رفتن به مطلب

خرید دو گرافیک برای جفت کردن

Recommended Posts

سلام به همه دوستان . کسی هست دو تا گرافیک یکسان داشته باشه بخواد بفروشه . کارکرده باشه بهتره . 2 گیگ باشه 

لینک به دیدگاه

داداش قیمت زدی 850 من خودم 7970 دارم میخوام بفروشم یا بدم به کسی بهم دو تا گرافیک هم سان بده 

لینک به دیدگاه

قیمتم بالاست؟ :)

ویرایش شده توسط saeid.kh
لینک به دیدگاه

برارد کاش دو تا داشتی گرافیک رو میدادم بهت با یکم پول کارت میدادی . شمرنده یکی نمی تونم بخرم دو تا باشه کارت بدم با یکم پول 

لینک به دیدگاه

سلام  من دوتا کارت گیگابایت سه فن دارن مدلr9280xو هم دو عد کارت گرافیک سافایرr9 280x دو ال دارم که همه کارتها داریه گارانتی و کم کار میباشند در حده نو هستن

لینک به دیدگاه

داداش من 2 تا گرافیک 6870 دارم میخوام بفروشم و اتفاقا با یه 7970 میخوام عوض کنم ! مدل دقیق 7970 شما چیه ؟ گارانتی هم داره ؟

من یکیش سافایر مدل رفرنس هست که گارانتیش تموم شده یکی دیگه مدل XFX هست مدل 2 فن که تا آخر ماه 4 سال 2015 گارانتی داره . اور نشده و برای ماین هم استفاده نشده با کارتن و کابل کراس فایر

لینک به دیدگاه

داداش نه گارانتی نداره و اما سالمه فدات بعد مدلش گیگا هست 3 فن داره. داداش اخه گرافیک شما مدلشون فرق می کنه اخه چطور بهم وصل کردی 

لینک به دیدگاه

دوتا 7970 دارم اگه خواستی پ خ کن تا با هم صحبت کنیم

تکی میفروشم جفتی هم میفروشم

میتونی با 7970 خودت سه تایی هم به هم ببندی

فقط پ خ کن من زیاد به تاپیکا سر نمیزنم

لینک به دیدگاه

عزیز مدل شرکت مهم نیست هر دو GPU مدل 6870 هستن . وصله و مشکلی هم نداره بنچمارک هم گرفتم که مطمئن بشم از کارت دوم هم واقعا استفاده میشه . همه چی مرتبه .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...