رفتن به مطلب

Sennheiser HD 419 یا Philips SHP6000

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل http://www.testfreaks.com بهش ریت بیشتری دادن 

لینک دو محصول :

http://iranheadphone.com/sennheiser/sennheiser-hd-419?page=3

http://iranheadphone.com/PHILIPS/philips-shp6000?page=4

کاربردمم همه چی هست  فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .

خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .

---------------------------

اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

من مدل فیلیپس رو دارم 

واقعا از لحاظ کیفیت صدا ازش راضیم. 

بلندی صدا اونقدری نیست که گوشتون رو کر کنه باس هم همین طور ولی واسه من کاملا کافی بوده و به بیشتر از این نیازی ندارم. 

کیفیت ساخت بسیار بالاست و وقتی بخری خودت غافلگیر می شی تنها ایرادی که من ازش می گیرم فضای داخل گوشی ها یه خورده کوچیک اگه شاید نیم الی 1 سانتی متر فضای بیشتر می گذاشت گوشتون احساس راحتی بیشتری می کرد . اگه ایزوله بودن و عدم بروز صدا به بیرون واست مهمه از این لحاظ از 100 من بهش نمره 70 رو می دم چون صدا به بیرون نفوذ پیدا می کنه البته اگه صدا رو روی حد اکثر قرار بدی ولی توی مقادیر پائین حتی تا 75% صدایی به بیرون نفوذ پیدا نمی کنه. 

جنس سیم و همینطور کانکتور بسیار خوبه و اصلا گره نمی خوره . 

موقع اتصال به موبایل هم واقعا بلندی صدا رضایت بخشه. 

در کل من حدوده 10 ماهه ازش استفاده می کنم و راضیم و اگه قرار باشه هدفون جدید بگیرم قطعا این مدل رو هم در کنار اون نگه خواهم داشت. 

خلاصه اینا چیزایی بودن که به ذهن من رسیدن اگه مورد دیگه ای بود که می خواستی راجع بهش بدونی بپرس تا جواب بدم. 

راجع به مدل سنهایزر هیچ اطلاعی ندارم و شاید 100 درصد از این بهتر یا بد تر باشه

کلیه اطلاعات داده شده هم نظر شخصی بنده هست.

ویرایش شده توسط ace
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من مدل فیلیپس رو دارم 

واقعا از لحاظ کیفیت صدا ازش راضیم. 

بلندی صدا اونقدری نیست که گوشتون رو کر کنه باس هم همین طور ولی واسه من کاملا کافی بوده و به بیشتر از این نیازی ندارم. 

کیفیت ساخت بسیار بالاست و وقتی بخری خودت غافلگیر می شی تنها ایرادی که من ازش می گیرم فضای داخل گوشی ها یه خورده کوچیک اگه شاید نیم الی 1 سانتی متر فضای بیشتر می گذاشت گوشتون احساس راحتی بیشتری می کرد . اگه ایزوله بودن و عدم بروز صدا به بیرون واست مهمه از این لحاظ از 100 من بهش نمره 70 رو می دم چون صدا به بیرون نفوذ پیدا می کنه البته اگه صدا رو روی حد اکثر قرار بدی ولی توی مقادیر پائین حتی تا 75% صدایی به بیرون نفوذ پیدا نمی کنه. 

جنس سیم و همینطور کانکتور بسیار خوبه و اصلا گره نمی خوره . 

موقع اتصال به موبایل هم واقعا بلندی صدا رضایت بخشه. 

در کل من حدوده 10 ماهه ازش استفاده می کنم و راضیم و اگه قرار باشه هدفون جدید بگیرم قطعا این مدل رو هم در کنار اون نگه خواهم داشت. 

خلاصه اینا چیزایی بودن که به ذهن من رسیدن اگه مورد دیگه ای بود که می خواستی راجع بهش بدونی بپرس تا جواب بدم. 

راجع به مدل سنهایزر هیچ اطلاعی ندارم و شاید 100 درصد از این بهتر یا بد تر باشه

کلیه اطلاعات داده شده هم نظر شخصی بنده هست.

خیلی خیلی ممنون توی بازی ها چی مثلا بازی های شوتر بیس صدا طوری هست که اون احساس انفجار رو بهتون بده

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم 

ببین هدفون هدفون گیم نیست البته این متلقا این ذهنیت رو بهتون نده که کیفیتش تو گیم بده تفکی صدا ها واقعا خوبه منتهی در نهایت همه چیز بر می گرده به سطح توقع.

به طبع شما که با هدفون های خیلی گرون تر و لوکس تری سرو کار داشتی توقعت از من بالاتره منتهی می گم بالاخره منم گوش که دارم ! تفاوت صدای بد و خوب رو متوجه می شم از نظر من این هدفون واقعا کیفیت صداش خوبه.

خش خش شدا رو توی پخش آهنگ های بیس دار با حد اکثر صدا ابدا نداره 

من البته  زیاد بازی نمی کنم ولی خوب اگه بشه صدای انفجار فیلم ها رو در همون سطح دونست می شه گفت آره به اندازه 160 هزار تومان کاملا می ترکید ! :D

تنهای صدای انفجاری که از بازی ها توی ذهنمه این بازیه که خوب کاملا حسش رو بهم منتقل می کنه !

post-7706-0-05028500-1406994562_thumb.png

ولی حالا جدای از شوخی من قبلا هم گفتم واقعا ازش راضیم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه قانون کلی وجود داره که هدفونی که جزئیات رو خوب نشون میده و clear هست معمولاً بیس زیاد خوبی نداره. هدفونی که بیس خیلی خوبی داشته باشه یک مقدار Dark هست. بنابر این نمیشه همه چیز رو با هم داشت. مخصوصاً با بودجه کم.

توصیه میکنم اگر به دنبال بیس عالی هستید سمت سنهایزر نرید! سنهایزر هم مدل های عالی با بیس فوق العاده داره ولی گرونه. مثل Amperior و HD 25 هدفون همه کاره خوب هم داره مثل Momentum . ولی این هدفونی که انتخاب کردی اصلاً بیس خوبی نداره.

بیس عالی در هدفون های گرون قیمت بیشتر در مدل های سونی مثل سری xb یا هدفون های دنون مثل D2000 وجود داره. که البته دنون جزئیات رو هم بهتر نشون میده.

در این رنج قیمتی که مورد نظر شماست باید به دنبال برند پایونیر یا یاماها باشید. کیفیتشون قابل قبوله و بیس خوبی هم دارند.

ضمناً بین سایت های معتبر بررسی تجهیزات صوتی , سعی کنید مرجع رو head-fi.org قرار بدید. هم کاربران بسیار فعال داره که اکثراً شغلشون میکس و مسترینگ هست و شرکت های سازنده هم به بررسی های این سایت خیلی اهمیت میدن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه قانون کلی وجود داره که هدفونی که جزئیات رو خوب نشون میده و clear هست معمولاً بیس زیاد خوبی نداره. هدفونی که بیس خیلی خوبی داشته باشه یک مقدار Dark هست. بنابر این نمیشه همه چیز رو با هم داشت. مخصوصاً با بودجه کم.

توصیه میکنم اگر به دنبال بیس عالی هستید سمت سنهایزر نرید! سنهایزر هم مدل های عالی با بیس فوق العاده داره ولی گرونه. مثل Amperior و HD 25 هدفون همه کاره خوب هم داره مثل Momentum . ولی این هدفونی که انتخاب کردی اصلاً بیس خوبی نداره.

بیس عالی در هدفون های گرون قیمت بیشتر در مدل های سونی مثل سری xb یا هدفون های دنون مثل D2000 وجود داره. که البته دنون جزئیات رو هم بهتر نشون میده.

در این رنج قیمتی که مورد نظر شماست باید به دنبال برند پایونیر یا یاماها باشید. کیفیتشون قابل قبوله و بیس خوبی هم دارند.

ضمناً بین سایت های معتبر بررسی تجهیزات صوتی , سعی کنید مرجع رو head-fi.org قرار بدید. هم کاربران بسیار فعال داره که اکثراً شغلشون میکس و مسترینگ هست و شرکت های سازنده هم به بررسی های این سایت خیلی اهمیت میدن.

ممنون اطلاعات خیلی مفیدی بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

mm65 عزیز
رفتم در بین پایونیر گشتم دیدم Pioneer SE-M390 از همه به رنج قیمتی من و سلیقه من نزدیک تره و همینطور در بین مدل های XB سونیSony MDR-XB400 . حالا به نظر شما در بین این 3 گزینه فیلیپس و سونی و پایونیر کدام از نظر کیفیت و کارایی قدرتمند تر ظاهر میشه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر امکانش هست سقف بودجه در نظر گرفته شده رو بگید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر امکانش هست سقف بودجه در نظر گرفته شده رو بگید 

تا 270

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بهترین کار اینه که شما بری و هدفون های مختلف رو گوش کنی و تست کنی بعد انتخاب کنی . مشخصات هدفون که هیچی من می گم حتی تجربه ی کاربر ها هم ملاک قرار نده . هدفون چیزی نیست که Benchmark داشته باشه کاملا سلیقه ای هست . چند تا از اهنگ های خودت رو بریز رو گوشی برو هدفون های مختلف رو با اهنگ های خودت و دستگاه خودت تست کن . من دو تا هدفون دارم ، چون هدفون های دیگه رو تست نکردم نمی تونم مقایسه کنم ولی یکی از هدفون هایی که دارم soul republic track هست . قیمتش 100$ هست و نسبت به قیمتش از نظر من خوب هست . این رو هم اگر موجود بود تست کن . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کلاً فیلیپس رو قبول ندارم. دربارش هم حرفی نمیزنم. اما بین این دو مدل سونی و پایونیر:

مشخصاتشون تا حدودی شبیه به همدیگه هستش. در این نوع هدفون های اکسترا باس از لحاظ فنی همیشه یادت باشه هر چقدر دامنه پاسخگویی بیشتر باشه بیس عمیقتره(اختلافشون در این مورد ناچیزه). ولی یک مسئله ای هم هست این که سری xb سونی معمولاً رقیبشون از برند پایونیر ,هدفون های BASS HEAD این کمپانی هست. یعنی معمولاً از لحاظ بیس خوب و کیفیت صدا سری xb سونی بالاتر از سری se پایونیر قرار میگیرند.

به طور کلی اگر انتخب با من باشه XB400 رو انتخاب میکنم. ولی همونطور که دوستمون هم گفتند اگر حد فاصل حافظ تا لاله زار در جمهوری رو بگردی مغازه هایی هستند که بهت اجازه تست کردن رو میدن.خودت تست کنی بهتره. طبقات بالای پاساژ بزرگمهر هم حتماً برو بعضی مغازه ها مثل آکوستیک بعضی وقت ها شو میگذارند.پاساژ پیروز هم یه سر بزن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کلاً فیلیپس رو قبول ندارم. دربارش هم حرفی نمیزنم. اما بین این دو مدل سونی و پایونیر:

مشخصاتشون تا حدودی شبیه به همدیگه هستش. در این نوع هدفون های اکسترا باس از لحاظ فنی همیشه یادت باشه هر چقدر دامنه پاسخگویی بیشتر باشه بیس عمیقتره(اختلافشون در این مورد ناچیزه). ولی یک مسئله ای هم هست این که سری xb سونی معمولاً رقیبشون از برند پایونیر ,هدفون های BASS HEAD این کمپانی هست. یعنی معمولاً از لحاظ بیس خوب و کیفیت صدا سری xb سونی بالاتر از سری se پایونیر قرار میگیرند.

به طور کلی اگر انتخب با من باشه XB400 رو انتخاب میکنم. ولی همونطور که دوستمون هم گفتند اگر حد فاصل حافظ تا لاله زار در جمهوری رو بگردی مغازه هایی هستند که بهت اجازه تست کردن رو میدن.خودت تست کنی بهتره. طبقات بالای پاساژ بزرگمهر هم حتماً برو بعضی مغازه ها مثل آکوستیک بعضی وقت ها شو میگذارند.پاساژ پیروز هم یه سر بزن.

ممنون یه سوال که واسم پیش اومده اینکه تو مشخصات اینا زده : حداکثر قدرت ورودی = 1000 برای سونی و 1500 برای پایونیر این اعداد چی هستن و اینکه در برخی مدل های معروف 50mw زده ولی اینا 1000 به بالا ، خیلی اختلاف دارن که@!

--------------------

2- یه مدل هم داره سونی xb600 که ظاهرا فقط درایورش 40 شده ولی در ریت های سایت ها خیلی از مدل پایین ترش یعنی xb 400 قرار گرفته ، به نظرتون چرا ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این اعداد رو نباید اینطوری مقایسه کرد. از عدد پاور اینپوت دو تا استنباط میشه کرد. هر چی بیشتر باشه یعنی درایورها صدای بالاتری رو میتونن پخش کنند بدون اینکه آسیب ببینند(مثلاً دیافراگم پاره بشه) اما معمولاً هر چی این عدد بیشتر باشه هدفون سخت تر درایو میشه. زمانی میشه این اعداد رو با هم مقایسه کرد که اندازه درایو ها یکسان باشه(معمولاً هر چقدر اندازه درایو بیشتر باشه, پاور اینپوت هم بیشتر میشه.) در شرایطی که spl و امپدانس و اندازه درایور های هدفون بکسان باشند,میشه پاور اینپوت رو با هم مقایسه کرد.

در مورد سوال دومتون هم اندازه درایو ضامن کیفیت و بهتر بودن هدفون/ایرفون نیست. تا حدودی میشه گفت هر چقدر اندازه درایو بزرگتر باشه بیس و عمق بیشتری رو داره. البته باز هم کلی نیست.دنون هدفون با درایو 5 سانتی داره که از xb 1000 سونی با درایور 7 سانتی بیس بهتری داره

لینک به دیدگاه

من 419 رو داشتم بیس قوی داره اما شفاف نیست صدا من زیاد با صداش حال نکردم فیلیپس رو نمیدونم مناسب موبایل یا تبلت نیست امپدانسش یکم بالاست قدرت بالا تر از موبایل میخواد یرای حداکثر صدا ( کلا به نظر من ارزش 270 تومن رو نداره) اما راحته و سبک  :)

لینک به دیدگاه

mm65 عزیز

رفتم در بین پایونیر گشتم دیدم Pioneer SE-M390 از همه به رنج قیمتی من و سلیقه من نزدیک تره و همینطور در بین مدل های XB سونیSony MDR-XB400 . حالا به نظر شما در بین این 3 گزینه فیلیپس و سونی و پایونیر کدام از نظر کیفیت و کارایی قدرتمند تر ظاهر میشه ؟

من خودم سونی دارم باس واقعا قوی داره مخصوصا سری xb هم مدل های توگوشیش و هم مدل های روی گوشیش یا همون بزرگاش. به نظر من سونی بگیری خیلی خوبه.
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینکه سونی عالیه حرفی توش نیست فقط یه چیزیش اذیتم میکنه اون رو گوشیش بودنشه

میترسم گوشم اذیت شه چون چسبیده بهش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعضی از on ear ها از over ear هم راحت تر هستند.مثلاً این مدل سونی وزن کم و سبکی داره. نمایندگی سونی در پایتخت هم اجازه تست بهت میده. با یک موبایل که پخش کنندگی قابل قبولی داشته باشه برو و حضوری تست کن ببین راحتی از صداش خوشت میاد!؟

در انتخاب آهنگ هایی که برای تست روی موبایل داری هم دقت کن. اگر آهنگ نداری بگو لیست مناسب برای سبک هایی که مورد نظرت هست برات پ.خ کنم با اون آهنگ ها تست کن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بلاخره خرید کردم

سن هایزر که تو این رنج کلا کنار رفت ، سونی هم به خاطر on ear بودن و جنس کیفیت پایین ار پد ها و سیم کوتاه بی خیالش شدم و رفتم سراغ همون فیلیپسه

یــــــــک چی بیخودیه که نگو ، احتمالا بررسیش رو مینویسم :) بسی لبخند گوشه لبان ظاهر شود

-------------------------------

نه خیلی سخت گیرانه گرفتم ، خیلی هم بد نیست صداش در حد ارپاد اپله

لینک به دیدگاه

دوستان بلاخره خرید کردم

سن هایزر که تو این رنج کلا کنار رفت ، سونی هم به خاطر on ear بودن و جنس کیفیت پایین ار پد ها و سیم کوتاه بی خیالش شدم و رفتم سراغ همون فیلیپسه

یــــــــک چی بیخودیه که نگو ، احتمالا بررسیش رو مینویسم :) بسی لبخند گوشه لبان ظاهر شود

-------------------------------

نه خیلی سخت گیرانه گرفتم ، خیلی هم بد نیست صداش در حد ارپاد اپله

Sad-face-rage-comic.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...