دانلود کنم.

انشالله

نه اون 90 تمونم کد بازیه.خود دی وی دی های بازی نیست.من بازیشو دانلود کردم و دارم.اگر خواستید بعدا براتون میفرستم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...