رفتن به مطلب

مشاوره برای یادگیری تعمیرات ... ؟

niegrau
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.
ممکنه تجربیات و پیشنهاداتتون رو بفرمایید تا بتونم مسیر درست رو تشخیص بدم در رسیدن به هدفم که متخصص شدن در تعمیرات لپ تاپ (مک و ویندوز لپ تاپ ها)، و بعد تبلت و موبایل ( اپل و بعد اندروید سیستم ها).

ساکن: تهران - ارسباران /سهروردی

سطح آشنایی با الکترونیک تئوریکال: تقریبا هیچی !
سطح آشنایی عملی با کامپیوتر: نرم افزاری بسیار خوب // سخت افزاری: کامپیوتر می تونم اسمبل کنم // چند تا لپ تاپ رو خودم ایرادی جزییشون رو درست کردم (گرمای سینک، مشکل کابل کشی داخلی و کارای از قبیل در سطح تجربی تا اینکه علمی (مثل مدار و ... ).

حالا چندین کلاس آموزشگاهی از اینترنت دیدم، مطالب خوبی رو ادعا می کنند ولی واقعا تضمینی بهت نمیدن که. فقط پول رو که ازت بگیرن شروع می کنن هزار تا ...

بهترین راه یادگیری چیه از نظر شما؟
مدت دوره 3 تا 6 ماه بیشتر طول نکشه !

موسسه معتبر برم؟
تئوری رو خودم بخونم؟
فنی حرفه ای / هنرستان کلاس دارن؟

نظر شما چیه؟

12.gif

-----------------------
"خدایا به هر خیری که برام بفرستی، سخت بهش نیازمندم! آمین."

لینک به دیدگاه

مک و اپل که خب ترجیحا برید پیش یک از نمایندگی ها داخل تهران که تعمیرات می کنند و حتی اگر شده ب صورت رایگان هم مدتی پیششون کار کنید تا نحوه تعمیرات رو بهتون یاد بدن

البته اگر تعمیر بکنند چون عموما تعویض می کنند قطعاتش رو یا کلا مک بوک رو تعویض میکنند!

در خصوص تعمیرات موبایل و تبلت هم من تبلیغات زیادی رو از موسسات و سازمان های زیر نظر فنی حرفه ایی دیدم که کلاس های تعمیرات تخصصی می گذراند

منتها شما بعد از گذروندن این دوره ها علم رو دارید اما تجربه رو خیر که باز هم باید پیش کسی یا اشنایی که تعمیرات تخصصی می کنه مدتی باشید

متخصص شدن که خب نمیشه به راحتی گفت چرا که هر روز قطعات داره بروز تر میشه و شما باید هم اطلاعاتتون زیاد باشه و هم تجربتون رو ببرید بالا

بدون تجربه یا همون سابقه در زمینه تعمیرات کاری نمیشه از پیش برد

لینک به دیدگاه

به نظر من هم شما یه مدت رایگان در یکی از نمایندگی ها کار کنید و کار یاد بگیرید بهتره تا برید دنبال مدرک و آموزشگاه ...

اینایی که از این کلاس ها برگزار می کنند اگه کار بلد بودن که نمیومدن آموزشگاه بزنن ( تجربه یکی از دوستان نزدیک )

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...