رفتن به مطلب

میخواستم بدونم که فرق 780 و 4770 با 780 و 3570 در " گیم " چیه ؟؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سیستم حال حاضر بنده همونیه که تو امضام میبینین

قصد دارم که گرافیکم رو به 780 ارتقا بدم و سوالمم این بود که ایا با توجه به سی پی یوی کنونی گلوگاه ایجاد میشه یا خیر 

خب دوستان نظراتشون مختلف بود، یکی میگه میشه  و یکی میگه نمیشه 

من میخوام بدونم که با همین سیستم اگه من کارت رو 780 ارتقا بدم میتونم از 100 درصد قدرت این کارت استفاده کنم یا خیر ؟

و میخواستم بدونم که فرق 780 و 4770 با 780 و 3570 در " گیم " چیه ؟؟

لطفا راهنمایی جامع کنید چون اطلاعاتم ضعیفه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دربازی هایی که موقع ساخت در موتور بازی سازی به نحوی برنامه نویسی میشن که هنگام بازی توان زیادی از پردازنده مرکزی (cpu )  هم استفاده کنه و وقتی موقع اجرا اینگونه بازی ها هرچقدر سی پی یو ضعیفتر باشه و در مقابل گرافیک قوی ای هم داشته باشی با گلوگاه مواجه میشی (گلوگاه هم عامیانه همون افت فریم هست)  حالا این حالت تو سیستم های ضعیف بیشتر خودشو نشون میده 

زمان استفاده از گرافیکی مثل 780 بعلت قدرت بالای این کارت اگر با افت فریم هم که با سی پی یو i5 همراهی میشه روبرو بشی انقدر اذیت کننده نیست که بخواد کارکرد بازی رو مختل کنه

ودر حد چند فریم خواهد بود

بهترین فریم هنگام بازی که چشم رو خسته نکنه  بالای 60 فریم بهترین حالت هست ولی زیز 30 فریم هم چشم زود خسته میشه هم بازی روون و جذاب نخواهد بود

قطعا 780 با همراهی 4770 به فریم بهتری دست پیدا میکنه

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

ممنون از پاسخگوییتون

موضوع اینجاست که چند فریم ؟؟؟ 

ببینید اگه من بخوام سی پی یو رو هم تعوض کنم باید کلی هزینه کنم چون مادربرد رو هم باید عوض کنم و هزینش زیاد میشه 

میخوام ببینم فرقش چقدر است و میارزه الان هزینه  کنم یا نه 

لینک به دیدگاه

دوست خوبم

هيچ جاى نگرانى نداره، 3570 به خوبى ميتونه با GTX 780 كار كنه و محدوديتى به اون شكل نخواهيد داشت كه بخواين نگران گلوگاه باشيد.

ميتونيد GTX 780‌رو تهيه كنيد و با 3570 روي سيستم فعليتون بدون نگرانى بازى كنيد.

ویرایش شده توسط ARMIN ABISHI
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...