رفتن به مطلب

فروش گرافیک Asus 7970 Matrix Platinum در حد نو و با گارانتی اصلی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

به علت نبودن خریدار و پیشنهاد مناسب از سوی دوستان جهت تعویض از فروش کارت منصرف شدم. ختم تاپیک

لطفا تاپیک قفل شود

ویرایش شده توسط Hassan_007
لینک به دیدگاه

لطف کنید مدل دقیق کارتتون + میزان گارانتی + نوع مصرفی که از کارت داشتید + یک تست 3dmark رو برام پیام خصوصی بفرمایید دوست گرامی

مبلغی که می خواید سر بدهید رو هم بفرمایید

لینک به دیدگاه

اکثر فروشنده ها از قبول کردن مسیولیت پست تفره میرن و معلوم نیست اگه جنس آسیب دید چه اتفاقی بیفته.بهتره اون جمله ((اعتماد سازی همه جوره انجام میشه ))رو پاک کنین.

لینک به دیدگاه

سلام داداش

اگه با مورد زیر تعویض داشته باشید بنده چقدر باید سر بدم؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31823

لینک به دیدگاه

اکثر فروشنده ها از قبول کردن مسیولیت پست تفره میرن و معلوم نیست اگه جنس آسیب دید چه اتفاقی بیفته.بهتره اون جمله ((اعتماد سازی همه جوره انجام میشه ))رو پاک کنین.

دوست عزیز اعتماد سازی از جهت واریز وجه و سلامت قطعه می باشد.

در پیام خصوصی هم خدمت حضرت عالی عرض کردم به بهترین نحو بسته بندی و ارسال میشه. خودتون هم سیستم واسطه لیون رو پیشنهاد دادید و من موافق این امر هستم. ولی نمی تونم مسوولیت سهل انگاری اداره پست رو به عهده بگیرم

لینک به دیدگاه

سلام داداش

اگه با مورد زیر تعویض داشته باشید بنده چقدر باید سر بدم؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=31823

با سلام خدمت دوست گلم

لطف کنید مبلغ پیشنهادیتونو در پیام خصوصی بفرمایید

لینک به دیدگاه

دوست بزرگوار میتونم بپرسم دمای کاریش درحداکثر لود و درحالت بیکاری چند درجه هست؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز با http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DC2_TOPG2DI1GD5/ معاوضه داری بقیشو سر بدم ؟

لینک به دیدگاه

دوست بزرگوار میتونم بپرسم دمای کاریش درحداکثر لود و درحالت بیکاری چند درجه هست؟

خواهش می کنم بستگی به دمای اتاق داره. شب ها که هوا خنکه. دما خوبه. همین الان دما 36درجه هستش

تو بازی مثل watch dogs رو تنظیمات ultra همین الان حدود 10 دقیقه که تست کردم با دور فن 65% حدود 62 درجه بودش

البته همه چی به دمای اتاق و دمای داخل کیستون بستگی داره.

سلام عزیز با http://www.asus.com/Graphics_Cards/ENGTX560_Ti_DC2_TOPG2DI1GD5/ معاوضه داری بقیشو سر بدم ؟

دوست عزیز مبلغی که رو که می خواهید سر بدهید بفرمایید. فقط با توجه به مدل کارتتون کاملا منطقی نظر بدهید

لینک به دیدگاه

لینک عکس های جدید و با کیفیت در ابتدای تاپیک اضافه شد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت رابط HDMI  نداره؟

این چهارتا رابط زیری اسمشون چیه وبا چه کابلی وصل مانیتور میشن؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این کارت رابط HDMI  نداره؟

این چهارتا رابط زیری اسمشون چیه وبا چه کابلی وصل مانیتور میشن؟

خدمت شما

http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1004574

این بار ایسوس خروجی HDMI را از کارت خود حذف کرده و در عوض ، 2 پورت DVI و چهار پورت Dsiplay Port نسخه 1.2 را برای این کارت در نظر گرفته است . وجود این خروجی های تصویر باعث شده تا هم شما بتوانید تصویر را به صورت همزمان بر روی چندین صفحه نمایش داشته باشید و هم به کیفیت تصویر 4K دست یابید . البته ایسوس نبود پورت HDMI را تا حدودی جبران نموده و به همین جهت ، با استفاده از آداپتور مخصوصی که به همراه کارت ارائه می شود ، می توانید به خروجی HDMI سنخه 1.4 نیز دست پیدا نمایید تا هم صدا و هم تصویر را به صورت همزمان و با کیفیت بالا در اختیار داشته باشید .

لینک به دیدگاه

اگه ترسم از آسیب دیدگی در حین پست نبود همون دیشب میخریدمش.

ولی به هر حال امروز صبح رفتم 770 ایسوز اکبند خریدم خیال خودم رو راحت کردم.

لینک به دیدگاه

اگه ترسم از آسیب دیدگی در حین پست نبود همون دیشب میخریدمش.

ولی به هر حال امروز صبح رفتم 770 ایسوز اکبند خریدم خیال خودم رو راحت کردم.

مبارکتون باشه. gtx 700 تو گیم بسیار عالی هستش

لینک به دیدگاه

داداش با کارت امضام تعویض داری ؟؟؟

معامله میکنم اگر خواستی

لینک به دیدگاه

به علت نبودن خریدار و پیشنهاد مناسب از سوی دوستان جهت تعویض از فروش کارت منصرف شدم. ختم تاپیک

لطفا تاپیک قفل شود

لینک به دیدگاه

خب عزیز خودتونم بی انصافی قیمت میدید اینجوری فکر نکنم با کسی به توافق برسید به هر حال اگه خواستید قیمت اخر جهت معاوضه بفرستید البته منصافه :cool:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خب عزیز خودتونم بی انصافی قیمت میدید اینجوری فکر نکنم با کسی به توافق برسید به هر حال اگه خواستید قیمت اخر جهت معاوضه بفرستید البته منصافه :cool:

درود

اول اینکه کارت ایشون یه کارت معمولی نیست ! قیمت این کارت اگر بیشتر از اون چیزی که گذاشته بودن نباشه کمتر نبود !

دوم اینکه مطمئن هستید بی انصافی از جانب خودتون نبوده ! واقعا شمایی که خودت قیمت های عجیبی روی کالاهات میذاری چرا اینطوری اعتراض می کنی !؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=26343&hl=

رمهایی که فقط اسم دامینیتور رو یدک می کشن و واقعا معمولی هستند ! که اون زمان همتراز این رمها رو بنده ماژولی 65 تومان آکبند خریدم !

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

درود

اول اینکه کارت ایشون یه کارت معمولی نیست ! قیمت این کارت اگر بیشتر از اون چیزی که گذاشته بودن نباشه کمتر نبود !

دوم اینکه مطمئن هستید بی انصافی از جانب خودتون نبوده ! واقعا شمایی که خودت قیمت های عجیبی روی کالاهات میذاری چرا اینطوری اعتراض می کنی !؟

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=26343&hl=

رمهایی که فقط اسم دامینیتور رو یدک می کشن و واقعا معمولی هستند ! که اون زمان همتراز این رمها رو بنده ماژولی 65 تومان آکبند خریدم !

بله این گرافیک من به ایشون پیشنهاد دادم برای بنده رو 350 حساب میکردن اگه شما این قیمت سراغ داری من چند تا میخوام

ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP overclocked

یادمه خودتونم یه قیمت یه زمانی برای 570 به من دادید که گرافیک 6870 خودتون به قیمت مغازه داری به من گفتید و گرافیک من به قیمت مغازه خری :)

قم بودید دیگه درسته؟

در رابطه با اون رمها هم خیلی وقته فروخته شده ولی تا این حد میدونم الان قیمت یه رم معمولی این قیمت  که اون زمان من اگهی کردم برای وقتی بود که قیمت رم جهانی افزایش پیدا و تو بازار قیمت رمی مزخرفی مثل XMS3 دو تا 4 گیگش تا 190 رفته بود الان یه مقدار قیمتا به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده اونارو من خودم از طبقه زیر زمین پاساژ ایران کارکرده جفتی 170 خریده بودم مهندس و با فن GT با هم 200 فروختم

ویرایش شده توسط amirjk
لینک به دیدگاه

قیمتی که این بنده خدا برای این گرافیک زده بود بسیار پایین بود فکر کنم پایه 920 بود فوری یک میلیون که واقعا مناسب بود

http://www.guru3d.com/articles-pages/asus-7970-review-matrix-platinum-radeon,1.html

این یک 7970 معمولی نیست بررسی ببنید واقعا کارت معرکه ای هست :D با یک 7970 معمولی عوض می کرد روی هوا من 150 سر می دادم @};-

لینک به دیدگاه

قیمت کارتشون خیلی مناسب هست 

ولی به کارت هایی که میخوان تعویض کنن رو کم قیمت میگذارن

بهتر بود تعویض رو حذف می کرد و نقدی میفروخت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله این گرافیک من به ایشون پیشنهاد دادم برای بنده رو 350 حساب میکردن اگه شما این قیمت سراغ داری من چند تا میخوام

ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP overclocked

یادمه خودتونم یه قیمت یه زمانی برای 570 به من دادید که گرافیک 6870 خودتون به قیمت مغازه داری به من گفتید و گرافیک من به قیمت مغازه خری :)

قم بودید دیگه درسته؟

در رابطه با اون رمها هم خیلی وقته فروخته شده ولی تا این حد میدونم الان قیمت یه رم معمولی این قیمت  که اون زمان من اگهی کردم برای وقتی بود که قیمت رم جهانی افزایش پیدا و تو بازار قیمت رمی مزخرفی مثل XMS3 دو تا 4 گیگش تا 190 رفته بود الان یه مقدار قیمتا به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده اونارو من خودم از طبقه زیر زمین پاساژ ایران کارکرده جفتی 170 خریده بودم مهندس و با فن GT با هم 200 فروختم

سلام شما توقع داری 560Ti رو الان چند بخرن؟ چند ساله که از رده خارج شده هنوز قیمتای آنچنانی براش میدن! الان 650Ti Boost که در حد 580 کارایی داره و مموریش هم 2 گیگه و مصرف برقش هم حدود 120 واته رو(مارک ایسوس DCUII رو ) 500 برای فروش میذارن حالا حالا مشتری پیدا نمکیکنن! به نظر من وقتی اون کارت 500 برای فروش گذاشته میشه برای 560Ti که یک کارت قدیمی و از رده خارج هست 350 خیلی منصفانه هستش!!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...