رفتن به مطلب

مشکل ریستارت شدن

bigzeus
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

داداش دمای  کارت گرافیک عالیه از cpu هم تست بگیر ببین چقدر میره بالا دما و مدل cpu هم بگو :D با prime 95 cpu رو ببر توی استرس تست بعد از 10دقیقه دما رو ببین تا چقدر بالا میر

این عکس وقتی ک ی ده دقیقه تموم شد دوباره برنامه اجرا کردم دماش چطوره؟؟؟؟؟

post-16917-0-28307400-1407784622_thumb.png

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یک سوال !

شما سخت افزاری را تغییر دادی یا اضافه کردی و ویندوز را عوض نکردی ؟

مثلا یه ماژول رم اضافه کردی ؟

لینک به دیدگاه

دمای cpu خیلی بالاست maximum : 84 احتمالش زیاده که این قضیه باعث ریست شدن رندوم سیستم بشه... ولی اول موارد دیگه رو باهم بررسی میکنیم بعد اگر دیدیم فقط همین یه مورد ایراد داره بهت خبر میدم که یه کولینگ خوب واسه cpu تهیه کنی... گرافیک رو کلا در بیار مانیتورو وصل کن پشت مادربورد به گرفیک آنبورد تست کن ببین ریست میشه خبرشو بهم بده... تا اینجا دمای cpu مشکل ساز هست.... اگر اینکارو کردی و جواب نداد فرکانس رم هاتو کم کم بیار پایین روی فرکانس پایینتر مثلا(1333) باز تست کن ببین ریست میشه یا نه... ترجیها اول فرکانس پایین رم هارو تست کن بعد برو سراغ گرافیک...

ویرایش شده توسط shayan.vampire
لینک به دیدگاه

با PCWizard  دماش را تست کن عکسش را بزار

از کیس و سیستم خنک کننده CPU هم عکس بزار

لینک به دیدگاه

داداش دمای  کارت گرافیک عالیه از cpu هم تست بگیر ببین چقدر میره بالا دما و مدل cpu هم بگو :D با prime 95 cpu رو ببر توی استرس تست بعد از 10دقیقه دما رو ببین تا چقدر بالا میره...

شایان جان سیستم ایشون هاسول هست و prime 95 با نسل چهارم پردازنده های اینتل سازگار نیست

حتی تو لیون هم ارمین جان داخل مقاله خودشون برای معرفی پرایم 95 به همین موضوع اشاره کردند

البته تو فروم های خارجی هم مطرح شده

همچون

http://www.tomshardware.com/answers/id-1829257/haswell-stress-testing-utilities.html

دوست عزیز شما از فن استوک استفاده میکنید؟ خمیر سیلکون خود پردازنه هم استوک هست؟

در این صورت با تعویض خمیر مشکل دماییتون به احتمال زیاد حل میشه

البته همچنان ری استارت میشه اگه سیستمون

لینک به دیدگاه

شایان جان سیستم ایشون هاسول هست و prime 95 با نسل چهارم پردازنده های اینتل سازگار نیست

حتی تو لیون هم ارمین جان داخل مقاله خودشون برای معرفی پرایم 95 به همین موضوع اشاره کردند

البته تو فروم های خارجی هم مطرح شده

همچون

http://www.tomshardware.com/answers/id-1829257/haswell-stress-testing-utilities.html

دوست عزیز شما از فن استوک استفاده میکنید؟ خمیر سیلکون خود پردازنه هم استوک هست؟

در این صورت با تعویض خمیر مشکل دماییتون به احتمال زیاد حل میشه

البته همچنان ری استارت میشه اگه سیستمون

آره داداش ولی قصد من پیدا کردن Maximum دما بود اگرنه با aida 64 همین تستو انجام میداد بهش نهایتن 70 دما میداد...

لینک به دیدگاه

درود

رم ها رو تست کردین؟ این مشکل ریست و بلو اسکرین های غیر یکسان یا از رمه یا از پردازنده (99٪ رم و 1٪ از مشکل کنترلر پردازندست)

به یه رم دیکه یا با یه پردازنده دیگه تست بزنید

اگر تهرانید بیارید من با یکی از رمهای سیستم خودم یه تست بگیرم براتون

لینک به دیدگاه

دوستان اینچیزای ک میگین کاملا منطقیه ولی من اینم اضافه کنم من ی سیستم دققا مشابه همین سیستم خودم برا دوستم گرفتم یعنی زمان خرید از هر قطعه برا دوتا سیستم خریدیم ولی ب گفته دوستم سیتم  اون مشکلی نداره منم همون ویندوزی ک رو اون سیستم نصبه نصب کردم.

من برا تست سیتممو 24 ساعته خاموش نکردم تا همین الان ک باز بلو اسکرین رخ داد و Memory _manage رو اعلام کرد 

من خمییر cpuرونیز تعویض کردم

لینک به دیدگاه

درود

رم ها رو تست کردین؟ این مشکل ریست و بلو اسکرین های غیر یکسان یا از رمه یا از پردازنده (99٪ رم و 1٪ از مشکل کنترلر پردازندست)

به یه رم دیکه یا با یه پردازنده دیگه تست بزنید

اگر تهرانید بیارید من با یکی از رمهای سیستم خودم یه تست بگیرم براتون

رمها  دقیقا یکسانن تست ک گرفتم عکسم گذاشتم دوستان گفتن مشکلی ندارن رمها

لینک به دیدگاه

رمها  دقیقا یکسانن تست ک گرفتم عکسم گذاشتم دوستان گفتن مشکلی ندارن رمها

برنامه memtest رو کاری نداریم

اگر ویندوز 7 دارید سیستم رو ریست کنید و قبل بالا اومدن سیستم دکمه tab رو تند تند بزنید

به یه صفه میرسید که پایینش نوشته windows memory diagnostic بزارید تا هر جا که راه داره تست کنه

اگر طی چند دوره تست no problem detected بود موردی نیست ولی اگه hardware problem detected زد رمها ایراد دار هستن

این یه قابلیت دقیق تو ویندوزه که تقریبا کسی ازش استفاده نمیکنه که با همین چند مورد رم فیک رو شناسایی کردم و با تعویض رمها مشکلم حل شده

لینک به دیدگاه

برنامه memtest رو کاری نداریم

اگر ویندوز 7 دارید سیستم رو ریست کنید و قبل بالا اومدن سیستم دکمه tab رو تند تند بزنید

به یه صفه میرسید که پایینش نوشته windows memory diagnostic بزارید تا هر جا که راه داره تست کنه

اگر طی چند دوره تست no problem detected بود موردی نیست ولی اگه hardware problem detected زد رمها ایراد دار هستن

این یه قابلیت دقیق تو ویندوزه که تقریبا کسی ازش استفاده نمیکنه که با همین چند مورد رم فیک رو شناسایی کردم و با تعویض رمها مشکلم حل شده

ویندوزم 8.1 دارم این قابلیت ک گفتی رو میشه تو ان ویندوزم استفاده کرد؟؟؟

لینک به دیدگاه

دوستان من جدا گانه تک تک رمها رو با استفاده از memtest تست کردم ک اولی تا 115 درصد تحت فشار بود مشکلی پیش نیومد ولی دومی همون جور ک تو عکس مشخصه ارور داد با همون اندازه فشاری ک ب رم اولی بود حال بنظر دوستان صد در صد مشکل از رم دومیه یا بازم نیاز ب تست کردن هست تا مطمن شد؟؟

post-16917-0-32313000-1407853740_thumb.jpg

post-16917-0-06905200-1407853805_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان من جدا گانه تک تک رمها رو با استفاده از memtest تست کردم ک اولی تا 115 درصد تحت فشار بود مشکلی پیش نیومد ولی دومی همون جور ک تو عکس مشخصه ارور داد با همون اندازه فشاری ک ب رم اولی بود حال بنظر دوستان صد در صد مشکل از رم دومیه یا بازم نیاز ب تست کردن هست تا مطمن شد؟؟

یکی ار رم ها مورد داره

تک ماژول هر کدومو تست بزن ببین رو کدوم ریست میکنه

لینک به دیدگاه

یکی ار رم ها مورد داره

تک ماژول هر کدومو تست بزن ببین رو کدوم ریست میکنه

دوسته گلم دوتا عکسه بالا هرکدوم برا تست ی رمه یعنی فقط رم اول رو سیستم بوده تست گرفتم ک موردی نداشت بعد رم اول دراوردم رم دوم رو جا زدم وتست گرفتم ک این ایراد رو گرفت ک تو عکس مشخصه

لینک به دیدگاه

دوسته گلم دوتا عکسه بالا هرکدوم برا تست ی رمه یعنی فقط رم اول رو سیستم بوده تست گرفتم ک موردی نداشت بعد رم اول دراوردم رم دوم رو جا زدم وتست گرفتم ک این ایراد رو گرفت ک تو عکس مشخصه

خب رم مورد دار رو مرجوع کنید به گارانتی

مشکل از همین رمه

لینک به دیدگاه

گارانتی تخت جمشیده بدرد بخور هست ؟حالا مطمن  ک ایراد از این رمه؟

لینک به دیدگاه

گارانتی تخت جمشیده بدرد بخور هست ؟حالا مطمن  ک ایراد از این رمه؟

توی پردازش سیستم یه بایت اشتباه بشه سیستم قفل میکنه خب معلومه ایراد از رم دومه

با رم سالم کار کنید برای چند روز مطمین بشید سیستم ریست نمیکنه

لینک به دیدگاه

توی پردازش سیستم یه بایت اشتباه بشه سیستم قفل میکنه خب معلومه ایراد از رم دومه

با رم سالم کار کنید برای چند روز مطمین بشید سیستم ریست نمیکنه

حتما همین کارو میکنم چون تماس گرفتم گفتن شنبه تا چهارشنبه (گارانتی تخت جمشید)هستن پس تا شنبه از این رم سالمه کار میکشم تا کاملا مطمن بشم 

لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون مورد رو گفتند انشالله گارانتی با تعویض کالا مشکلتون حل بشه به طور کامل

لینک به دیدگاه

داداش چی شد اخر ؟ مشکل از رم بود ؟

رمها سالم هستن ولی از قراره معلوم با سیستم سازگاری ندارن رمهایKingston HyperX Geil Patriot خیلی کمتر دچاره این مشکل میشن البته این تجربه شخصی من هست

یکی دیگه از تجربه های که دارم این هست که اگر CPU را عوض کنی مشکل حل میشه در اصل CPU با رم نمیسازه من این جابجایها را خودم انجام دادم مشکل حل شد چون 2 تا سیستم دارم برام راحت که خودم اول تستشون کنم

ولی اگه گارانتی برات تعویض کرد عوضش کنی بهتر هست

لینک به دیدگاه

داداش چی شد اخر ؟ مشکل از رم بود ؟

رمها سالم هستن ولی از قراره معلوم با سیستم سازگاری ندارن رمهایKingston HyperX Geil Patriot خیلی کمتر دچاره این مشکل میشن البته این تجربه شخصی من هست

یکی دیگه از تجربه های که دارم این هست که اگر CPU را عوض کنی مشکل حل میشه در اصل CPU با رم نمیسازه من این جابجایها را خودم انجام دادم مشکل حل شد چون 2 تا سیستم دارم برام راحت که خودم اول تستشون کنم

ولی اگه گارانتی برات تعویض کرد عوضش کنی بهتر هست

داداش تست از رمها گرفتم دوستان گفتن از رمه قرار شد ک تا شنبه از رم سالمه کار بکشم تا مطمن شم ببینم مشکل از رمه !!تا الان ک تقریبا از دیروز صب رم سالمه رو گذاشتم تنها کار کنه تا الان ک سیستم یسره روشنه هیچ مشکلی پیش نیومده ن صفحه ابی ن ریست ناگهانی .فردارم  وقت هست اگه مثله الان مشکلی پیش نیاد ک ایشاله نیاد رمو میبرم گارانتی حالا تعویض یا تعمیرشو دیگه نمیدونم چیکار میکنن 

ویرایش شده توسط bigzeus
لینک به دیدگاه

دوست عزیزمون مورد رو گفتند انشالله گارانتی با تعویض کالا مشکلتون حل بشه به طور کامل

خدا از زبونت بشنوه.خدایی بد دردیه این مشکل خدا نصیب هیچ کس نکنه 

لینک به دیدگاه

دوستان بالاخره رم رو بردم گارانتی تخته جمشید دمشون خیلی گرمه بابا انقد ک گفتن بده من فکرشم نمیکردم در عرض 15 دقه کارمو را بندازن . اول ی تست اولیه گرفت گفت ویدوز ک بالا میاد مشکلی نداره اگه میخوای بزار تسته کامل انجام بدیم دو روز دیگه بیا تا مطمن بشیم  بعد من ماجرا رو کامل بهش توضیح دادم خیلی منطقی قبول کرد رم رو درجا تعوض کرد خیلیم محترمانه دمشم گرم. اینم تست سنگین از جفت رمها ک باهم. دیگه فکر کنم مشکل حل باید شده باشه تا الان ک خیلی خوب داره سیستم کار میکنه  :laughing:  =))  :laughing:  =))  =))  =))  :laughing:  :laughing:

post-16917-0-79499700-1408272801_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...