رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی درباره ی مقدار Hz در مانیتور ها و tvها

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

راستش طریقه ی سرچ این مطلب رو در گوگل به صورت مشخص نمی دونستم و همچنین کمی بی حوصله بودم :D  واسه همین گفتم بیام اینجا و از دوستان کمک بخوام:

تفاوت سرعت پاسخ گویی تصویر در TV ها و مانیتورها به چه صورت هست؟ 

این کمیت hz چطور در tvها تا 600 800 و یا حتی بالاتر هم می رود ولی در مانیتورها 120 جزو بالا ترین ها محسوب میشه؟ یا شاید هم من 2تا موضوع مختلف رو با هم اشتباه گرفتم؟

آیا هنوز هم زمان پاسخگویی tvها نسبت به مانیتورها پایین تر هست و اگر اینطور هست چرا و به چه صورت این اتفاق میافته؟

اگر لینک جامع و کاملی هم دارین متشکر میشم که به اشتراک بگذارین.

لینک به دیدگاه

درود داداش... اول اینکه این تلوزیون ها که مینویسن 400 یا 800 هرتز اینا هرتز به صورت نرم افزاری هست یعنی اینکه بین هر 2 فریم که پخش میشه 1فریم مجازی قرار میگیره که تصویر رو بسیار رووون میکنه... اکثرا رفرش ریت تلوزیون هایی که 400 هرتز به بالا هستن 120hz واقعی هست مثل مانیتور ها به علاوه اینکه یه سری تغییرات نرم افزاری هم روش صورت میگیره که تصویر شمارو از 120هرتز روون تر میکنه...... و استفادشم توی صحنه های سریع مثل فیلم یا بازی هست که شما دیگه با تاری تصویر مواجه نمیشید... من توی تلوزیون 6490 سامسونگ که به عنوان مانیتور واسه سیستم ازش استفاده میکنم واقعا دیدم که زمین تا آسمون کارایی داره و بسیار روون میکنه تصویر رو... در آخر ببخشید که بهتر از این نتونستم توضیح بدم... و راجع به زمان پاسخ گویی هم هنوز خیلی فاصله دارن تلوزیون ها با مانیتور... ولی تلوزیون های جدید یه گزینه به نام gaming mode دارن که به شدت input lag رو میاره پایین و شما هیچ تاخیری دیگه نمیبینید توی تصویر.. و کلی تنظیمات دیگه هست که باهاش میشه زمان پاسخ گویی رو پایینتر هم آورد.. ولی در کل هیچ وقت توی این قضیه به مانیتور ها نمیرسن tv هایی که الان توی بازار هستن...

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

ممنون داداش.

حالا 1سوال: زمان پاسخگویی tv ها معمولا رو چه مقداری میگرده حدودا؟

دوستان اگه پاسخی دارین دریغ نکنید خواهشا.

@};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...