رفتن به مطلب

مشکل با هارد دیسک هیتاچی !

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه هارد دیسک هیتاچی 1 ترابایتی دارم.

مشکلم باهاش اینه که یکم گیر میکنه یا به اصطلاح فایل ها رو سریع لود نمیکنه ! برای مثال بعد از بالا امدن ویندوز، میرم به یکی از درایو هام، در این زمان هارد دیسک صدای زیادی تولید میکنه به طوری که کل کیس به لرزه می افته و فایل های در اون درایو کمی دیر لود میشن. من هارد های دیگر افراد فامیل رو تست کردم اونا سرعت بیشتری دارن.

اگه بدم بیرون تعمیرش کنن درست میشه؟

لینک به دیدگاه

با سلام

من یه هارد دیسک هیتاچی 1 ترابایتی دارم.

مشکلم باهاش اینه که یکم گیر میکنه یا به اصطلاح فایل ها رو سریع لود نمیکنه ! برای مثال بعد از بالا امدن ویندوز، میرم به یکی از درایو هام، در این زمان هارد دیسک صدای زیادی تولید میکنه به طوری که کل کیس به لرزه می افته و فایل های در اون درایو کمی دیر لود میشن. من هارد های دیگر افراد فامیل رو تست کردم اونا سرعت بیشتری دارن.

اگه بدم بیرون تعمیرش کنن درست میشه؟

یه تست ازسربرگhealth با برنامه HD Tune Proبزارید تا اساتید نظر دقیق بدن.

تعمیر هارد هزینه بسیار بالایی داره(در اغلب موارد)فقط برای کسانی خوبه که اطلاعات حیاطی داشتن و هارد دچار مشکل شده.

اگه هارد صدای تق تق میده سکته خفیف زده و به زودی از کار میافته.

اگه اطلاعت خیلی دیر لود میشن یا هار در یه پوشه یا یک درایو دیر عمل میکنه احتما بد سکتور داره(بازم احتمال رفع بد سکتوری در اغلب مواقع وجود نداره)

بهتر به جای فکر تعمیر هارد یه دونه نو بگیری وبهتره سریع یک بک اپ از اطلاعتتون بگیرید(شاید دیسک اخرای عمرش باشه)

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

نه صدای تق تق نمیده . قبلا یه هارد داشتم صدای تق تق میداد آخرشم سوخت !

اینم از عکس فقط اون attention چیه اونجا؟

post-16703-0-95409800-1407429910_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

درود از کابل ساتای مرغوب استفاده کنید اتصالات چک بشه

این نوع از هارد سرعت جالبی ندارن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...