رفتن به مطلب

Recommended Posts

شرکت وسترن دیجیتال در سکوت خبری، مدل جدیدی از My Book Duo را وارد بازار کرد که ظرفیتی برابر 12 ترابایت دارد.

ds41jeqbr7ihc9wvexsd.jpg

این دستگاه که متشکل از دو هارد دیسک 6 ترابایتی خاویار قرمز NAS می باشد، به صورت کارخانه ای در حالت RAID 0 تنظیم شده است. به مانند دیگر برادران خود My Book Duo میتواند به صورت RAID 1 و JBOD نیز پیکر بندی شود.

yah5zfwdlzuisoowtjlj.jpg

این هارد اکسترنال به قیمت 650 دلار به سه درگاه USB3، پردازنده ی مجزا برای مدیریت حالات RAID، و همچنین به لحاظ امنیتی مجهز به : Hardware RAID, Hardware Encryption و  Password Protection می باشد.

i8bm8x5iebnuj4l4u9.jpg

از نظر سازگاری فرمت هم می توان به سه صورت NTFS، HFS و J برای مکینتاش آن را فرمت کرد. این مخزن ذخیره سازی در مدل های 4، 6، و 8 ترابایتی هم موجود است که قیمت های آن به ترتیب 280، 350، و 450 دلار می باشد.

منبع: MaximumPC

مترجم: آرمین ابیشی

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

ارمین جان این عکس هارو الان خودت گرفتی؟ :-?

بعید هم نیست کار خودش باشه...  :D 

لینک به دیدگاه

نه دیگه اینقدر سریع هنوز تو خود خارج بذور پیدا میشه :D  مدل 8 ترابایتش هست عکس بالا هرچند فرقی ندارند

http://www.anandtech.com/show/8245/western-digital-my-book-duo-das-review/2

لینک به دیدگاه

ای کاش همینطوری که شما میگی بود، واقعا" یک عمر انسان را از هارد بی نیاز میکند. :D

لینک به دیدگاه

بعید هم نیست کار خودش باشه...  :D 

من که میگم ارمین از My Book مال خودش عکس گرفته تو این پست استفاده کرده :D

ای کاش همینطوری که شما میگی بود، واقعا" یک عمر انسان را از هارد بی نیاز میکند. :D

یک عمر؟ بابا خود انسان رو میشه توی  اون هارد جا داد :D

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

درود آرمین جان و ممنون بابت مطلب خوبت،

والا الان 10 ترابایت دارم من یکی کم آوردم.فکر کنم 20 ترابایت هم باشه بازم کم میارم.فکر کنم باید برم سراغ پتابایت،

لینک به دیدگاه

اتفاقاً اگر هم بالفرض محال بتونم یکی بگیرم، باید یکی دیگه برای بک آپش بخرم. rolling%20on%20the%20floor.gif 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...