رفتن به مطلب

کدام سی پی یو: 4460 4570 4670 4690 برای بازی بخرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز سیستم من فعلا اینه که خیلی خوب هم داره جواب میده رو 1080

I3 4130

GTX 670

H81MC ASUS

8GIG RAM

POWER 600 GREEN

2TB HHD

میخوام سی پی یو بگیرم البته فعلا نه ولی صد در صد I5 میخرم چون کارم فقط بازیه و خیلی کم ممکنه سراغ نرم افزار و ...برم.گزینه های مد نظرم اینه I5 4460 4570 4670 4690

خواستم ببینم مثلا میشه به همون 4460 هم قانع بود و مثلا 4670 خیلی زیادی نیست اونم واسه بازی و پولم هدر نمیره؟ چون الان 4460 حدودا 580 تومانه در حالی که 4690 حدودا 710 تومان....واسه فقط بازی چقدر تفاوت هست و در نهایت صبر کنم اون بالاتره رو بخرم یا همون 4460 توانش رو داره واسم اجرا کنه تا چند سال دیگه حتی؟ سپاس از کمک های شما...

ویرایش شده توسط mehdizoza
لینک به دیدگاه

این دو پردازنده تفاوت زیادی با هم ندارن . کمی فرکانس 4690 بیشتره و یکی دو تا تکنولوژی خاص هم بیشتر داره . ضمن اینکه فرکانس گرافیک داخلی اون هم بیشتره یه کم .

به نظر من 4460 به صرفه تره .

لینک به دیدگاه

این دو پردازنده تفاوت زیادی با هم ندارن . کمی فرکانس 4690 بیشتره و یکی دو تا تکنولوژی خاص هم بیشتر داره . ضمن اینکه فرکانس گرافیک داخلی اون هم بیشتره یه کم .

به نظر من 4460 به صرفه تره .

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

سلام کارت شما بازدهی انچنان بالایی نداره منظور بد بودن کارت نیست اما 

4460 بگیرید برای 670 کافی هست 

http://www.xbitlabs.com/images/cpu/intel-haswell-refresh/charts/batman-2.png

http://www.xbitlabs.com/images/cpu/intel-haswell-refresh/charts/thief-2.png

http://www.xbitlabs.com/images/cpu/intel-haswell-refresh/charts/civilization-2.png

http://www.xbitlabs.com/images/cpu/intel-haswell-refresh/charts/metro-2.png

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من با توجه به این که پردازنده i3 4130 دو کور ولی 4 ترید هست و در اکثر بازیها بیش از چهار ترید مورد استفاده قرار نمیگیره خرید پردازنده ی i5 در 90 درصد بازیها منجر به فریم ریت بیشتر نخواهد شد !(تفاوت در حد 1-2 فریم!)

از نظر بنده تنا جایی که بازیها به سمت 8 هسته ای ها نرفتند(تو یکی دو سال آینده حتما بازیهایی داریم که بتونند از تمام ظرفیت 8 هسته استفاده کنند ) خرید i5 منطقی نیست و منتظر بمونید و در زمانی خاص یه i7 خرید کنید که 4 کور 8 ترید هستند !

به این لینک یه نگاهی بندازید :

http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-b81-cheap-overclocking,3888-3.html

لینک به دیدگاه

آقا مهدی چیکار میکنی؟!هر هفته سیستم رو ارتقا میدی؟بابا بس کن این قدر پول هدر نکن!:p

لینک به دیدگاه

کارت من asus 670 2gb هستش خیلی قویه که! در حد 680 هستش! کجاش کم بازده هست واقعا عالیه....ولی این عکس ها کمکم کرد واسه انتخاب سی پی یو دمتون گرم...

لینک به دیدگاه

آقا مهدی چیکار میکنی؟!هر هفته سیستم رو ارتقا میدی؟بابا بس کن این قدر پول هدر نکن! :p

فعلا که نه واسه چند ماه دیگه....

لینک به دیدگاه

دوست من با توجه به این که پردازنده i3 4130 دو کور ولی 4 ترید هست و در اکثر بازیها بیش از چهار ترید مورد استفاده قرار نمیگیره خرید پردازنده ی i5 در 90 درصد بازیها منجر به فریم ریت بیشتر نخواهد شد !(تفاوت در حد 1-2 فریم!)

از نظر بنده تنا جایی که بازیها به سمت 8 هسته ای ها نرفتند(تو یکی دو سال آینده حتما بازیهایی داریم که بتونند از تمام ظرفیت 8 هسته استفاده کنند ) خرید i5 منطقی نیست و منتظر بمونید و در زمانی خاص یه i7 خرید کنید که 4 کور 8 ترید هستند !

به این لینک یه نگاهی بندازید :

http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-b81-cheap-overclocking,3888-3.html

والا تو سایت های خارجی و ...هم رفتم واسه نسل فعلی و شاید تا چند سال دیگه i7 ضروری نیست به نظرم همون i5 بهتره و دو برابر i3 که الان دارم قوی تره براساس بنچ مارک های بازی ....نظرم رو همون i5 4460 رفته

لینک به دیدگاه

سلام دوستان عزیز سیستم من فعلا اینه که خیلی خوب هم داره جواب میده رو 1080

I3 4130

GTX 670

H81MC ASUS

8GIG RAM

POWER 600 GREEN

2TB HHD

میخوام سی پی یو بگیرم البته فعلا نه ولی صد در صد I5 میخرم چون کارم فقط بازیه و خیلی کم ممکنه سراغ نرم افزار و ...برم.گزینه های مد نظرم اینه I5 4460 4570 4670 4690

خواستم ببینم مثلا میشه به همون 4460 هم قانع بود و مثلا 4670 خیلی زیادی نیست اونم واسه بازی و پولم هدر نمیره؟ چون الان 4460 حدودا 580 تومانه در حالی که 4690 حدودا 710 تومان....واسه فقط بازی چقدر تفاوت هست و در نهایت صبر کنم اون بالاتره رو بخرم یا همون 4460 توانش رو داره واسم اجرا کنه تا چند سال دیگه حتی؟ سپاس از کمک های شما...

اگر آینده نگر هستی و پول زیاد واست مسله ای نیست 4770k یا 4790k بردار که تا چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشی.. ولی اگر بودجه هماهنگ نیست بهترین انتخاب بین اینها 4690 هست که توی بازی های نسل جدید بهترین مورد هست و حتما ورژن K یا آنلاک شده اون رو بخر که بعدا بتونی overclock کنی و قدرتش رو ببری بالا... به نظر من یه چیز خیلی خوب خریدن واسه یه مدت طولانی مثل 4 یا 5 سال بهتر از یه چیز متوسط خریدن و عوض کردنش تو مدت کمتری هست...

لینک به دیدگاه

اگر آینده نگر هستی و پول زیاد واست مسله ای نیست 4770k یا 4790k بردار که تا چند سال نیاز به ارتقا نداشته باشی.. ولی اگر بودجه هماهنگ نیست بهترین انتخاب بین اینها 4690 هست که توی بازی های نسل جدید بهترین مورد هست و حتما ورژن K یا آنلاک شده اون رو بخر که بعدا بتونی overclock کنی و قدرتش رو ببری بالا... به نظر من یه چیز خیلی خوب خریدن واسه یه مدت طولانی مثل 4 یا 5 سال بهتر از یه چیز متوسط خریدن و عوض کردنش تو مدت کمتری هست...

بله خب من خودمم بهترین و ایده آل ترین گزینه رو 4690 میدونم و خب یه مدل معمولی و مناسب رو 4460 سراغ i7 هم نمیرم فعلا....باید بودجه رو ببینم ولی فعلا که کارایی خیلی خاص و خیلی متفاوتی ندیدم تو بازی از 4690 نسبت به 4460 اونم با 130 تومان بیشتر باید ارزش این مقدار پول رو داشته باشه...اگه نسبت به پول اضافه ای که میدم ارزش و کارایی داشت اوکیی وگرنه با همون 4460 فکر نکنم حالا حالاها مشکلی داشته باشم....به هر حال مرسی بودجه ام همون موقع که میخوام بخرمم ببینم چقدره شاید خیالمون رو با خرید بهترین مدل i5 راحت کردیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اگر فرصتش رو دارید و زحمتی نیست میشه یه تست کامل  3DMark 11 با همین سیستم فعلیتون بذارید؟ مسخوام ببینم i3 های نسل جدید کاراییشون در چه حده. ممنون

لینک به دیدگاه

سلام اگر فرصتش رو دارید و زحمتی نیست میشه یه تست کامل  3DMark 11 با همین سیستم فعلیتون بذارید؟ مسخوام ببینم i3 های نسل جدید کاراییشون در چه حده. ممنون

نرم افزارش رو ندارم!! کلا تو کار اورکلوک و تست و این حرفا نیستم  سیستمم واسه فیلم دیدن بازی کردن و نت رفتنه!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

4130 که زیاد هم جدید نیستش آقا بهمن

الان باید دید 4150 چجوری هستش چون فرکانس خیلی خوبی هم داره 3.5

ولی به نظرم برای گیم i5 کافی هستش ترجیحاً 4570 و 4590 توصیه میشه چون سری 44 یه تکنولوژی هایی رو ندارن که البته من نمیدونم برای چی هستن و کجا ها به درد میخورن

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نرم افزارش رو ندارم!! کلا تو کار اورکلوک و تست و این حرفا نیستم  سیستمم واسه فیلم دیدن بازی کردن و نت رفتنه!

3DMark حتما برای اورکلاک نیست. شما که اهل بازی هستید میتونید ایده خوبی از قدرت سیستم توسط 3DMark بگیرید. تشکر

لینک به دیدگاه

3DMark حتما برای اورکلاک نیست. شما که اهل بازی هستید میتونید ایده خوبی از قدرت سیستم توسط 3DMark بگیرید. تشکر

دانلودش میکنم ببینم چطوره نمره سیستمم

لینک به دیدگاه

4130 که زیاد هم جدید نیستش آقا بهمن

الان باید دید 4150 چجوری هستش چون فرکانس خیلی خوبی هم داره 3.5

ولی به نظرم برای گیم i5 کافی هستش ترجیحاً 4570 و 4590 توصیه میشه چون سری 44 یه تکنولوژی هایی رو ندارن که البته من نمیدونم برای چی هستن و کجا ها به درد میخورن

اگه بخوام برم بالاتر یه دفعه مدل 4690 میگیرم خلاص!!! البته نمیدونم چرا 4440 هم قیمته 4460 و 4670 گرون تر از 4690 هستش و یا چرا 4460 و 4570 اختلاف قیمت 100 تومانی دارن و ....عجیبه نیست؟ 4460 و 4570 چقدر فرق دارن که یکی 570 تومانه یکی 670 تومان!!! امان از دست ...

لینک به دیدگاه

دوست من پیشنهاد میکنم در حال حاضر که مشکلی ندارید هزینه نکنید ، مطمئنا در حال حاضر تفاوت رو احساس نمیکنید.
بذارین نسل های آینده سخت افزار و گیم ها که ارائه شد و احیانا به مشکل برخوردید نسبت به ارتقاء اقدام کنید.

ویرایش شده توسط Peyman_NP
لینک به دیدگاه

دوست من پیشنهاد میکنم در حال حاضر که مشکلی ندارید هزینه نکنید ، مطمئنا در حال حاضر تفاوت رو احساس نمیکنید.

بذارین نسل های آینده سخت افزار و گیم ها که ارائه شد و احیانا به مشکل برخوردید نسبت به ارتقاء اقدام کنید.

واسه اجرا بازی ها روی 1080 میخوام سیستمم کاملا روان باشه البته میگم فعلا نه بعدا شایدم به قول شما چیز جدیدی گرفتم....باشه مرسی

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز با 3d mark 11 تست گرفتم 7435p نمره سیستمم بود نمره گرافیکم 9700 و نمره سی پی یو 4450 بود...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...